CHRISTMAS AT HOME

december 10, 2017, Interior design

Olen saanut paljon postaustoiveita meidän sohvaan ja joulukuuseen liittyen, joten tässä oli samalla molemmat! Olen hurjan iloinen siitä että saatiin viimein tähän meidän vuokra-asuntoon vähän ilmettä, kun viime kuukaudet ovat menneet lähes tulkoon tyhjässä asunnossa. Vaaleanpunainen sohva oli aika villi veto, mutta rakastan sitä yli kaiken! Se on yllättäen Zarron valikoimasta, ruotsalaisen Ruth & Joannan valmistama. Hiukan jännitin että miten väri tänne meille sointuu, mutta parempaa en kyllä tuohon keksisi – nappiin meni. Luminen kuusi on sen sijaan Etolasta, siellä on oikeasti todella hyvät muovikuusi-apajat. Halusin tällä kertaa laittaa koristelun överiksi, joten sieltä löytyy niin tekokukkaa kun rusettiakin tavallisten koristeiden rinnalla, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Vaikka se tommonen hauska pieni yksityiskohta onkin, niin se saa mut kyllä päivittäin hymyilemään.

P.S. Zarron Instagram-sivuilla on parhaillaan menossa Flos 2097 -arvonta, käykää ihmeessä kurkkaamassa!

I have been getting a lot of questions regarding our new sofa and also the cute little Christmas tree. The sofa is from my mom’s boutique, it’s from a Swedish brand called Ruth & Joanna – totally love everything R&J creates. The snowy Christmas tree is from Etola and most of the ornaments are old ones from Stockmann. The pionies and the pink bows are from Maison Helsinki. I just love how it turned out, so cute, right? 

Suurin osa koristeista on Stockalta ostettu vuosia sitten ja kukat sekä rusetit (tavallista lahjanauhaa) on Maison Helsingistä. Tähti löytyi Flying Tigerista. Tuosta lahjapaperistakin on tullut kyselyitä ja se on ihan tukusta ostettu, mutta jos Zarrosta ostaa lahjat niin sieltä saa noin kauniita paketteja!

Kyllä täällä vuokra-asunnossakin viihtyy!

Ihanaa sunnuntaita! ❤️

39 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *