Chunky Sweaters

Olen nyt syksyn tullen huomannut että neuleet ovat mitä helpoin tapa rakentaa klassinen ja käytännöllinen asu. Olen aamuisin aika laiska, joten on kätevää sujahtaa pehmeään neuleeseen ja heittää farkut jalkaan ja padam! asu on valmis. Jos haluan asuun jotain ekstraa niin heitän parit korut mausteeksi ja kietaisen huivin ympärilleni. Neule lämmittää sen verran ettei edes tarvitse alkaa säätämään bleisereiden kanssa, vaan takki suoraan niskaan ja menoksi! Täten kokosin teille mun lemppareita Booztin valikoimasta, enjoy!
 
P.S. Olen kehittänyt jonkun pakkomielteen vasemassa alakulmassa olevaan Day:n neuleeseen, sitä on vilahtanut yhdessä jos toisessa inspispostauksessa. Se vaan sopisi niin kaike kanssa! Ehkä mä joskus rahkenen ostamaan sen. 
 
// It’s getting cold, so I’m falling in love with chunky sweaters! It is so easy to pull off a classy/comfy outfit by mixing beautiful sweaters. I picked my favorites from Boozt.com online store. What do you think? :)
 
Ensimmäinen rivi: 
 

                                                                               Toinen rivi: 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Annina Närhi November 5, 2012

  Olet niin oikeassa, tuo on niin helppo asuyhdistelmä! Mulla on tollanen asu melkein joka päivä. Neuleiden alle voi laittaa kaikenlisäksi lisävaatetta jos on mun kaltainen vilukissa:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 5, 2012

   Haha jep, mä oon vedellyt tällee kans melkeen joka päivä duunissa :D xx

   Reply
 2. Anonymous November 5, 2012

  Tuo DAYn neule on kyllä ihana, mutta kummallista, miten 120e neule voi olla puoliksi akryyliä! Iso miinus! :/

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 5, 2012

   Totta! En oo muuten kiinnittänyt tohon huomiota! Tollasia pelkistettyjä kevyitä neuleita on turhan vähän markkinoilla! Tosin ehkä Filipalla voisi olla :) Pitää tutkia! xx

   Reply
 3. Nikki November 5, 2012

  I love chunky knits, and these are amazing! Xx

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 5, 2012

   Hihi I know ;) xx

   Reply
 4. Henna November 6, 2012

  toi hilfigerin neule on niiin ihanan näkönen, mut akryylia muistaakseen puolet :S

  Reply