One of My Favorite Places in The World

_MG_0112

Kapkaupunki, Cliftonin alue ja meidän Airbnb-asunto. Siinä on resepti menestyneeseen loppulomaan! Otsikon mukaisesti kyseessä on yksi suosikkipaikoista  koko maailmassa. Nyt ymmärrän ihmisten Kapkaupunki-hehkutusta ja sitä kuinka useat perhetutut viettävät täällä talvensa, nimittäin voisin haaveilla samanlaisista eläkepäivistä itsekin. Voisin kirjottaa kymmenessä päivässä koetusta Kapkaupungin ihanuudesta vaikka kokonaisen kirjan, mutta ainakin toinen video on vielä tuloillaan. Täällä parasta on ollut kaupungin tarjoama monipuolisuus, loputtomat aktiviteettimahdollisuudet, mieletön ruokakulttuuri ja tärkeimpänä ihmisten aito sydämellisyys. Täällä ei voi kuin hymyillä! Tulen kirjottamaan vielä erilaisista havainnoista mitä reissun aikana tein (samanlaisen olen kirjottanut New Yorkista), joten silloin jatkan lisää kokemuksien jakamista.

Nyt on aika pakata laukut ja lentää takaisin kotiin. Yleensä odotan jo kotiinpaluuta, mutta tällä kertaa olisin oikeasti voinut jäädä viikoksi tai vaikka pariksi. Aika vain loppui kesken! No mutta jääpä jotain ensi kertaankin. ;)

Cape Town, Clifton and our AirBnb apartment. That’s the key to a successful trip! It definitely became one of my favorite places in the entire world. Now I totally get why people are raving about Cape Town everywhere. It’s a wonderful place. I could go on and on about it for long time, but the best things about this place is the various activities (vineyards, mountain hikes, beautiful beaches etc.), amazing restaurants and the people. I have only met people who are unconditionally friendly and warmhearted and it’s unfortunately pretty rare in this world. They will smile,  joke around and help you out, even though they wouldn’t benefit from it. I can’t help but smile all the time! But now it’s time to pack our bags and head back home. I’m definitely coming back! 

_MG_9339 _MG_9405 _MG_0179 _MG_9978

_MG_9329

Postailinkin yhden kuvan instaan tästä meidän älyttömän upeasta asunnosta ja muutama siellä huhuili postauksen perään. En saanut asunnosta kokonaista postausta aikaiseksi, mutta täältä voitte kurkata lisää kuvia jos kiinnostaa. Ei ollut tosiaan se edullisin vaihtoehto täällä, mutta jokaisen pennin arvonen kokemus. Sijainti on mieletön, eikä ollut kyllä hassumpaa herätä joka aamu auringonnousuun ja aaltojen huminaan.

A couple of pictures from this AirBnb apartment to Instagram and some of you wanted to know more details about it. So if you want to check their page, you can find it here. It wasn’t the cheapest option, but totally worth the splurge. I enjoyed every moment here!

 

_MG_9480

IMG_0172 IMG_0185

Olette myös kyselleet ravintolasuositusten perään. Tässä muutamat:

Scheckter’s RAW – vegaanikahvila Seapointissa
Kloof Street House – todella upea, mutta rennon boheemi ravintola.
La Mouette – upea ravintola ja mieletönt ruokaa
Moro Gelato – Kaunein jäätelöbaari ikinä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Westend Mum February 6, 2017

  Huikea näköala tuosta portaikosta ulos!
  http://westendmum.fi

  Reply
  • Alexa February 6, 2017

   Joo siis mieletön! Ja sama näkymä näkyy siis suoraan sängystä. Pakko päästä pian takaisin! :) xx

   Reply
 2. Jenni February 6, 2017

  Aivan ihania kuvia! <3 Ja siis toi kämppä näyttää aivan täydelliseltä. Itse en ole aiemmin Kapkaupungista matkakohteena paljon kuullutkaan, mutta näiden sun postausten jälkeen se menee ehdottomasti myös omalle reissukohdelistalle. xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa February 6, 2017

   Voi kiitos ihana! Ja siis voin todella lämpimästi suositella. En osaa edes sanoin kuvailla kuinka maaginen paikka on kyseessä :) xx

   Reply
 3. Camilla February 6, 2017

  Vau, jättää ihan sanattomaksi nuo maisemat. Tuli todellinen Kapkaupunki-kuume! :D x

  Reply
  • Alexa February 7, 2017

   No älä muuta sano! :) xx

   Reply
 4. Eija February 6, 2017

  Mikä paikka! Ei olisi varmaan kannattanut mennä katsomaan noita kuvia. Liian ihana! Nythän sinne on pakko päästä, ennemmin tai myöhemmin!

  Reply
  • Alexa February 7, 2017

   No älä muuta sano! Ihan unelma :) xx

   Reply
 5. Natali February 6, 2017

  Beautiful photos, such a great vibe on them… Looks so calming, def. a great spot to self reflect and enjoy the small things in life. :)

  https://lartoffashion.com/alone/

  Reply
  • Alexa February 7, 2017

   Thanks so much :) xx

   Reply
 6. Paulina February 6, 2017

  Have fun Alexa :) great pics.

  Xoxo

  Reply
 7. kata February 6, 2017

  Lisää kuvia rhodesialaisesta! Kuuluiko asuntoon?

  Ja täytyy laittaa Kapkaupunki “to do” -listalle.

  Reply
  • Alexa February 7, 2017

   Koirat oli asunnon omistajan, joka asui toisessa talossa hiukan ylempänä kukkulalla. Koirat tuli aina moikkailemaan :) xx

   Reply
 8. Katariina February 7, 2017

  Super kauniita kuvia! Asiasta poiketen, millä olet tehnyt kotisivusi? Nämä ovat niin upeat!

  Reply
  • Alexa February 7, 2017

   Voi kiitos :) Mä en ole tehnyt näitä itse vaan tuttavani on tehnyt nämä, mutta meilaa mulle jos kaipailet yhteystietoja :) xx

   Reply
 9. […] forward to: Our hotel room in Paris has a bathtub, so I may have gone a little over the top with the bath […]

  Reply
 10. […] eniten: Hotellihuoneessamme Pariisissa on kylpyamme, ja saatoin ostaa sinne ihan muutaman kylpytuotteen […]

  Reply
 11. Krista March 9, 2017

  Hei Alexa! Millä lennoilla lennitte Kapkaupunkiin? Itse juuri varaamassa lentoja ja mietin Qatar, KLM, Turkish Airlines vai mikä..? Onko sulla antaa suositusta? =) Kiitos!

  Reply
  • Alexa March 9, 2017

   Mentiin Qatarilla ja se oli tosi hyvä, suosittelen! :) xx

   Reply