Cozy Grey Sweater

_MG_6031_MG_6025_MG_5990_UUSI _MG_6075

Photos by: Maria Hästbacka

Santosh Sweater / Malene Birger Pants / Sportsgirl Shoes / Valentino Bag

Tässä on tämän viikon asuhaasteen viimeinen asu! Rento neule ja nahkahousut ovat kuin luotu yhdistettäväksi ylipolvensappaaiden kanssa. Lainasin itse asiassa tuota ihanaa neuletta ja Valentinon laukkua äidiltä muutamana työpäivänä, niin hauskaa että pystymme käyttämään samoja vaatteita keskenämme. Santosh on tosiaan meidän tuttavien merkki, ja tuo kyseinen neule on nähty myös Olivia Palermon päällä. Kyllä siinä suu loksahti auki! Aika upea suoritus pienyrittäjiltä.

Täällä toivutaan vielä eilisistä pikkujouluista. Oli kyllä super hauska ja vauhdikas ilta hyvässä seurassa. Tänään on siis lupa laiskotella ja olla vaan. Rentouttavaa sunnuntaita teille!

Here is the last outfit of this week’s outfit challenge. A cozy sweater and leather boots are definitely a great match with a pair of classy over-the-knee boots. I actually borrowed the sweater and the bag from my mom’s closet one day, it’s so awesome that we can borrow stuff from each other. The sweater is from Santosh, which is our family friends’ brand and it’s super cool. I have even spotted Olivia Palermo wearing their sweaters, pretty cool huh? No wonder, I’m also a big fan of their cashmere knitwear. Anyhow, I hope you have a relaxing Sunday! 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. A December 6, 2015

  Meinaatko katsoa tänään Linnan juhlia? Olisi mielenkiintoista, jos tekisit postauksen juhlien topeista ja flopeista!

  Reply
  • Alexa December 6, 2015

   Ehkä toisella silmällä joo! Strictly Stylen Hanna on usein tehnyt sellasen koosteen juhlista, kannattaa kurkata Hannan blogista! Olen varmaan hänen kanssaan aika samoilla linjoilla ;) xx

   Reply
 2. Anna December 6, 2015

  Jee pitkästä aikaa täällä taas, ihania postauksia kasakaupalla ja voi vitsi miten upeelta teiän Dubain matka näytti! Ihana asu taas, ylipolvwn saappaat löytyy multakin ostoslistalta ja tosi kaunis tuo villapaita ja jes jos itse Palermokin sen on huomannut!

  Paljon terveisiä Ecuadorista! :)

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
  • Alexa December 6, 2015

   Vau Ecuadorista, kuinka siistiä! :) Kiitos kovasti ihana ja nauti! xx

   Reply
 3. Natali December 6, 2015

  I’m a big fan of cashmere sweaters, how couldn’t I, they’re simply the best and the softest!

  Looking great as always dear!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 4. papukaisa December 6, 2015

  Se Santoshin huivi, jonka voitin sun arvonnasta on ollut ihana! Ainoo harmi on ettei vielä oo kunnon pakkasia et pääsisin testaan sitä sille kuuluvissa keleissä! Se on nimittäin aika lämmin näin +5 asteille. Pakkasia odotellessa – mut siis ihana on ja terveisiä saa viedä eteenpäin :)

  http://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa December 6, 2015

   Se on niin upea! Ihana kuulla että olet tykkännyt! :) xx

   Reply