Classy Bomber Look

kevaan-muoti8

Jatketaan viikkoa tämän asuhaasteen parissa! Suorat housut ovat siis tämän viikon teema ja eilen aloitettiin korkkari -lookilla. Kommenttiboksissa toivottiin myös tennariasuja, ja voin iloksenne todeta että seuraavissa asuissa tällä viikolla mulla onkin tennarit jalassa. Tämä kevät on tuonut kyllä mukanaan tennari-innostuksen tänne, miten selvisinkään talven yli ilman niitä! Etenkin Superstarit ja Stanit kun tuntuvat sopivan asuun kuin asuun. Filipan Bomber -takki oli muuten loistavin alelöytö Stockalta kaksi vuotta sitten, ja palvelee edelleen mitä parhaiten.

Tänään on tosiaan edessä alahampaiden kojeistus, ja  vähän jännittää että miten ja koska syöminen tulee luonnistumaan. Pelkkä hampaiden poisto on saanut jo legot liikkumaan, ja eilen oli kyllä jo aika arkana koko suukalusto.  No mutta parasta tässä on se että koko oikomisprojekti on asia mitä itse haluan, ja mistä olen haaveillut vuosikaudet. Vaikka vähän hampaita kiristääkin, niin katse on tiukasti tulevaisuudessa ;)

Let’s continue the outfit challenge today! Same pants, different day. I wanted to try something sporty with the straight leg trousers and I totally love the look! Haha, probably just because the outfit was super comfy from head to toe! I could totally wear this everyday, no doubt about it. Hope you like it! 

Today I’m actually getting braces to my bottom teeth and I’m a little bit nervous about it. Last month when I got braces to the upper teeth, I couldn’t eat anything but smoothies for over a week. So I guess it will be the same thing from today on. Eek!

kevaan-muoti10 kevaan-muoti9 kevaan-muoti13 kevaan-muoti11 kevaan-muoti14 kevaan-muoti12

Céline Sunnies (similar here!)
Filippa K Bomber (similar here and here)
Asos Bodysuit
Tiger of Sweden Pants* (also in white!)
Saint Laurent Bag
adidas Sneakers*

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

31 comments

 1. Sinii April 5, 2016

  Tosi kaunis tuo kuva kun hymyilet:)

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Kiitos! :) Mä nyt koitan välillä panostaa hymykuviin, kun niitä aina toivotaan! :D xx

   Reply
 2. Natali April 5, 2016

  Perfectly styled combo!! Love the bomber and sneakers combo, esp. these golden cap ones. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
 3. Iina April 5, 2016

  Aivan ihana tuo hymykuva ja hyvältä näyttää myös asu!:)

  Reply
 4. Jens April 5, 2016

  Hei Alexa! :) mielenkiinnosta kysyisinkin tuohon hammasprojektiin liittyen, että mietittiinkö sinulle koskaan rautojen laittoa lapsena? Tai oliko sinulla lapsena mitään hampaiden oikomisia koskaan? Itselläni nimittäin oli raudat 2. luokalla noin vuoden verran. :) ps. kiitos ihanasta blogista!

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Kiitos paljon! :) Tämä on ollut varmasti kysyityin asia hammasprojektiin liittyen ja tosiaan sitä kyllä mietittiin, mutta purenta ei ollu silloin niin paha että kaupunki olisi sen maksanut. Äiti sitten kysyi että HALUANKO raudat, no arvaa halusinko :D Niistä päätöksistä kärsitään siis nyt! xx

   Reply
   • Jens April 5, 2016

    Niin just:) no mutta onneks se on vielä korjattavissa oleva asia! :) kiitos vastauksesta. Arvostan, että vastaat lukijoiden kommenteihin, toivottavasti pidät jatkossakin tätä hyvää tapaa yllä! Ihanaa kevään jatkoa sinulle :)

    Reply
    • Alexa April 5, 2016

     No niinpä! :) Totta kai vastaan! Tällä linjalla vedetty viisi vuotta tähän asti ja myös tästä eteenpäin ;) xx

     Reply
 5. papukaisa April 5, 2016

  Asiasta ihan kukkaruukkuun mutta sä ehkä sisustusalan ammattilaisena osaat avata tätä ongelmaa. Mä ostin nimittäin tollasia huonetuoksuja, sanotaanko niitä diffuusereiksi missä on niitä tikkuja pystyssä, aiemman tuoksupullon tilalle. Nämä on ollut mulla vajaan kuukauden ja pullot melkein tyhjänä! Onko niissä suuria eroja haihtuvuuden suhteen? Siis että kalliimmat haihtuu hitaammin kuin noi halpisversiot? Se vanha oli mulla kuitenkin kuukausia, ehkä jopa puoli vuotta. Ja näistä lähti 10pv reissun aikana puolet taivaan tuuliin! Laitoin vielä niitä tikkujakin vähemmän kun luin että ne sillon kestää pidempään.
  Oisko sulla vinkkejä hyvistä diffuusereista eri hintaluokissa? Ehkä voisit tehdä aiheesta sisustuspostauksen?

  http://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Eikä? :o Diffuusereiden kuluminen riippuu a) ilmanvaihdosta b) paikasta johon sijoittaa (ei siis mielellään esim. suoraan ikkunan viereen) c) tikkujen määrästä. Eli siis jos siinä on läjä tikkuja ja se on vaikka ikkunan vieressä ja / tai ilmanvaihto on kova, niin se kuluu todella nopeasti. Eli kannattaa siis laittaa juuri sen verran tikkuja kun tarvitsee (Linarin tuoksuihin riittää omasta mielestäni 3-4 tikkua kerrallaan) ja sijoittaa se “suojaisaan” paikkaan :) Tästä voisi vaikka tehdä ihan oman postauksensa! xx

   Reply
   • Laura April 10, 2016

    Heippa! Minuakin kiinnostaisi postaus tästä aiheesta, jossa kertoisit omia lemppareitasi ja muita hinta-laatu-suhteeltaan hyviä vaihtoehtoja :) Plus, ihana kuva tuo missä hymyilet hampaat näkyen :)

    Reply
    • Alexa April 10, 2016

     Jee, todellakin! :) Kiitos kovasti! xx

     Reply
 6. Ina April 5, 2016

  Niin ihana toi hymykuva! Sun pitäis ehdottomasti hymyillä enemmän kuvissa, sulla on niin kaunis hymy! Ja ihana asu muutenkin :)

  http://fashionbyina.blogspot.nl

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 7. Naomi April 5, 2016

  Such a perfect look! Is it enough warm for Finland? In Switzerland, it’s way too cold! I think that those shoes are the perfect ones for spring :)

  Good luck for your braces! I don’t remember getting hurt but the worst of all those dentist things is definitely when he pulled out my four wisdom teeth.

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Thanks so much Naomi! :) It’s finally spring here, though it’s pretty cold today. It supposed to be +10 during the weekend, yey! xx

   Reply
 8. Frida April 5, 2016

  Mikä kaunis hymy! Mulla oli yläasteella myös raudat ja muistan miten hampaisiin sattui ikävästi, varsinkin kiristyksen jälkeen, mutta lopputulos on todella sen arvoista. :) Tosi kummaa kyllä ettei oikomishoito aikanaan mennyt kunnan piikkiin! Niillä taisi olla joku säästövuosi päällä silloin. :D Tsemppiä projektiin!

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Voi kiitos ihana! Joo, eiköhän nämä kivut tästä ala pikku hiljaa hellittää! :) Kiitos paljon! Pitää joskus mennä vaikka viinille ja napata miehet mukaan! :) xx

   Reply
   • Frida April 5, 2016

    Mennään ihmeessä! Mä ajattelin että mä vedän täällä ihan incognitona mutta kiva kun “tunnistit”. ?

    Reply
    • Alexa April 5, 2016

     Haha mä oon tarkka tyttö! ;) xx

     Reply
 9. Tatiana April 5, 2016

  Wow orange decor is gorgeous, the shoes are super cute ! It’s too cold in France for outfits like yours :( When I saw your snap with the teeth I screamed, I hate to see it haha. Good luck for the braces :)

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Thanks Tatiana :) Hahah sorry! xx

   Reply
 10. Oona April 5, 2016

  Voi vitsit kun olet taas niin kaunis <3 Ja asu iskee tosi kovaa! Noi tennarit on to die for *_*

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Voi ihana olet, kiitos! :) xx

   Reply
 11. Eveliina April 5, 2016

  Mullakin monen muun tavoin oikein sydän jotenkin pompahti tuossa hymykuvassa – että onpa ihana! Teki mieli hymyillä takaisin :) Coolit muotikuvat on aina upeita, mutta hymyile vaan useammin, koska oikeastikin olet niin iloinen tyyppi :)

  Reply
  • Alexa April 5, 2016

   Eikä haha, ihana olet! Mä aina yritän kun kuvataan, mutta useimmiten näytän niin hölmöltä että jätän julkasematta :D Mutta hei kyl mä vielä opin! ;) xx

   Reply
 12. MITH Magazine April 6, 2016

  Love this outfit Alexa! Those shoes are so cool! x

  @mithmagazine | mithmagazine.com

  Reply
 13. nnoora April 9, 2016

  Toi hymykuva on aivan ihana! Ja noi tennarit kans! Värittömät raudat on kyllä nykyään kivat. Mulla oli teininä ne rautaraudat ja muistan miten häpesin niitä. Lopputulos kaiken kivun ja kärsimyksen jälkeen on kyllä sen arvoista!

  Reply
  • Alexa April 9, 2016

   Kiitos ihana! :) Niinhän se on! En ole vielä kuullut kenenkään katuneen oikomisprojektia :) xx

   Reply