Crop Top Situation

crop-top-skirt2

Photos by: Marianna Mäkelä
Céline Sunnies
Iro Leather Jacket
Missguided Top
Zara Skirt
Christian Louboutin Pumps

Tässä muutamat kuvat mitkä napattiin Mariannan kanssa ennen kampaajan penkkiin hyppäämistä. Mun on myönnettävä että mielessä on myös muhinut ajatus tukan leikkaamisesta lyhyemmäksi, mutta mulla on onneksi aikaa funtsia Tukholman yli. Ei ihan mitään“long bobia” kuitenkaan, mutta parikyt senttiä vois kyllä nappasta – kesätukka. Tai ehkä mulla on vain jotku hetkellinen mielenhäiriö! Eli onneksi en tehnyt mitään äkkipikaisia päätöksiä kampaajalla.

Kevät, valo ja aurinko on selkeästi tehnyt ihmeitä. Mun on tehnyt mieli laittautua enemmän, ihan jo vaan omaksi ilokseni. Etenkin rempan aikana pidin laittautumisen aika minimissään, kun ei yksinkertaisesti vain jaksanut. Nyt taas on ihan eri fiilis ja voisin viilettää pikkumekoissa kiharat hulmuten melkein joka päivä heh! Onneksi huomenna saa laittautua ihan ajan kanssa, koska meidän tuparit koittaa viimein. Yritän kaiken järjestelyn lomassa ehtiä ottamaan myös asukuvat teille nähtäväksi. Kivaa fiilistä viikonloppuun!

Here are a couple of outfit pictures we took with Marianna before I headed to the hair saloon. I have been so into crop tops yet again. It’s so nice to finally wear summer clothing! I have already been thinking about packing for Stockholm and it’s pretty hard to figure out what to pack. One month is a short time, but the weather can change drastically in Scandinavia – even during the summertime.  Last summer during midsummer the weather was as cold as during New Year’s Eve and I was wearing my winter jacket haha! I hope this beautiful weather would last the whole weekend. We are celebrating our new home with a bunch of friends tomorrow, so it would definitely make my day! Have a lovely weekend everyone! 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 comments

 1. Emppu May 8, 2015

  Sulle sopisi vähän lyhyempi tukka varmasti tosi hyvin! Hiukset kasvaa kumminkin tosi nopeasti takaisin, niin en usko että kauheasti katuisit :D

  Reply
  • Alexa May 8, 2015

   Niin ne se on kyllä totta! Mulla kasvaa vielä hullua vauhtia :D xx

   Reply
 2. Sarita May 8, 2015

  Katsoin tuosta ekasta kuvasta että olet jo leikannut hiukset! Tuollainen mitta sopisi sulle hyvin! Sekä vähän tummempi..?

  Reply
  • Alexa May 8, 2015

   Haha joo hämäys ;) Jos katsoit edellisen postauksen, niin siellä vilahtaakin uusi tummempi tukka! xx

   Reply
 3. Rosa May 8, 2015

  Ihana asu! Ja mites toi toppi – Aivan U-PE-A! Oon jotenkin iskenyt silmäni kaikkeen nudeen lähiaikoina ja tuommoinen toppi omassakin vaatekaapissa ei olisi yhtään pahitteeksi ;-)

  Reply
  • Alexa May 8, 2015

   Voi kiitos ihana! Toi Missguided kannattaa tsekata. Täynnä nuden värisiä bodeja ja crop topeja. Hintaa noilla on kympistä pariin eli ei tosiaan hinnalla pilattu! :) xx

   Reply
 4. Jatta May 8, 2015

  Ekan kuvan nähtyäni mulle tuli heti mieleen, että sulle sopis kyllä tosi hyvin vähän lyhyemmät hiukset! Eli ehkä toi sun ajatus ei oo ollenkaan huono. ;)

  Reply
  • Alexa May 8, 2015

   Eikä haha! Aika hyvä sattuma! xx

   Reply
 5. Riikka May 8, 2015

  Toi toppi on samaan aikaan ihana ja outo, nopeasti kun kattoo käy mielessä onko paitaa ollenkaan, niin ihon värinen haha!

  Reply
 6. Marjo May 8, 2015

  Upeita kuvia!

  Reply
 7. Sasha May 8, 2015

  You look gorgeous Alexa! Sexy, but not showing too much skin!
  xx
  SASHA

  Reply
 8. Natali May 8, 2015

  Looking fabulous in this outfit and you def. know how to rock these crop tops! :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa May 8, 2015

   Thank you so much! :) xx

   Reply
 9. UNA May 9, 2015


  alexia,give me those abs ASAP!
  ahaha

  http://unasrandomfashion.com

  x

  Reply
 10. Oona May 9, 2015

  Aivan ihana asu ja vitsit sulle sopis hyvin tollanen lyhyt tukka! :)) kuvista tulee mieleen ihan etelä eurooppalainen tunnelma!

  Reply
 11. SK May 9, 2015

  Noi vaaleasankaiset aurinkolasit on niin ihanat! Liian usein kaikilla (minullakin) on tummat sangat. Vaaleat on niin ihanan keväiset :)
  Mä oon jostain syystä aina kannustamassa kaikkia lyhentämään hiuksiaan jos ne yhtään sitä miettii. En nyt siis tarkota mitään superlyhyitä malleja, vaan just esim. tommoset pitkät hiukset long bobiksi. Se vaan raikastaa aina ilmettä niin mielettömästi! Joten kannustan kyllä nyt suakin :) Äkkiä ne hiukset kuitenkin kasvaa takaisin, mutta ainakin on sitten tullut välillä kokeiltua jotain erilaista ja freesimpää.
  Hauskaa viikonloppua!

  Reply
  • Alexa May 10, 2015

   Ihan totta joo! Haha no vitsi pitää kattoa :D Mä oon niin vannoutunut pitkätukkainen! xx

   Reply