Crystal Glasses

_MG_5843
Meidän astiat on ollut aina vähän sitä sun tätä. On Teema -astiastoa, muutamia vesilaseja Granitista, ja joitakin äidiltä lainattuja lautasia. Ajattelin että uuteen asuntoon kunnostan myös meidän astiavalikoiman, ja aloitin etuajassa varovaisesti juomalaseista. Olen aina himoinnut “kristallilaseja”, ja viimein pikkujoulujen kunniaksi päätin käydä hakemassa niitä laatikollisen.

Laseja löytyy Bulevardilta muutamastakin liikkeestä, ja omani ostin Nougatista. Laseja oli kahta eri kokoa, ja hintaa pienemmällä lasilla oli 7,50€. Paras puoli laseissa on se että ne kestävät myös kuumuutta, joten näistä alan ehdottomasti nauttimaan myös aamukahvini.

Olen myös alkanu himoitsemaan aitoa antiikkista kristallimaljakkoa. Täytynee varmaankin mennä kiertelemään taas antiikkikauppoja löytämisen toivossa! ;)

P.S. Videopostaus remppablogissa, löydät sen täältä!

I’m really head over heels for these “crystal” glasses I bought from Nougat. They had two different sizes, but I chose to go for the smaller one. They are adorable, aren’t they? :)
P.S. New posts on the apartment blog!

_MG_6623 _MG_6635

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 comments

 1. Jenni November 30, 2014

  Wau! Aivan täydelliset, eivätkä edes pahan hintaiset!

  Reply
  • Alexa November 30, 2014

   No eikö vaan!:) xx

   Reply
 2. Helmi November 30, 2014

  Moikka! Oon lukenu sun blogias jo todella pitkään, on mukava kun aina osaat yllättää ja sun kuvat on aina niin ihania<3 mutta seuraan sun blogia bloglovinin kautta ja siellä ei näy videot ollenkaan, kun tuun sun blogin ihan oikeelle sivulle ni en meinaa videoita löytää millään.. Kun menen videot- kategoriaan, siellä sanotaan ettei ole mitään toistettavaa.. Kuitenkin ois kiva katsella sun videoita!

  Reply
  • Alexa November 30, 2014

   Voi kiitos ihana! :) Mun palvelimessa on ollut jotain häikkää, ja siihen tulee kyllä muutos. Saat videot näkymään kun poistat sun selaimen datan (cookies), ja ainakin Safarissa se menee seuraavasti: Asetukset -> Yksityisyys -> Poista kaikki verkkosivujen data. Toi ongelma on ollut muutamilla muillakin, ja se on tolla tavalla sitten selvinnyt :) Toivottavasti auttaa! xx

   Reply
 3. Sasha November 30, 2014

  Pretty glasses!
  xx
  SASHA

  Reply
 4. Anna November 30, 2014

  Aivan ihana tuo marmorinen iPhone kuori! Itse olen yrittänyt metsästää samanlaista, mutta kaikki löytämäni ovat näyttäneet todella muovisilta! Mistä olet sen hankkinut? :)

  Reply
 5. Noora November 30, 2014

  on muuten myös omat suosikkilasini kyseessä! Noita myydään meidänkin kivijalkaliikkeessä, ja en ole niiden hankkimisen jälkeen muita laseja käyttänyt :)

  Reply
  • Alexa November 30, 2014

   Ne on aivan ihanat kyllä!:) xx

   Reply
 6. Erika November 30, 2014

  Mielettömät lasit! Muistatko näiden vetoisuutta?

  Reply
  • Alexa November 30, 2014

   Ne on ihanat! En olisi muistanut, mutta lunttasin! 350ml eli aika täydellisen kokoiset :) xx

   Reply
 7. beautyboxbys November 30, 2014

  Todella kauniit kristallilasit. Kuvasi ovat myös ihanan valoisia ja taidokkaasti otettuja. :)

  Reply
 8. Susannah December 2, 2014

  Miksei samantien aitoa kristallia…,siinä on se oikea “tunne”.

  Reply
 9. Milli December 15, 2014

  Mitä astiastoa ajattelit ruveta keräämään/jatkamaan? Itsellä kanssa pohdinnassa astiastosarjat, mutta en vaan osaa päättää ja luotan sun varmaan makuun!:)

  Reply
  • Alexa December 15, 2014

   Mietin ihan samaa tänään! En ole päättänyt :D xx

   Reply