Cozy night @ home

Helsingissä on aika harmaata ja sateista, mutta se ei mua haittaa! Ostin juuri muutaman kirjan ja kerrankin pystyin siivoamaan haikailematta ulos. Odotan oikein innolla että pääsen Sofi Fahrmanin Elsas Mode -sarjan syövereihin sekä pohtimaan “The Secretin” loistavia elämänohjeita. Onko teistä muuten joku kenties lukenut The Secretin tai jotain muita Rhonda Byrnen kirjoja ? :)

// Hi guys! It has been such a rainy day in Helsinki, but I don’t mind ! I just bought two books; Sofi Fahrman’s Elsa’s Mode and Rhonda Byrne’s The secret. I’m looking forward to reading! Anyways, has anyone read Rhonda Byrne’s books ? I find her topics really fascinating :)
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Noora August 3, 2012

  Muakaan ei yhtään haittaa toi tampereen harmaa sade sää, koska rankan työpäivän jälkeen en ois ees jaksanu lähtee mihinkään:) Ihanaa vaan olla kotona välillä! Kivaa viikonloppua kaunis Alexa<3

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 3, 2012

   Jep, hyvä tekosyy olla kotona ;)! Täällä mä makaan juuri vaihdettujen lakanoiden välissä ja nautin kirjoista ja mansikoista. Vähän Pretty Little Liarsia vielä ennen kuin J tulee kotiin :D !

   Kuin myös sinulle ihana Noora! :)

   xx

   Reply
 2. Mouse August 3, 2012

  Eipä oo tullut ite luettua,mutta voisihan tuon lukaista :) Sää on ollut hyvä siivoukseen ja siivottiin itsekkin tänään.
  Ihania kuvia sulla täällä blogissa, ja tätä on kiva lukea!
  Hei mistä oot ostanu ton chanelin laukun? Se on upea! <3

  http://www.ilonajuliafashion.blogspot.fi

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 3, 2012

   Joo lue ihmeessä :)! Hihi voi kiitoksia vaan :) Chanelit on mun äidin vanhoja vuosilta yks ja kaks :)! xx

   Reply
 3. Anonymous August 3, 2012

  toi secret on tosi hyvä,jos on vähänkää kiinnostunu tommosista self help-tyylisistä kirjoista ja miksei vähän henkisyydestäkin.. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 3, 2012

   Hihi joo en ole vielä ehtinyt johdantoa pidemmälle, mutta oon lukenut siitä niin paljon lainauksia että pidän siitä jo valmiiksi! Jotenkin se ajattelu mihin tuo kirja perustuu, on elänyt minussa aina :) xx

   Reply
 4. Crossing Paths August 3, 2012

  Heippa! Olen lukenut tuon The Secretin ja oli kyllä tosi mielenkiintoinen. Tuntuu kyllä usein että kun jotain tarpeeksi haluaa ja keskittää kaikki voimavaransa siihen, niin alkaa tapahtua :) Ihanaa iltaa sinulle!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 4, 2012

   Nimenomaan :)! xx

   Reply
 5. Luisa^ August 3, 2012

  Oi ite oon kans alottanu kattoo PLL:a, mutta nyt taas katon Täykkäreitä alusta :D Mut täytyy kyllä taas alottaa tuota PLL:a! Ja mansikat on niin hyviä!! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 4, 2012

   Voi hullu :D Sullahan menee ikuisuus että saat katottua ne kaikki läpi! Mä oon vielä ihan ähkyssä siit viimesestä seasonista :D xx

   Reply
 6. BRIGHTLIGHTS August 5, 2012

  I have all 3 of Rhonda’s books from ‘The Secret’ to ‘The Power’ and her most newest ‘The Magic’ and I like them all but I like her most recent because it gives you things to actually do, instead of read. =)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 5, 2012

   Oh sounds promising! I’ll definitely read them all! :) xx

   Reply