Coffee Moment

suede-trench
Ah vitsi mä rakastan näitä kuvia mitkä me napattiin Karoliinan kanssa alkuviikosta! Oli kivaa nähdä Karoa pitkästä aikaa kunnolla, sillä Tukholmassa meillä oli tapana tavata usein. Kuvista tuli jälleen kerran sellanen Pariisi -fiilis, että meillä on kivoja paikkoja täällä Helsingissäkin. Etenkin viimeisen vuoden aikana tuntuu että ihania kahviloita ja ravintoloita on tullut niin paljon että ei pysy itsekään perässä. Siihen liittyen pitääkin mainita, että saadaan järkättyä meidän meet & greet pian! Suunnitelmat on suht koht valmiina, joten paljastamme tyttöjen kanssa päivän ja paikan pian – pysykää siis kuulolla. :)

I really love the photos we took with Karoliina a couple of days ago. I just can’t get enough of cute little “Parisian” cafés, they are so adorable. Especially now during summer time, I don’t know a better thing to do than enjoying the weather while sipping my favorite coffee. Hope you like the pictures!
coffee-blogger
 coffee-momentcoffee-blog-inspirationalexa-dagmar-blogsuede-trench-coat

Photos by: Karoliina Rasi

Céline Sunnies (similar here!)
Gina Tricot Coat* (similar here and here)
Tiger of Sweden Shirt*
Alice+Olivia Shorts (similar here!)
Topshop Pumps

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Jenni August 13, 2015

  Ah miten ihanat kuvat! Jotenkin tosi kauniisti osuu toi valo sun kasvoihin ja hiuksetkin näyttää ihan upeelta, ootko vaalentanu? :) Ja tota Pariisi-kahvittelu kuvaa ihastelin jo Instassa :D

  Reply
  • Alexa August 13, 2015

   Voi kiitos ihana! En oo vaalentanut, ne vaan kovasti Valentin auringossa :) xx

   Reply
 2. Emmi August 13, 2015

  Upeita nämä kuvat, ihana tunnelma! :)

  Reply
 3. Jonna August 13, 2015

  Heh mikä sattuma, haaveilin samasta kuvauspaikasta jokin aika sitten ohi ajaessani! Tuli juurikin Pariisi-vibat :) Tyylikkäät kuvat ja asu!

  Reply
  • Alexa August 13, 2015

   Voi kiitos! No en ihmettele, niin kaunis paikka! :) xx

   Reply
 4. Sasha August 13, 2015

  Great look Alexa! I really like the duster :)
  xx

  SASHA

  Reply
 5. Natali August 13, 2015

  Wow!! This coat is major!! You look stunning and so stylish Alexa! I’ve been loving the development of your style, it has reached a whole new level of amazingness!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa August 13, 2015

   Aww thanks Natali! :) xx

   Reply
 6. Pinja August 13, 2015

  Vau mitä kuvia! Mullekin tulee kyllä ehdottomasti Pariisi näistä mieleen :)

  Reply
 7. Ano August 14, 2015

  Hei Alexa, älä ota tätä pahalla, oon vaan kiinnittänyt huomiota että tässä(kin) postauksessa on joka kuvassa sama ilme! Olet kaunis nuori nainen ja varmasti helposti jämähtää siihen tiettyyn poseeraukseen, mutta vilauta meille välillä esimerkiksi oikeen leveetä hymyä :)

  Reply
  • Alexa August 14, 2015

   Heippa! En ota :) Aina tulee sanomista poseerauksista, oli kuvissa sitten hymy, suu kiinni tai auki – mitä tahansa. Koskaan ei vaan voi olla mieliksi kaikille! Kiitos kuitenkin palautteestasi :) xx

   Reply
 8. Emilia August 17, 2015

  Moikka! Osaisitko neuvoa missa Helsingissa saa aidon cappuccinon, sellaisen joka tehdaan kahvipavuista jauhamalla ja maito vaahdoittamalla eika vain nappia painamalla koneesta? :) Tai mika on suosikkipaikka kahville/cappuccinolle? Olen vain yhden hyvan kahvilan loytanyt tahan mennessa ja se on pieni suklaakahvila Kampissa (voinkin muuten suositella paikkaa!) :)

  Reply
  • Alexa August 17, 2015

   Torrefazione on ainakin ihan super hyvä! :) xx

   Reply
 9. […] Suosikkiasu: Miten pukea mokkatrenssi helteiseen elokuuhun. […]

  Reply