The Coolest AirBnb in Paris

Nykyään tulee yhä useammin valittua AirBnb hotellin sijaan, sillä erityisesti pidemmillä reissuilla kaupunki on hauskempaa kokea ns. paikallisen näkökulmasta. Lyhyillä työmatkoilla suosin edelleen hotellia (koska pitkät päivät ja huonepalvelu), mutta AirBnb:ssä on aina oma charminsa. Kun bongasin tämän asunnon Airbnb:stä, niin ei ollut kahta kysymystä että asutaanko hotellissa vai täällä. Asunto on mitä keskeisimmällä sijainnilla Operan vieressä ja esim. Louvre ja tavaratalot on ihan kävelymatkan päässä. Täällä tulemme varmasti yöpymään toistenkin!

We have been staying at various Airbnbs during the on going year and I’m totally a fan. Even though I love hotels, it’s also nice to experience cities with a different perspective. When I saw this apartment on Airbnb I was totally blown away, no question whether we would stay here or at an hotel. The location was perfect, right next to Opera and Galleries Lafaytte. We will definitely stay there again!

Paljon on myös kysytty vinkkejä Pariisiin, joten kannattaa kurkata ravintola-suositukset täältä ja kahvila-suositukset täältä. Myös vintage-liikkeistä olen tehnyt erikseen vinkkipostauksen, jonka löydät täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Rakkaudella, Hannele August 9, 2017

  Voi vitsit, tämä postaus tuli tarpeeseen – kiitos! :) Ja mä nykyään myös varaan Airbnb:n mieluusti. Se on niin paljon kodikkaampaa, rennompaa ja tilavampaa. Yhtään pettymystä ei ole vielä (onneksi) tullut vastaan.

  Hei pakko kysyä: Onko sulla jotain lisävaloa noissa kuvissa ja jos, niin millainen on käytössä? Meidän (superhienot) kirjat oli muuten Akateemisessa vierekkäin ja kumpaakin vain pari kappaletta jäljellä :D. Hyvä me!

  Aurinkoa,

  Hannele

  Reply
  • Alexa August 9, 2017

   Jee, huikeeta! ? Ei ole lisävaloa käytössä, kuvaan aina luonnonvalossa ja teen aina jälkikäsittelyllä viimeistelyt valoon. Hei super, hyvä me! ? xx

   Reply
 2. Mira August 9, 2017

  Moikka! Asunnon hinta jäi vähän epäselväksi, onko tuo 250€/yö kahdelta hengeltä, ja sitten 20€/hlö/yö lisää lisähenkilöistä? Kiitos :)

  Reply
  • Alexa August 9, 2017

   Hinta riippuu AirBnb:ssä aina valitusta ajankohdasta ja henkilömäärästä. ? Eli kantsii täyttää juuri oikeat päivät ja oikea henkilömäärä, niin saat täsmällisen hinnan. Meillä oli vähän kalliimpi kun 250€, kun just turistisesonki päällä. ? xx

   Reply
 3. Rakkaudella, Hannele August 9, 2017

  Okei! Selvästi mun pitää siis treenata vielä kuvaamista huru mycket :). Mulla reissuilla ongelmana on myös järkkärin raahaaminen (en jaksa ottaa sitä mukaan). Sulla taiskin jossain olla kuvaamiseen vinkkejä, taidan penkoa sen postauksen esiin.

  Hane

  Reply
  • Alexa August 9, 2017

   Kyllä se siitä! Mä kuvaan myös paljon vaan puhelimella reissuissa, kun sama ongelma vaivaa mua. ? xx

   Reply
 4. Kata August 9, 2017

  Hei! Kauniita kuvia kuten aina ? Mistä olet ostanut nuo farkut? :)

  Reply
 5. Karitsa August 9, 2017

  Ihana Paris ? Mun mielestä airbnb on ihan paras keksintö ikinä. Kun se tuli aloin käyttämään sitä, lähes kaikki ystävät/kaverit ihmetteli miksi sä et maksa laadusta vaan käytät jotain rupuista kämppää. Se tosiaan miellettiin budjettimatkailuun. Muitten mielipiteet eivät ole ikinä minua haitanneet. Noh joskus Barcelonassa tuli itku, asunto oli ihan kamala. Likainen. Ällöttävä. Hiuksia joka paikassa. Jopa pyhä jääkaappi oli likainen. Omistaja ei puheluihin vastannut, ikinä siitä ei euroakaan hyvitetty. Kohta pääsen testaamaan asunnon Ankaraan. Ja mä tiedän et se on rakkautta ensi silmäyksellä.

  Reply
  • Alexa August 9, 2017

   Siis on todellakin! Meilläkin yksi pettymys takana (kerran oli retkisänky ja niin matalat huoneet että miehen pää osui kattoon ?), mutta useampi erittäin onnistunut reissu takana. Jotenkin Airbnb-reissuista on jäänyt paljon “elävämmät” kokemukset mieleen, kun on juuri voinut vaikka grillailla pihalla ja tehdä enemmän asioita “paikallisen” tavoin. ? xx

   Reply
 6. Natali August 9, 2017

  Oh wow, that apartment looks incredible! Thanks for sharing, I think that I know where I want to stay at when I’m off to Paris! :)

  https://lartoffashion.com/perfect-places-with-lovia/

  Reply
 7. Arttu August 13, 2017

  No moriens!!! Aivan törkeen hieno!

  Reply
  • Alexa August 13, 2017

   No eikö vaan!! :D xx

   Reply