Current Faves

Pääsiäisenä on ollut kummasti aikaa pyöriä netissä ja on pakko tunnustaa että tuo kollaasin ensimmäinen nahkatakki on tullut mun uniin jo toistamiseen… Olen etsinyt pitkään ja hartaasti klassista bikeria kultasilla yksityiskohdilla ja se on ollut sula mahdottomuus. Kuvassa oleva Lindebergin takki on täydellinen, mutta heh hinta ei niinkään. Eli siis vinkkejä todellakin kaivataan! 
 
Nellylle lanseerasi myös hetki sitten Fanny Lyckmanin malliston ja sieltä jäi eniten mieleen nuo ihanat kultaiset rannekorut. Ne sopisivat kaveriksi mun uuden kellon kanssa mielettömän hyvin. Fannyn mallisto oli muutenkin mielestäni onnistunut, tosin esim. “fuck” -paitaa en voisi kuvitella laittavani töihin päälle heh. 
 
// Here are my current cravings. I have especially fallen for the biker jacket (in the first picture) and it’s been haunting me for weeks…The price is the only thing that has been keeping me from buying it, I’m still trying to find a bit cheaper one. So if you have any advice, please let me know! And the golden details are a must thing. ;)  
 
 
P.S. Stockalla on vielä tänään kanta-asiakkaille kaikki vaatteet ja asusteet -20%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Anonymous April 1, 2013

  mistä blogisi nimessä oleva Dagmar tulee? Jos se ei kuitenkaan ole sukunimesi?

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 1, 2013

   Se on mun toinen nimi:) Eli Alexa Dagmar on mun nimi.

   xx

   Reply
 2. Anonymous April 1, 2013

  Mangossa on vähän vastaavia tosi kivoja nahkatakkeja kultasilla yksityiskohdilla ! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 1, 2013

   Okei:) Yhteen olen törmännyt, mutta se oli liian rock niitteineen :/

   xx

   Reply
 3. Anonymous April 1, 2013

  Hei, pakko vinkata ton nahkatakin suhteen. Vähän samantyyppinen löytyy nimittäin ainakin Kampin kauppakeskuksen VILA-liikkeestä, hinta muistaakseni 179 e. Eräs päivä itse tässä sovittelin, kultaiset yksityiskohdat, kaulukset, edessä vain kaksi vetoketjua yhden sijaan (toinen koristevetoketju). Siinä olisi yksi vaihtoehto, jos haluat käydä tsekkaamassa, onko mieleesi :) Valitettavasti itselleni ei istunut ollenkaan, kun olen muutenkin leveäharteinen, jotenkin kaulukset levensivät entisestään… :( Muuten oli mielestäni kyllä kovin kaunis ja naisellinen, mutta silti sähäkkä! Toivottavasti unelmien nahkatakki löytyy oikean hintaisena, jokainen nahkatakkinainen tietää millainen kevätpukeutumisen kulmakivi tuo vaatekappale voi olla vuodesta toiseen :D Mukavaa keväänodotusta! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 1, 2013

   Jee kiitti hei vinkistä:) Pitää mennä katsomaan! Oon kääntäny koko netin ylösalas, eikä meinaa mistään löytyä!

   xx

   Reply