COFFEE TABLE SET

olkkarip
Tehtiin aika yllättävä ratkaisun! Olohuoneeseen tulee nimittäin yhden sohvapöydän sijaan sarjapöytä. Tätä T.X.Y -sarjaa saa ostettua myös yksittäin (mitat 41cm, 55cm, 70cm), mutta se näyttää upealta myös ryhmänä. Ah rakastan tätä jo nyt! Kattokruunussa on ripaus messinkiä ja sisustus on muuten simppeli, joten uskon tämän pöytäryhmän toimivan mitä parhaiten olohuoneessamme. Jos kolme pöytää tuntuu liian ahtaalta, niin yhden voi hyvin siirtää sivupöydäksi vaikka makkariin.

Tilattiin tästä pöytäsarjasta (ja edellisen postauksen työpöydästä) mallikappaleet muutamassa eri värissä liikkeeseen, joten ne tulevat olemaan esillä myös liikkeessä! Olen myös työskennellyt uuden nettikaupan parissa ahkerasti, ja siitä tulee muuten ihan super hieno. Zarron tyylinen, mutta kuitenkin just tätä päivää. En malta odottaa että päästään uuden sivun kanssa liveksi!

What do you think about these marble side tables? I loooove them! I just ordered the whole set (in carrara & brass) to our living room and I bet they will look gorgeous there. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Rosa January 15, 2015

  Ihan m i e l ö t t ö m i ä noi pöydät!!! Pakko päästä hiplailemaan ja kattomaan lähempääkin +++ nettikauppa kuulostaa ja lupailee aikas hyvältä, ilmottele sitte heti blogin puolella, kun sivu on valmis!

  Reply
  • Alexa January 15, 2015

   No eikö olekin! Ihan super hienot :) Mä todellakin spämmään täällä sitten haha! xx

   Reply
 2. Mikaela March 26, 2017

  Moikka, onko näitä pöytiä edelleen Zarrossa ja mikä on tuo brändin nimi? :)

  Reply
  • Alexa March 26, 2017

   Heippa, ei valitettavasti ole enää tuotannossa ? xx

   Reply