Curls Curls Curls…

Heippa vaan! 
Olen ollut todella fiiliksissä lainekampauksesta ja  kävi mielessä että mahtaisiko löytyä kiinnostusta laine-tutorialille? Blogeissahan on pilvin pimein ns. perus kiharoiden tutorialeja, mutta en ole ainakaan itse törmännyt laineden tekemiseen liittyviin postauksiin :) 
 
Ja jos kiinnostusta löytyy, niin olisiko video vai step by step kuvapostaus mieluisampi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 comments

 1. Anonymous July 29, 2011

  Kiitos ihanasta blogistasi :) Laine-tutorial tulisi tosiaan tarpeeseen, ihailen aina sun upeita kampauksia, mutta itse tehtynä kiharat harvoin onnistuvat.. :(

  -A

  Reply
 2. Alexa July 29, 2011

  No kiitos että luet ;) Jee pitäis vissiin alkaa värkkäilemään! Olen itse tullut siihen tulokseen, että muotoiluaineilla on väliä :) http://www.redken.com/products/styling/heat-styling/hot-sets-22 kun tota laittaa osio osiolta alle, niin kiharat pysyy vaikka sateessa :D (ainakin melkein…) Ja lakka on ehdoton no-no, koska se on märkää ja pikemminkin litistää kiharat :)

  Viikonloppuja sulle,

  xx A

  Reply
 3. Mipsukka July 29, 2011

  Video ehdottomasti! Tosin en tiedä auttaako sekään mua.. :D Olen katsonut varmaan miljoona videota miten muotoiluraudalla tehdään kiharat, enkä silti saa tehtyä niitä mun ghd:llä.. Mun hiukset on vielä erittäin taipuisaa sorttia, eli ainoa vika taitaa olla omassa taidottomuudessa. ;)

  Reply
 4. Anonymous July 29, 2011

  tutorial video ois tosi kiva =) tosi kiva blogi sinulla! sattumalta eksyin pari viikkoa sitten ja heti jäin koukkuun ;)

  Reply
 5. Alexa July 29, 2011

  Mipsukka: Voi ei joudun tekemään videon :D Kuinka kuumottavaa!
  Hmm se vähän riippuu ghd:stä. Mulla on esim sellanen pinkki, mutta voin käyttää sitä vain suoristukseen, koska siinä on niin suorat reunat :( Käytän ihan eri muotoilurautaa kiharrukseen, sillä siinä on pyöristetyt reunat ja se liukuu nätisti :)

  Anonyymi: Kai se video sitten pitäis tehdä ;) Kiitos paljon, ihanaa että luet!

  Viikonloppuja,
  xx Alexa

  Reply
 6. Anonymous July 29, 2011

  video video video!!! ois ihanaa ja hyödyllistä ja selkeempää ku kuvat!

  Reply
 7. Alexa July 29, 2011

  Haha en oo aikaisemmin tehnyt, niin saa nähä kuinka selkee siitä tulee :D xx Alexa

  Reply
 8. Minty July 29, 2011

  Täällä kanssa yksi, joka epätoivoisesti haluaisi laittaa laineita, mutta jotenkin onnistuu aina sössimään ne :D Video olis parempi ja sit jos sulla on useampia keinoja, miten laitat niitä, niin nekin voisi esitellä :)

  Reply
 9. Alexa July 29, 2011

  Mulla on yksi ja ainut keino, mutta se toimii loistavasti:) toivottavasti saan jonkun jeesaamaan kameran kanssa, sillä mun järkkärissä ei oo video-ominaisuutta enkä ihan iphonella viitsi kuvata :( xx Alexa

  Reply