Classy Evening Outfit

Mustavalkoiset asut kuuluvat ehdottomasti omalle mukavuusalueelleni. Pyrin leikittelemään tekstuureilla ja printeillä, ja niillä pystyykin tuomaan yksinkertaiseenkin asuun ripauksen mielenkiintoisuutta. Tässä asussa hauskana yksityiskohtana toimii Club Monacon “piparkakkureunaiset” shortsit, johon ihastuin ensisilmäyksellä muutama viikko sitten. Shortsit ovat muuten täysin yksinkertaiset, joten veikkaampa että niille tulee paljon käyttöä tämän kesän aikana. 

Here is one evening outfit from last week. I wanted to dress casually, because it was a weekday night and the restaurant was actually nearby. I usually go for simplicity, but simple doesn’t have to mean boring!  I really fell for the Club Monaco shorts, because the scalloped hem stands out and gives a nice twist to the look. I bet I’m going to be wearing them a lot during the summer!
 

Pics: Linda Juhola

Céline Sunnies
Club Monaco Top
Club Monaco Shorts
 Zara Blazer
Prada Bag
 Jimmy Choo Pumps 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 comments

 1. Anna June 10, 2014

  Perfect outfit for a night out in summer :) the shorts are so lovely! Haha, I’ve seen your Celine sunnies so many times lately, your current faves, huh? :)

  Btw. How do you do the beach waves?! With a normal iron? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Thanks :) Yeah I’m so in love with ’em! :) Yeah with a GHD, I could actually make a tutorial for you guys! :) xx

   Reply
 2. Natali June 10, 2014

  Perfect shorts and sunnies! You look very classy :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Thanks Natali:)! xx

   Reply
 3. Gabriela June 10, 2014

  Perfection♥ the shorts are so beautiful!! And they fit you really great:)) This isn’t boring outfit at all, you’re right:))

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Thanks Gabriela:)! xx

   Reply
 4. Katarina Lilius June 10, 2014

  Ompa nätti asu! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Voi kiitos Katarina:)! xx

   Reply
 5. Anna June 10, 2014

  Yes! A tutorial would be great. A GHD is also on my wish list.

  Reply
 6. Oonamaria June 10, 2014

  Wow oon kyllä tykkäily kyllä ihan hurjasti, vielä entistä enemmän sun viimeaikaisia asuja! Keep em coming :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Voi kiitos! :) Ah kesä on kyllä ihanaa aikaa! xx

   Reply
 7. LadyBlue June 10, 2014

  Shortsit on tosi kivat <3 Ja rusketus näkyy ihanasti!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Noi on ihanat! Ja joo haha hyvä (fake) tan! :D xx

   Reply
 8. Laura June 10, 2014

  Your skin looks awesome! :)
  Dou you have some tips or do you use special products you can share with us?
  Lots of ♥
  Laura

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Aww thanks! I actually made a post of my favorite cosmetics a couple of months ago. My favorite skincare products are from Kiehl’s! :) xx

   Reply
 9. Anne June 10, 2014

  Great outfit! You look pretty! One thing I have noticed though and I will emphasise that this is probably just my opinion/taste, but such kind of pumps you are wearing aren’t maybe the best fit for you/your legs (Jimmy Choo or not…). But all in all – awesome look! And your hair makes me die of envy!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Thanks :) Haha yeah I understand! Pointed heels aren’t for everyone, though I really like them! :) xx

   Reply
 10. Rula June 10, 2014

  Perfect outfit Alexa ! I fell in love with these shoes, classy and goes with everything ! I really need to get me some ^^
  Love your style

  Much love xxx

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Aww thanks so much Rula:)! xx

   Reply
 11. Catarina C June 10, 2014

  You always look so chic!! Gorgeous girl. xx
  estupidement.blogspot.pt

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Thanks so much:)! xx

   Reply
 12. Cici June 10, 2014

  Heippa!
  Olisko sulla ratkaisua mun ongelmaan. Eli, en voi okein käyttää shortseja ollenkaan johtuen kroppani mallista. Itse asiassa tajusinkin, että se on hyvin paljon samankaltainen kuin sinulla! Eli iso peppu ja reidet ja mini vyötärö, miehet tykkää (heh) mutta haastava puettava.
  Mulla reidet ja peppu on siis jotain 36 ja 38 väliltä, kun taas vyötärö ja yläkroppa 34. Kaikki shortsit siis nousee minulla ylös ihan haaroihin kiinni ja pakarat vilkkuvat, olivat shortsit sitten kokoa 32 tai 40. Eli koolla ei ole merkitystä, minulla vain ei ole mitään joka pitäisi housut paikoillaan.. Miten olet ratkaissut pulman? Ja olen koettanut kymmeniä ja kymmeniä shortseja, ja vaikka paikalla ollessa istuisi hyvin niin viimeistään kävellessä shortsit nousseet 10cm ylöspäin:D olisi ihana voida käyttää shortseja ja kenties jopa copycattaamaan tämä upea asusi;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Ah jooo mä niin tiedän mitä sä tarkoitat! Välillä oon luovuttanut, kun pelkkä sovittaminenkin tuntuu niin turhauttavalta :D Tuntuu ehkä typerältä suositella Club Monacon shortseja, kun niitä ei saa täältä Suomesta! Mutta mulla on tosiaan niiltä parit shortsit (nämä mukaanlukien) ja ne tuntuvat pysyvän hyvin paikallaan! Saattaa johtua myös siitä että ne laskeutuu aika alas. Eli kannattaa shortseja metsästäessä tsekata se että ne on suht matalat, mutta ns. haarojen ja lahkeen välinen etäisyys on tarpeeksi iso. Monissa tuntuu olevan tuo etäisyys ehkä sentin, jos sitäkään, ja silloin niillä on tapana nousta “vaippamaisiksi”…

   Bongasin myös Tukholman Zarasta mielettömän hyvän malliset valkoiset shortsit (vilahtaa eilisessä postauksessa) Luulisi että niitä tulisi myös tänne! Kokeilin kokoja 36 ja 38, ja tavallaan tuo pienempi istui paremmin, mutta otin 38, jotta saan hinattua ne alemmas. Niissä on myös aika pitkät lahkeet (score!!), joten ei ole vilautusvaaraa :) Onnea etsintään, ja hei let me know jos bongaat hyvät! :D xx

   Reply
 13. M June 10, 2014

  Onko sun (maman) Prada saffiano, josta oot vaan avannut sivut? :) Ihana asu!!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Joo on! :) Kiitos! xx

   Reply
 14. Anna June 10, 2014

  Pakko kysyä, kun sama ongelma shortsien kanssa, että onks noi valkoset, edellisessä postauksessa olevat shortsit niin kumpaa zaran mallistoa? :) Women vai trf? Olis paljon apua! Tiiätkö näkykö muita värejä? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 10, 2014

   Heippa! Ne on Womenin ja niin kiireessä ne nappasin että en ainakaan huomannut muita värejä! Ja tosiaan Tukholmasta ostettu, niin en ole ihan varma että löytyykö täältä :) xx

   Reply