Countryside Love

IMG_8782

Tähän ensimmäiseen kuvaan kiteytyy hyvin se tunnelma mikä vallitsee sisälläni päästessäni maalle. Kuten olen aikaisemmin kirjoitellutkin, maaseudulle pääseminen tuntuu itselleni suurelta luksukselta. Äidillä ei ole ollut vuosikausiin landepaikkaa  (siirtolapuutarhamökkiä ei lasekta), ja meillä ei ole ollut aikomuksia ryhtyä mökkiprojektiin vielä vähään aikaan. Maalle pääsee siis kerran tai kaksi vuodessa jos tuuri käy, ja siitä pitää kyllä ottaa kaikki ilo irti. Se siellä vallitseva rauhallisuus tarttuu itseeni hyvinkin nopeasti ja jo yksi vietetty vuorokausi maaseudun rauhassa tuntuu jo hyvin voimauttavalta.

This first picture reflects exactly my feelings when I get into the countryside. I just love the relaxed atmosphere and being surrounded by nature. It feels so luxurious, probably because I have always been living in the city. I just love to go to the countryside at least once or twice a year, hopefully we will get our own little cottage someday. 

mariannan-alexa-dagmar

Lähdettiin tosiaan Mariannan kanssa Anna Sofian mökille maanantaiaamuna ja vietettiin siellä takuulla yksi kesän ihanimmista päivistä rennosti nauttien. Kokkailtiin kesäuokaa, pelattiin korttia, saunottiin, siemailtiin viiniä ja keskusteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Anna Sofia oli aivan ihana host ja heidän perheen upea mökki tuntuu jo muutaman kesän vierailun jälkeen melkein kodilta – sellainen rauhan tyyssija.  Toivottavasti päästään sinne vielä kerran kesän aikana nauttimaan.

These pictures are from Monday when we arrived to Anna Sofia’s cottage. It’s such a lovely place, I could stay there for weeks. We spent the whole day sitting at the terrace, sipping wine and talking about everything. Later on we cooked delicious food and warmed up the sauna. 

IMG_8664 IMG_8803 IMG_8798 _MG_8592 IMG_8654 _MG_8884 _MG_8839

Ihan mielenkiinnosta pakko kysyä että mitä te pidätte tällaisista lifestyle -postauksista? Kesällä niitä tulee väistämättä enemmän, kun on enemmän menossa kun syksyllä ja talvella. Toisinaan tällaisista postauksista tulee hyvää palautetta “lisää näitä”, mutta useasti ne eivät kerää juurikaan kommentteja. Siitä syystä olisi mielenkiintoista kuulla teidän mielipiteenne. Vaikka toki mielestäni hyvä blogi koostuu mahdollisimman rikkaasta sisällöstä, se on vähän kuin sellainen buffet jossa on vähän kaikkea. Eli vaihtelevuus on ehdottomasti plussaa, kunhan blogissa on joku punainen lanka.

By the way, how do you feel about these lifestyle posts? Sometimes I get compliments about them, but mostly they don’t get as much comments comparing to outfit posts for example. I really love doing lifestyle posts during summer, because I have more time to do exciting things comparing to winter – for example. Summer is also such an inspiring season to photograph, just for fun. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

58 comments

 1. Natali June 15, 2016

  First and last photo are so great, love the vibe on them! Also, yes, more lifestyle photos like these ones are more than welcome. :)

  http://www.lartoffashion.com/2016/06/15/visit-croatia-pastasvasta/

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Great to hear, thanks Natali! :) xx

   Reply
 2. Pinja June 15, 2016

  Mä ainakin tykkään välillä lukea tällaisiakin postauksia! Mukavaa vaihtelua aina silloin tällöin ja jotenkin kiva lukea vähän tarkemmin jostain tietystä jutusta tai päivästä :)

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Jee, kiva kuulla! :) xx

   Reply
 3. Tiia June 15, 2016

  Juuri noin mitä tossa lopuksi sanoit eli vähän kaikkea, please! Itse luen mielelläni juuri tälläisiä postauksia, joten “lisää näitä”! :D

  Reply
 4. Miia June 15, 2016

  Nämä postaukset ovat ihanaa vaihtelua!

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Jes, kiva kuulla :) xx

   Reply
 5. Marika June 15, 2016

  Tosiaan “tälläisiä lisää” kiitos. :)
  Olisi mukava, jos kirjoittaisit “Mitä kesällä on tehtävä”, tai tälläisistä fiiliksistä saisi kiinnostavan kuvapostauksenkin ehkä.

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Joo, hyvä idea! :) xx

   Reply
 6. Erica June 15, 2016

  Kannatetaan! :)

  Reply
 7. Kaaki June 15, 2016

  Mun mielestä nää on parhaita!!!

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Super kiva kuulla :) xx

   Reply
 8. Salla-Mari June 15, 2016

  Mä tykkään hurjasti juurikin tällaisista rennoista lifestylepostauksista! Ilman niitä itselleni jäisi ehkä hieman liian siloiteltu kuva blogista eli ehdottomasti plussaa että näkyy arjen ihania hetkiä :) Eli jatka vain samaan malliin, blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani, josta saa aina inspiraatiota :)

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Jee, ihana kuulla! Kiitos :) xx

   Reply
 9. Mansi June 15, 2016

  Joo näitä ehdottomasti lisää!!! Tällaisistakin postauksista, joissa kerrotaan omista tekemisistä ja menoista saa inspiraatiota ja “vinkkejä” omaan kesän agendaan kun haluaisi keksiä jotain kivaa tekemistä ja ohjelmaa vaikka viikonlopulle :) Ja tämä teidän mökkireissu kuulosti niin mahtavalta!
  Ja ihanaa kesää sulle Alexa!

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Jee loistojuttu! :) Kiitos ja samoin! xx

   Reply
 10. Niina June 15, 2016

  Joo, Todellakin tykkään!

  Reply
 11. Tiina June 15, 2016

  Tykkään! Näitä vaan ei ehkä tule kommentoitua niin usein. Harvemmin kommentoin muutenkaan, ellei postausherätä eriäviä mielipiteitä, jotka haluan tuoda ilmi tai ole jotenkin jotain tosi makeeta, että pitää tulla kehumaan. Kyllä täällä silti aktiivisesti luetaan ja tykätään blogista. :)

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Heippa! Mukava kuulla :) Kommentointi ylipäätään on laskenut ihan hurjasti vuosien varrella, esim. joskus neljä vuotta sitten postaukset saattoivat kerätä sata kommenttia vaikka blogini oli paljon pienempi silloin. Mutta ymmärrän kyllä tämän trendin, kun en itsekään kovasti muiden blogeihin kommentoi. Mutta siksi pitääkin tehdä tällaisia tiedusteluja teiltä, koska yleensä postauksen suosiota voi mitata vain analytiikoilla ja kommenttien määrillä. Jos kommentteja ei tule, niin on hankalaa päätellä että minkälainen fiilis siellä puolella on :D xx

   Reply
 12. Laura June 15, 2016

  Niin kauniita kuvia! Suomen kesä parhaimmillaan <3

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Kiitos! No älä muuta sano! :) xx

   Reply
 13. Sandra June 15, 2016

  Täältäkin iso peukku tämäntyyppisille postauksille! :)

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Jee, hieno juttu :) xx

   Reply
 14. Inka Nitta June 15, 2016

  Tosi ihana postaus ja älyttömän upeita kuvia. Tälläsiä lisää ehdottomasti<3

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Ihana kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 15. SK June 15, 2016

  Kiitos ihanasta blogista! Oletko itse mieluummin meri- vai järvimökkeilijä vai käykö kuivanmaanpaikka?

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Kaikki käy! Järvi on mieluisin :) xx

   Reply
 16. sk June 15, 2016

  Ehdottomasti tykkään tällaisista postauksista! Varsinkin kun nämä ovat aina niin hyväntuulisia :)

  Blogeja tulee usein luettua siinä vaiheessa päivää, että aivot on jo aika väsyneet eikä välttämättä keksi mitään kovin järkevää kommentoitavaa. Silloin yleensä jätän kommentoimatta, koska oletan, että “Kiva postaus!”-kommentista ei saa kovin paljon irti :) Välillä kyllä kaipailen jotain tykkäys-nappia tms., jonka avulla voisi helposti kertoa että postaus ilahdutti erityisen paljon.

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Jee, super kiva kuulla! Ymmärrän täysin, kun en tosiaan itsekään kauheasti kommentoi :D Tykkäys -nappi on super hyvä idea! xx

   Reply
 17. Bitisho June 15, 2016

  Yess I love lifestyle post! I find them so inspiring and refreshing, plus we get to see a little glimpse of your life (:

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Awesome! Nice to hear Bitisho! :) xx

   Reply
 18. Laura June 15, 2016

  Tälläisetkin postaukset ovat tosi kivoja :)

  Reply
 19. Sofia June 15, 2016

  Todellakin lisää lifestyle -postauksia, ne ovat ihan huippukivoja ja tykkään kovasti! :) Varsinkin sun blogissa ne on aina hyväntuulisia, joten niitä on kyllä ilo lukea. <3

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Super, ihana kuulla! Kiitos! :) xx

   Reply
 20. Laura June 15, 2016

  I love the Lifestyle posts! Please keep them coming!

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Super, thanks so much! :) xx

   Reply
 21. Julia June 15, 2016

  Hei!

  Joo, kyllä kiitos :) Enemmän tällaisia “arkisempia” postausia, vaikka olittein landella. On jotenkin helpompi samaistua sitten näihin tavallisempiin postauksiin.

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Jee kiva kuulla! :) Joo koitan aina tehdä kun jotain sisältöä sellaiseen postaukseen on. Talvella sitä tekee vaan duunia aamusta iltaan, niin ei ole kauheasti kerrottavaa… Nyt kesällä on onneksi enemmän vapaa-aikaa, niin tulee tehtyäkin kaikkea! Tosi kiva kuulla että tykkäätte näistäkin :)

   Reply
 22. Emmi June 15, 2016

  Näitä on kiva lukea! Varmaan kommennteja ei kerry siksi, ettei mukana ole esimerkiksi tuotteita, joista tulisi lisäkysymyksiä kommentteihin. Silti nää on kyllä aivan yhtä mukavaa luettavaa :)

  Reply
  • Alexa June 15, 2016

   Jee, kiva kuulla! :) xx

   Reply
 23. Eneli June 15, 2016

  Actually my favorites have always been lifestyle and apartment/interior posts from you, so keep going! Those articles are just harder to comment :)

  Reply
  • Alexa June 16, 2016

   Awesome, that’s great to hear! :) Too bad I don’t have anything apartment related to post atm… I need a new project :D xx

   Reply
 24. Heidi June 16, 2016

  Nämä on tosi kivoja postauksia :). mun on pakko kysyy mistä sun ihana mekko on?

  Reply
  • Alexa June 16, 2016

   Kiva kuulla! :) Gina Tricotilta on :) xx

   Reply
 25. Lucy June 16, 2016

  I actually prefer lifestyle posts – they make a person a lot more relatable and likeable in comparison to an outfit post with lots of expensive clothes that I have no chance of ever being able to afford! x

  http://www.curiouser-and-curiouser.co.uk

  Reply
  • Alexa June 16, 2016

   That’s great to hear :) xx

   Reply
 26. Sara V June 16, 2016

  Lifestyle tuo sopivaa balanssia viimeisteltyihin, tyylikkyyttä ja luksusta hehkuviin postauksiin. Keep going. :-)

  Reply
  • Alexa June 16, 2016

   Kiva kuulla, kiitos ihana! :) xx

   Reply
 27. Nancy June 16, 2016

  Yes, I’d love more posts like these! I just love admiring beautiful photographs :) x
  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
 28. Tiff June 17, 2016

  Love these posts – actually even more than outfit posts. Just so colorful and the happiness spreads right through the screen while reading and looking at these gorgeous pics! Keep up the good work:)

  Reply
 29. Lita June 18, 2016

  I really love the lifestyle posts, even more than outfit! They’re so much more interesting to read, so PLEASE, do more of them! :)
  By the way, do you know any other lifestyle blogs?

  Reply
  • Alexa June 18, 2016

   That’s great! Unfortunately I don’t have enough material to do them more than once a week, because quality is more important than quantity ;) Yeah, for example lindajuhola.com and mariannan.com :) xx

   Reply
 30. Simone June 21, 2016

  I love to hear from you about your life and Finland and to see such beautiful pics. ??

  Reply