CHRISTMAS DINNER

december 23, 2018, Personal

Viikonloppu on mennyt yhtä unelmaa toteuttaessa, nimittäin järjestin lähimmille ystävilleni jouluillallisen. Olen haaveillut tästä vuosikaudet ja kerrankin kun saatiin Linda ja Steve jouluksi Helsinkiin, niin päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Alunperin oli tarkoitus pitää kekkerit meillä, mutta kun Zarron showroom sattui ajallaan valmistumaan, niin se tuntuikin hauskemmalta vaihtoehdolta. Oli muutenkin hyvä testata tila siihen tarkoitukseen, kun tullaan tulevaisuudessa vuokraamaan sitä yrityksille tilaisuuksia varten. Sivut on vielä hiukan kesken, mutta nekin valmistuu pian. Esittelen sitten teille enemmän showroomin sisustusta kuvien muodossa.

This weekend was beyond amazing! I organized a Christmas dinner to my best friends and their spouses. I have been dreaming about this since I was a little kid. We had the best time! 

Ruokapuoli tuli monen sattuman kautta St.George hotellin Andrea-ravintolasta. Istuttiin muutama viikko sitten Joksun kanssa iltaa ravintolassa ja jaettiin sattumalta pöytä ravintolaa vetävien tyyppien kanssa. Alettiin höpöttelemään niitä näitä ja lopuksi kysyin mikäli heillä olisi aikaa tulla kokkailemaan meille jouluillallinen. Onneksi meitä lykästi, nimittäin meikäläinen ei ole mikään kummonen ruoanlaittaja. Mielettömän hyvää oli, kuten kuvista näkyy.

We ordered the food from Restaurant Andrea, it was so yummy. One of my favorite restaurants in town.

Parhaat tyypit. ❤️ Muutama ystävä ei aikataulusyistä päässyt tulemaan, mutta ensi vuonna uudestaan!

My amazing friends. 

Instan puolelle tuli kyselyä tästä huulimeikistä ja kyseessä on MAC:in Blazing Yule ja Pom Date-kiilto. Pitää kyllä uskaltautua useammin käyttämään punasta huulipunaa!

I got a lot of questions regarding the red lip, I used MAC Blazing Yule and Pom Date lipgloss. Totally love the combo!

Lopuksi oli aika meidän naughty secret santan, niin hauska konsepti! Ja Mariannan mielettömän suloinen kortti. Olen niin iloinen että viimein järjestin tämän illallisen, meillä oli ihan mieletön ilta.

Näihin tunnelmiin on hyvä jäädä joululomalle. Tunnelmallista joulua sinne kaikille! ❤️

I’m so happy I finally organized this, we had the best time. Now I’ll take a little Christmas break, Merry Christmas everyone!  ❤️ 

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *