Comfy Weekday Look

august 3, 2016, *sponsored product, outfit
alexa-dagmar

Nyt alkaa selkeästi taas normaali arki kun ihmiset palaavat lomiltaan ja itsekin olen päivätöissä enemmän. Vaikka rutiineja rakastankin, niin täytyy sanoa että ensimmäistä kertaa olisin voinut pidentää lomailua hiukan enemmän. Tuntui että pääsin vasta hitaiden aamujen ja extempore lounastreffien makuun, ja nyt tulisi taas pistää aikataulut kunnolla ruotuun. Yksi hauskimmista asioista rennommassa arjessa oli se että pystyimme äidin kanssa viettämään aikaa työpaikan ulkopuolella, kun Zarrossa oli kokopäiväinen apulainen kesä-heinäkuun ajan. Paljon äidin kanssa vietetäänkin aikaa, mutta yleensä se painottuu sinne työympäristöön. Nyt keräiltiin marjoja puutarhassa ja käytiin kaupungilla hetken mielijohteesta syömässä. Sain äidin avuksi omiin hommiinikin, kun tarvitsimme kuskia ja extrakäsiä kamppiskuvauksiin. Se oli luksusta se, kun normaalisti kaikki tehdään itse eikä ole kyydeistä tietoakaan. Mutta nyt on tosiaan aika aloittaa taas normaalimpi arki, mutta koitan tehdä sen mahdollisimman lempeästi näin alkuun. Alle kaksi viikkoa niin kirja tulee painosta ja kolmen viikon päästä on julkkaritkin, eli silloin riittää säpinää vaikka muille jakaa!

Tässä olisi ihan perus arkiasua muutaman viikon takaa, jonka olin ihan unohtanut postata. Tennarit ja teeppari, eli mukavuudenhaluisen unelma.

It’s August, so it’s slowly time to get back to the normal routines. I’m a huge fan of routines, but now I feel like I could enjoy the careless summertime just for a little longer. I just got used to the lazy mornings and spontaneous lunch dates with friends. Fortunately August is full of exciting things, for example my book launch and birthday – so I’m definitely not complaining! It’s going to be a month to remember. Have a lovely day folks!

alexa-dagmar-blog4 alexa-dagmar-blog2 alexa-dagmar-blog5 balenciaga-mini-city

Ray-Ban Sunnies
Iro Leather Jacket (similar here and here)
adidas Shirt*
Balenciaga Bag
Missguided Skirt (similar here!)
adidas Sneakers*


postaus sisältää mainoslinkkejä

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *