Coffee Moment At Home

coffee-moment-homehay-dlm-table coffee-momentt
Nappailin muutamia kuvia Zarron uutta nettikauppaa varten, ja inspiroiduin niin että päädyin räpsimään parit kuvat tännekin. Nettikauppa valmistuu pikkuhiljaa ja on toivottavasti lanseerauskunnossa kuun loppuun mennessä. Olen tehnyt sitä yksin alusta lähtien, ja sen työstäminen on ollut hidasta kun se on ollut vain sivuhommana muiden töiden rinnalla.

Lainasin HAY:n DLM XL -pöytää äidiltä kuvia varten, ja tykästyin siihen kovasti. Äiti on aina hehkuttanut pöydän monipuolisuutta (kevyt ja helppo liikutella, mutta silti tukeva), mutta en jostain syystä koskaan kokenut pöytää tyyliltään omaan kotiini sopivaksi. Taisin olla väärässä, sillä tykkään pöydästä nimenomaan meidän olkkarissa kovasti! Olisin tietysti halunnut valkoisen pöydän kuvia varten, mutta musta näyttääkin vielä paremmalta vaalean sohvan rinnalla – vaalea olisi jäänyt pliisuksi.

Tällaisia juttuja tällä kertaa! Kylpyhuone on muuten valmis, joten mun täytyy ryhdistäytyä ja viimein kuvata se tänne näytille! :)

I took a couple of pictures for Zarro’s upcoming online store. It has been such a long journey creating the new site, because it has been 100% my project besides all of my other ongoing projects this year. It will be soon ready though, the launch will be hopefully at the end of August. 

I borrowed the HAY DLM XL table from my mom for the pictures and I totally fell for it. My mom has always praised the table for its versatility, but I haven’t been a fan of it until today. Especially the black one looks damn good in our light living room. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 comments

 1. Ilo August 7, 2015

  Hmm.. Hyvältä näyttää! Siis jopa “yllättävän” hyvältä, koska mäkin olen aina vähän vierastanut tuota pöytää.. Ehkä täytyy ottaa tuokin uudestaan harkintaan, sillä kevyelle sohvapöydälle olisi sija.

  Olisin kysynyt aikaisempaan postaukseen liittyen, jossa esittelit makkarinne verhot (ihanat!!), että mikä maalisävy teillä on makuuhuoneen seinissä. Tosi kaunis! Onko sävy enemmän lämmin vai viileä? Meillä etsinnässä valkoisten seinien rinnalle tuleva beigen sävyinen maali, joka sopisi punertavan merbau-parketin kanssa. Lämmin sävy sopisi varmaan viileää paremmin. Kiitos jo etukäteen :)

  Reply
  • Alexa August 7, 2015

   Joo siis mä olen ihan super innoissani tosta pöydästä! Se jäi nyt tänne meille lainaan hetkeksi :D Ton ison korkeus on ihan tosi hyvä, kun se tulee reippaasti sohvan yläpuolelle. Jalat on noin sirot niin ne menee osittain sohvan alle, eli tason saa halutessaan niin että kahvikuppi on käden ulottuvilla ;)

   Makkarissa on Tikkurilan F487, sitä on kysytty niin monta kertaa että tulee jo kuin “apteekin hyllyltä”. Tosi vaikeeta sanoa, riippuu kovasti valosta. Sanoisin että siinä on ripaus harmaata ja beigeä, mutta ei ole vahvasti kumpaankaan suuntaan. Siinä mielessä todella helppo sävy, että ei tunnu riitelävän minkään kanssa :) xx

   Reply
 2. Heidi August 7, 2015

  Onpa nätti pöytä :). Olen pitänyt sitä aiemmin juuri pliisuna ja tylsänä, mutta nyt teidän kodissa nähtyäni sen ihastuin tosissani. Sehän on oikein sööttiä. Ja jos kerran tukevakin on. Meidän pikkuruisen kotiin se voisi olla juuri sopiva sohvapöytä. Tällä hetkellä sohvapöytä ei ole ollenkaan, olen kokeillut monia mutta ne eivät syystä tai toisesta ole olleet sopivia. En kaipaa sohvapöytää muuten kuin lasille ja ehkä yhdelle kynttilälle. Rahi käy sohvapöydästä muuten, mutta kun talossa on koira en uskalla laittaa siihen mitään minkä kaatuminen aiheuttaisi harmia.

  Reply
  • Alexa August 7, 2015

   Joo siis ihmeitä tapahtuu! :D Toi on nimenomaan ihan täydellinen sille kahvikupille ja kirjalle, eikä vie paljon säilytystilaa. Äiti käyttää tota myös apupöytänä pöydän jatkeena jos on kyseessä isommat juhlat, esim. juomat saa tohon tosi kivasti esille. En enää osaa palata siihen Aalto-jakkaraan, kun toi tulee niin kivan korkealla ja just siihen käden ulottuville, etenkin kun meillä on aika syvä sohva :) xx

   Reply
 3. Marjukka August 7, 2015

  Hei Alexa, kiitos eilisestä sisustusavusta! Chhatwal & Jonssonin tyynyni näyttävät upeilta! Aivan nappivalinnat tehtiin.

  Ihanaa viikonloppua ja nautitaan kauniista ilmoista!

  Reply
  • Alexa August 7, 2015

   Jee ihan loistavaa! Mukavaa kun kävit ja nautitaan nyt kun voi! :) xx

   Reply
 4. lou August 7, 2015

  I love your apartment and your sense for interior design.
  My dad makes lamps in diamond shape, maybe someone is interested. <3 Here is the Link: http://etsy.me/1TahiTZ

  Reply
 5. Susanna August 8, 2015

  Siis aivan häkellyttävän upeita kuvia! En olekaan aikaisemmin nähnyt tuollaista pöytää, näyttää niin kivalta ja simppeliltä ja voisi sopia meidän olkkariin ;)

  Reply
 6. Nipa August 15, 2015

  Heippa, oliko Zarron nettikaupasta noita tyynynpäällisiä myynnissä, kun muistelin että joskus mainitsit? Tai onko niitä tulossa?

  Reply
  • Alexa August 15, 2015

   Avataan uus nettikauppa ens viikolla, niin siellä on! :) xx

   Reply