Christmas!

Perheeni ei vietä oikeastaan ihan tavallista Suomalaista joulua, kuten voitte kuvitsani nähdäkin.
Me vietimme aikaisemmin ihan tavallista supisuomalaista joulua landella, mutta jossain vaiheessa huomasimme että joulu koostui vain ja ainoastaan stressistä. Monella sukulaisellamme on oma yritys ja kun siinä yrittäjän pestin lomassa joulukiireineen yrittää värkätä joulukuusta, koristelua ja siivoilua niin eihän siitä muuta tullut kuin stressi. Suurinosa lähisukulaisistamme asuu kuitenkin pääkaupunkiseudulla, joten päätimme tuoda joulun Helsinkiin ja unohtaa stressin! Joulu tulisi kuitenkin olla aika jolloin saat levätä, viettää aikaa rakkaittesi kanssa ja nauttia elämästä. Oli kyllä oikein onnistunut aatto ja täytyy sanoa että nämä viimeiset pyhät menevät kyllä lepäämisen merkeissä!
 
 

 

 

 

Lumi
Fredi
 

 

Our Christmas tree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our bible…

 

I didn’t get any packets, but I did get some renovation money!

 

//
My family doesn’t spend the usual Christmas as you can see from the pics above. And no, we’re not Jewish!
We used to spend traditional Christmas at the countryside, but in the end, we noticed that the fuss and stress around Christmas (who’s getting the tree, who’s decorating the place, who’s cooking the turkey and so on…) is inessential. So we decided to bring the Christmas to the city and forget the stress (and the tree, turkey, decorating and so on…). After all, Christmas should be all about spending quality time with your loved ones and enjoying yourself, right? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 comments

 1. tutta December 25, 2011

  Näyttää hyvältä! Kyllä mäkin söisin paljon mielummin rapuja kuin lanttulaatikkoa :D

  Reply
 2. ALEXA December 25, 2011

  Hehe jeps mä oon jotenki vammanen että inhoon perinteisiä jouluruokia:D Hummeri hakkaa kinkun ihan 6-1! :D Rauhallisia pyhiä! xx

  Reply
 3. Hanilo December 25, 2011

  Vautsi mikä ruokapöytä!

  Reply
 4. ALEXA December 25, 2011

  Haha pitää lähettää kokille terkut :)! xx

  Reply
 5. Anonymous December 25, 2011

  meilläkin söydää hummeria kalapöydässä :D !!! vähän muunneltu kalapöytä siis! En myöskään tykkää laatikoista, mutta iskä päätti tänä vuonna kokeilla vähän erilaista laatikkoa! BATAATTI-VUOHENJUUSTOLAATIKKO, ah rakastuin :D

  Reply
 6. ALEXA December 25, 2011

  Hahah oikein! :D Oi vitsi kuullostaapa herkulta toi laatikko, pitääpä ens jouluna itsekin kokeilla!

  xx

  Reply
 7. Anu December 25, 2011

  Itse olin vielä vähän aikaa sitten sitä mieltä, että juuri ne koristeet, perinteet jne. tekevät sen joulun, mutta nyt olen tajunnut, että tärkeintä minulle on se että saa viettää rauhassa aikaa läheisten ihmisten kanssa, pitää taukoa opinnoista/töistä ja syödä hyviä ruokia :)

  Reply
 8. ALEXA December 25, 2011

  Sama juttu :) Varsinkin nyt kun olen 110% työelämässä ja vapaa-aika on todella kortilla, niin osaan kyllä erilailla arvostaa pitkään nukkumista ja ihanan perheen kanssa aikaa viettämistä! :) Ah ihanaa kun huomenna vielä saa loikoilla sängyssä… Ens vuonna sitten onkin pidemmät pyhät kun on karkausvuosi!

  xx

  Reply
 9. Anonymous December 27, 2011

  Upeita yksityiskohtia ja jäin haukkomaan henkeäni tuon flyygelin kohdalla. Gorgeous!

  -S

  Reply
 10. ALEXA December 27, 2011

  Hihii kiitos S !:) Olin aika camera ready koko aaton! Onneksi sieltä nyt pari onnistunutta otostakin valikoitui :D xx

  Reply
 11. Elisabeth December 28, 2011

  Ihanan näköistä ruokaa! Mistä hummerit? Teidän “kuusi” on myös todella hieno! Sulla on kauniisti laitettu hiukset! Tuosta voi ottaa mallia uutta vuotta ajatellen!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  Reply
 12. ALEXA December 28, 2011

  Kiitos superisti taas piristävästä kommentista:) Haha toi ” kuusi ” on niin psycho! Pelkäsin sitä nuorempana!:D Hummerii pyydystettiin Stockan Herkusta. Kiitos, tukka on laitettu super isolla (braun satun hair 7) kihartimella:) Suosittelen että laitat esim muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin ennen kuivausta ja kääntelyä, niin pysyy paremmin :) xx A

  Reply