Coffee Table Book Guide

coffeetable-bookchanel-book
Fashion: Charlotte Seeling & Chanel Collection and Creations: Daniéle Bott

Nämä muotikirjat ovat kokoelmani vanhimmat ja rakkaimmat. Fashion -kirjassa pureudutaan muotiin aina 150 vuoden ajalta. Mielenkiintoisia ilmiöitä kirjassa tosiaan riittää! Chanelistä on tehty useita kirjoja, mutta jostain syystä tämä Collections and Creations puhutteli minua aikoinaan eniten. Se on suht kompakti opus Chanelin historiasta ja tuotteista kautta aikojen.

These books are my oldest coffee table books. Fashion -book is all about fashion from 150 years, so it’s full of interesting stories, phenomenons and great photography. 

There are a lot of books about Chanel, but back in the days this one caught my eye. It’s about Chanel’s history and collections from beauty to haute couture. The pictures are breath-taking!
in-the-citycity-living-book
The Way We Live In The City
: Stafford Cliff.

Tämän sain joskus aikoinaan äidiltäni, ja se on kiva lisä sisustuskirjakokoelmaani. Kirja on täynnä inspiraatiota kaupungissa elämisestä, ja jopa Helsinki vilahtaa kirjan sivuilla.

I got this book from my mom years ago, so obviously it’s a pretty old one. It’s all about city-living and there is a little story from Helsinki as well. 

kelly-hoppen-book
kelly-hoppen-book2
Design Masterclass: Kelly Hoppen

Tässä taas kirja joka edustaa vahvasti omaa sisustusmakuani! Muistan lukeneeni tämän kannesta kanteen ennen remontin alottamista, ja tykkäsin kirjasta kovasti. Kirja on jaettu sopivasti osiin ja layout on myös todella onnistunut.

If you like my home, you will probably like this book as well! Kelly Hoppen is one of my interior design idols and I really found this book inspiring.

rachel-zoe-book rachel-zoe-book2
Living in Style: Rachel Zoe
Ihana kirja! Tämän tilasin julkaisuhetkellä Jenkeistä, mutta huomasin että nykyään tätä myydään myös Akateemisessa. Kirjassa paneudutaan Rachel Zoen elämäntyyliin aina sisustuksesta vaatekaappiin. Olen fanittanut Rachelia ihan nuoresta saakka, joten lienee selvää että pidin kirjasta kovasti.

Totally love this book! I ordered it from Amazon when it came out, but nowadays it’s sold in various bookstores. I adore Rachel Zoe and her sense of style, so no wonder I loved this book.

tom-ford-book
Tom Ford: Tom Ford

Tämä on oikea muotiraamattu, nimittäin sen verran paksu ja painava on tuo kirja. Täynnä kauniita (ja myös provokaattisia) kuvia isolla pinnalla – tykkään! Ainut miinus siitä että kirjan kankainen kuori kerää pölyä.

This book is a real fashion bible! It’s huge and it’s also really heavy. It’s full of amazing photographs, totally love it! The only downside is the soft cover, which easily get dirty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Linda September 14, 2015

  Tää oli tosi kiva postaus ja jatkossakin saa laittaa kirjavinkkejä jos tulee vastaan hyviä :)

  Itse en ole vielä mitään “sisustuskirjoja” sohvapöydälle ostanut, mutta pitää käydä akateemisessa joku päivä pyörimässä jos tarttuisi jotain mielenkiintoista mukaan. Elie Saabin kirja olisi varmaan itselleni mieluisin kun niitä kauniita mekko ja muita muotinäytöskuvia tulee aina ihailtua kun tulee vastaan jossain.

  Reply
  • Alexa September 14, 2015

   Ah joo Elie Saabin luomukset on kyllä aina upeita! :) xx

   Reply
 2. Pinja September 14, 2015

  Ihana postaus, oon viime aikoina innostunut kirjoista ja lukemisesta ja tästä sain taas pari kivaa vinkkiä! Ainakin tuo Rachel Zoen kirja pitää laittaa ostoslistalle :) Se kyllä itse asiassa olikin siellä jo, mutta jotenkin vain unohdin sen :D

  Reply
  • Alexa September 14, 2015

   Jee kiva kuulla! :) Ah tykkään tosta kirjasta kovasti, ja plussana vielä kaunis taitto! xx

   Reply
 3. emma September 16, 2015

  Sun blogi on kyllä ihan ehdoton lemppari, jaksat nähä tosi hienosti vaivaa että tämä pysyy monipuolisena ja mielenkiintoisena. Sulla on myös tosi laadukkaat kuvat ja hyvä postaustahti!

  Reply
  • Alexa September 16, 2015

   Voi kiitos kovasti ihana! :) xx

   Reply
 4. Katjusa September 17, 2015

  Kiitos tuosta Rachel Zoen kirjan vinkistä, taidanpa napata sen mukaani! Olen itsekin suuri Rachel Zoe fani ja hänen kanssaan saman ikäinen. Jostain luin, että häneltä olisi tulossa jatkoa tv-sarjalle! Rakastan muotia ja olen blogiasi seuraillut. Sinulla on todella kaunis blogi ja hyvä esteettinen silmä – kaikki aina vimpan päälle, aivan kuten Rachelilla. Energistä syksyä sinulle!

  Reply
  • Alexa September 17, 2015

   Suosittelen, se on ihana! :) Voi kiitos paljon ja samoin sinulle! xx

   Reply