CHRISTMAS AT HOME

december 13, 2018, Interior design

kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakodit

Koti on saatu joulukuntoon ja olen tietysti ihan fiiliksissä joulusta. Onneksi tässä on vielä pari hyvää viikkoa aikaa fiilistellä joululauluja, leipoa ja nauttia tästä ajasta. Tänä vuonna vietetään ihan koko perheen kera pyhiä, eli äidin, isäpuolen ja veljen lisäksi myös isäni ja äitipuoleni lentää Espanjasta tänne meidän kanssa joulunviettoon, mikä on tietysti ihan huippua. Niin huikeeta että voidaan koko konkkaronkka viettää laatuaikaa yhdessä!

Our home is finally ready for Christmas! How cozy, right? I decided to go for a white Christmas tree this year, I totally love it. We are going to spend the Christmas in Helsinki this year as well, so happy to get my dad and my step mom to spend it with us. Less than two weeks until Christmas, so crazy!

Eikö tästä meidän kodista olekin kuoriutunut ihana? Vaikka onkin pimein aika vuodesta, niin tuntuu että meillä on aina valoisaa. Mä niin kiitän kohtaloa siitä että löydettiin tämä asunto ja jaksettiin muuttaa. Se oli pieni ponnistus alkukesään, mutta niin sen arvoista. Kaikki ne ihanat kesäillat ystävien kanssa meidän terassilla, ja tämä valoisuus sekä rauhallisuus tekee vaan meikäläisen niin onnelliseksi!

Pakko sanoa että mulla oli alkuun hiukan ennakkoluuloja vuokrausfirmojen uudiskohteista, ajattelin että ne on vähän ankeita ja huonolla sijainnilla, mutta ne luulot on kyllä heitetty tämän puolen vuoden myötä romukoppaan. Kämppä on ihana, sijainti mitä loistavin ja palvelut ovat toimineet meidän Lumo-vuokrakodissa mainiosti. Siis voitteko kuvitella että esim. kaikki mun paketit on ohjattu talon Smartpost-automaattin? Maailman kätevintä kun voi vaan noutaa postin sijaan alakerrasta.

Mutta nyt olisi aika yllätykselle! Nimittäin päätin että haluan kutsua TEIDÄT meille kylään hengailemaan mun ja Lindan kanssa, yhdessä Lumo-vuokrakotien kanssa. Miittiä on toivottu aina viikonlopulle, joten tällä kertaa miitti olisi 12.tammikuuta lauantaina. Miltä kuulostaa? Laittakaa mulle sähköpostia tämän viikon aikana alexadagmar@gmail.com, niin arvon kaikista ilmoittautuneista 15 tyyppiä viettämään pullakahvi-lauantaita meidän kanssa. Kuinka jännittävää?

Photos by Aada Syrjänen

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *