The Coolest AirBnb in Paris

august 9, 2017, Airbnb, Paris

Nykyään tulee yhä useammin valittua AirBnb hotellin sijaan, sillä erityisesti pidemmillä reissuilla kaupunki on hauskempaa kokea ns. paikallisen näkökulmasta. Lyhyillä työmatkoilla suosin edelleen hotellia (koska pitkät päivät ja huonepalvelu), mutta AirBnb:ssä on aina oma charminsa. Kun bongasin tämän asunnon Airbnb:stä, niin ei ollut kahta kysymystä että asutaanko hotellissa vai täällä. Asunto on mitä keskeisimmällä sijainnilla Operan vieressä ja esim. Louvre ja tavaratalot on ihan kävelymatkan päässä. Täällä tulemme varmasti yöpymään toistenkin!

We have been staying at various Airbnbs during the on going year and I’m totally a fan. Even though I love hotels, it’s also nice to experience cities with a different perspective. When I saw this apartment on Airbnb I was totally blown away, no question whether we would stay here or at an hotel. The location was perfect, right next to Opera and Galleries Lafaytte. We will definitely stay there again!

Paljon on myös kysytty vinkkejä Pariisiin, joten kannattaa kurkata ravintola-suositukset täältä ja kahvila-suositukset täältä. Myös vintage-liikkeistä olen tehnyt erikseen vinkkipostauksen, jonka löydät täältä.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *