Chhatwal & Jonsson Tyynyt

may 9, 2015, Interior design

classic-modern-living-room
Saimme viime viikolla Zarroon kuormallisen Chhatwal & Jonsson tyynyjä ja voi vitsit me ollaan äidin kanssa ihan innoissaan! Tämä Ikat Kerala -tyyny on oma suosikkini valikoimasta, mutta ostettiin sisään todella kattavasti eri malleja ja väriyhdistelmiä. Suurinosa malleista on nettikaupassa, mutta kannattaa ehdottomasti tulla myös paikanpäälle hypistelemään. Jos jotain mallia ei löydy, niin pystymme myös aika nopealla aikataululla tilaamaan tehtaalta asiakkaan toiveesta. Saatiin ihanista matoista myös samplet, joita voi halutessaan napata kotiin sovitteille. Mallipalat on sen verran isoja että niiden perusteella pystyy hyvin näkemään sen että toimiiko sävy / kuosi vai ei. On kyllä mukavaa saada tällaisia pehmeitä lisäyksiä Zarron valikoimaan. Kiitos vielä äidille siitä että luottaa mun vaistoon!

Mielestäni nämä Chhatwal & Jonsson tyynyt sopii meidän olkkariin ihan täydellisesti. Kuosi rikkoo muuten yksinkertaista linjaa ja harmaa sitoo hyvin meidän tumman maalauksen ja muun kokonaisuuden yhteen. Työhuoneeseen voisin ehkä kokeilla värikkäämpiä tyynyjä!

We finally received the beautiful Chhatwal & Jonsson textiles to Zarro. They will be available online once we get the new online store open (should be in June), but until then they are present at our boutique on Fredrikinkatu. I totally love the Ikat Kerala cushion, it’s my absolute favorite from the collection. The pattern gives a nice contrast to the simple decoration and the grey shades look gorgeous against the linen couch. Do you like the cushions? 
chhatwal-jonsson-tyynyt
chhatwal-jonsson-cushion

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *