Classy Bomber Look

april 5, 2016, *sponsored product, fourways, outfit
kevaan-muoti8

Jatketaan viikkoa tämän asuhaasteen parissa! Suorat housut ovat siis tämän viikon teema ja eilen aloitettiin korkkari -lookilla. Kommenttiboksissa toivottiin myös tennariasuja, ja voin iloksenne todeta että seuraavissa asuissa tällä viikolla mulla onkin tennarit jalassa. Tämä kevät on tuonut kyllä mukanaan tennari-innostuksen tänne, miten selvisinkään talven yli ilman niitä! Etenkin Superstarit ja Stanit kun tuntuvat sopivan asuun kuin asuun. Filipan Bomber -takki oli muuten loistavin alelöytö Stockalta kaksi vuotta sitten, ja palvelee edelleen mitä parhaiten.

Tänään on tosiaan edessä alahampaiden kojeistus, ja  vähän jännittää että miten ja koska syöminen tulee luonnistumaan. Pelkkä hampaiden poisto on saanut jo legot liikkumaan, ja eilen oli kyllä jo aika arkana koko suukalusto.  No mutta parasta tässä on se että koko oikomisprojekti on asia mitä itse haluan, ja mistä olen haaveillut vuosikaudet. Vaikka vähän hampaita kiristääkin, niin katse on tiukasti tulevaisuudessa ;)

Let’s continue the outfit challenge today! Same pants, different day. I wanted to try something sporty with the straight leg trousers and I totally love the look! Haha, probably just because the outfit was super comfy from head to toe! I could totally wear this everyday, no doubt about it. Hope you like it! 

Today I’m actually getting braces to my bottom teeth and I’m a little bit nervous about it. Last month when I got braces to the upper teeth, I couldn’t eat anything but smoothies for over a week. So I guess it will be the same thing from today on. Eek!

kevaan-muoti10 kevaan-muoti9 kevaan-muoti13 kevaan-muoti11 kevaan-muoti14 kevaan-muoti12

Céline Sunnies (similar here!)
Filippa K Bomber (similar here and here)
Asos Bodysuit
Tiger of Sweden Pants* (also in white!)
Saint Laurent Bag
adidas Sneakers*


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Janita Autio

31 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *