Chhatwal & Jonsson Zarro

chhatwal
Chhatwal & Jonsson Zarro. Mulla on teille ilouutisia! Otetaan nimittäin Chhatwal & Jonssonin ihanat tekstiilit Zarroon myyntiin. Olen itse ihaillut kyseisen merkin tuotteita jo pitkään ja ajattelin että nämä sopisivat meidän nykyiseen valikoimaan kuin nenä päähän. Olen todella iloinen äitini luottaa vaistooni täysin ja antaa minulle paljon vapauksia päätöksiin liittyen. Jotain on selkeästi tullut tehtyä oikein! Ehkä mielenkiintoisin ja palkitsevin asia päivätyössä on nimenomaan trendien “scouttaaminen” ja onnistuneiden päätösten tekeminen.

Tehtiin ensimmäinen tilaus Chhatwalille Ruotsiin viime viikolla, ja uskaltaisin sanoa kuorman saapuvan Toukokuun aikana. Matot tulevat myös olemaan meille uusi aluevaltaus, josta olen todella innoissani. Chhatwal & Jonssonin New Geometric -matto tulee ehdottomasti löytymään vielä meikäläisenkin kodista.

EDIT// Löytyy nettikaupasta ja putiikista!

I’m so excited to announce that we are starting to represent Chhatwal & Jonsson textiles at Zarro. (Zarro is my mom’s store, where I’m also working part time) The best thing about my job is “trend scouting”, it’s really gratifying to find the hidden gems – especially if they end up selling well. I’m genuinely happy about my mom trusting me enough for making these kind of decisions for the company. I guess I have done something right! I totally love Chhatwal & Jonsson’s collection and I can’t wait to get cushion covers and carpets to the store. 
chhatwal2 chhatwal3
Photos: Pinterest & Magnolia Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Anna April 20, 2015

  Hei, ihanan näköisiä tyynyjä :) Minkä hintaisia päälliset ovat? :)

  Reply
  • Alexa April 20, 2015

   65€ :) Ne on aivan ihania! xx

   Reply
 2. Janica April 20, 2015

  Hihi, olen selaillut noita tyynyjä netissä koko viikonlopun! :D Ne on aivan ihania. Tosin tulee valinnanvaikeus kun kuoseja ja värejä on niin monia. Tuleeko teille laajakin valikoima tyynyjä? Olisi tietenkin kätevä päästä katsomaan tyynyjä paikan päälle pelkän nettiselailun lisäksi.

  Reply
  • Alexa April 20, 2015

   Eikä, vitsi mikä sattuma! :) Meille tulee kyllä tosi hyvä valikoima! Ja hinta tietääkseni sama kuin nettikaupoissa, joten kannattaa ostaa kivijalasta tietenkin ja tulla moikkaamaan mua! Mä laitan sulle vaikka meiliä kun saadaan ne, mutta pitäisi tulla suht nopeasti! xx

   Reply
 3. Kris April 21, 2015

  Moikka Alexa ja kiitos ihanasta blogista, seurailen molempia puolia tiiviisti ;) En tiedä onko tämä oikea paikka esittää “tuotetoivomuksia” Zarroon mutta tuli postauksesta vain mieleen että teidän valikoimiin sopisi tosi hyvin The laundress-sarja. Sitä ei tällä hetkellä myydä ollenkaan Suomessa, vaikka kysyntää olisi varmasti. Hyvää kevättä ja onnittelut kauniista uudesta asunnosta :)

  Reply
  • Alexa April 21, 2015

   Joo totta kai voi laittaa tuotetoivomuksia! Kiitoksia siitä ja ihanaa kevättä sinnekin! :) xx

   Reply
 4. Meemi April 23, 2015

  Hei! Laittaisitko minullekin meiliä, kun teillä liikkeessä noita tyynynpäällisiä..? Nuo siniset ovat aivan ihania♥

  Reply
  • Alexa April 23, 2015

   Tilasin just noi kaikki siniset :D Vaan kolmella läpi nyt eka, niin voi olla et menee nopeesti! Laitan totta kai sulle myös! :) xx

   Reply
 5. Anna May 6, 2015

  Hei, voitko laittaa mailia kun tyynyjä tulee teille myyntiin niin tulen paikan päälle katsomaan? :)

  Kiitos ja mukavaa viikon jatkoa!

  Reply
  • Alexa May 6, 2015

   Laitan! Tulee ens viikolla :) xx

   Reply