Comfy Weekday Look

alexa-dagmar

Nyt alkaa selkeästi taas normaali arki kun ihmiset palaavat lomiltaan ja itsekin olen päivätöissä enemmän. Vaikka rutiineja rakastankin, niin täytyy sanoa että ensimmäistä kertaa olisin voinut pidentää lomailua hiukan enemmän. Tuntui että pääsin vasta hitaiden aamujen ja extempore lounastreffien makuun, ja nyt tulisi taas pistää aikataulut kunnolla ruotuun. Yksi hauskimmista asioista rennommassa arjessa oli se että pystyimme äidin kanssa viettämään aikaa työpaikan ulkopuolella, kun Zarrossa oli kokopäiväinen apulainen kesä-heinäkuun ajan. Paljon äidin kanssa vietetäänkin aikaa, mutta yleensä se painottuu sinne työympäristöön. Nyt keräiltiin marjoja puutarhassa ja käytiin kaupungilla hetken mielijohteesta syömässä. Sain äidin avuksi omiin hommiinikin, kun tarvitsimme kuskia ja extrakäsiä kamppiskuvauksiin. Se oli luksusta se, kun normaalisti kaikki tehdään itse eikä ole kyydeistä tietoakaan. Mutta nyt on tosiaan aika aloittaa taas normaalimpi arki, mutta koitan tehdä sen mahdollisimman lempeästi näin alkuun. Alle kaksi viikkoa niin kirja tulee painosta ja kolmen viikon päästä on julkkaritkin, eli silloin riittää säpinää vaikka muille jakaa!

Tässä olisi ihan perus arkiasua muutaman viikon takaa, jonka olin ihan unohtanut postata. Tennarit ja teeppari, eli mukavuudenhaluisen unelma.

It’s August, so it’s slowly time to get back to the normal routines. I’m a huge fan of routines, but now I feel like I could enjoy the careless summertime just for a little longer. I just got used to the lazy mornings and spontaneous lunch dates with friends. Fortunately August is full of exciting things, for example my book launch and birthday – so I’m definitely not complaining! It’s going to be a month to remember. Have a lovely day folks!

alexa-dagmar-blog4 alexa-dagmar-blog2 alexa-dagmar-blog5

balenciaga-mini-city

Ray-Ban Sunnies
Iro Leather Jacket (similar here and here)
adidas Shirt*
Balenciaga Bag
Missguided Skirt (similar here!)
adidas Sneakers*

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 comments

 1. Natali August 3, 2016

  How exciting this month will be for you? Wow! Looking fw to your book release and congrats to you in advance. :)

  http://www.lartoffashion.com/2016/08/03/smoked-salmon-soup/

  Reply
 2. Kristiina / CAVA blogi August 3, 2016

  Upea nainen <3

  Reply
 3. Marianne August 3, 2016

  Ihanan rento mutta samalla niin tyylikäs asu :) Ja nuo pinkit Stan Smithit ovat kyllä niin somat :)
  Sinulla on todella jännittävä elokuu edessä. En malta odottaa että kirjasi tulee painosta. Aivan mahtavaa Alexa! :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa August 3, 2016

   Kiitos kovasti ihana! :) xx

   Reply
 4. Ev August 3, 2016

  So on point!
  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 5. Alina August 3, 2016

  Nyt seuraa vähän hassu kysymys ehkä, mutta tuleeko sun kirjajulkkarit olemaan avoimet meille blogin lukijoille? Oon seurannut innolla kirjaprojektia ja aion ehdottomasti sen lukea, vaikka taidan olla vähän vanhempi kuin kohderyhmä. Olisi hienoa päästä juhlistamaan kirjan julkaisua ja tietenkin tapaamaan sinut samalla. Jokatapauksessa, onnea ja menestystä näille tuleville jännille viikolle! :)

  Reply
  • Alexa August 3, 2016

   Jee, ihana kuulla! Ja siis varmasti tulet tykkäämään jos aihepiirit kiinnostaa, ne ei katso ikää ;) Pidetään ehdottomasti lukijoille vielä erikseen joku hauska tilaisuus syksymmällä! Mä infoilen heti kun tiedän lisää :) xx

   Reply
 6. Sasha August 3, 2016

  I also have my birthday in August! Well I already had it :D Looks like it’s gonna be a great month:)
  xx
  Sasha
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
 7. Saana August 9, 2016

  Mitä kokoa toi adidaksen t-paita on? Oon jo pidempää harkinnu et pitäis ostaa ku näyttää nii kivalta mutta en todellakaa osaa arvioida et minkä koon tilais! Kaupoissa noita en oo nähny vaikka oon kuinka yrittäny tähyillä!

  Reply
  • Alexa August 9, 2016

   Mulla on S ja sekin on aika oversized, kun kyseessä on miesten malli. Mäkään en ikinä nähnyt tota missään livenä, eli kantsii tilaa :) xx

   Reply