CHANGE OF HONEYMOON PLANS

Kirjottelin aikaisemmin tänä vuonna meidän häämatkasta ja nyt ollaan vihdoinkin tehty suunnitelmia eteenpäin. Alunperin oli tarkoitus mennä Los Angelesiin, San Franciscoon ja Hawaijille, mutta vaihdettiin Hawaiji lennossa Meksikon Caboon. Meksikoon lentää nopeammin, hotelleissa on (meidän luotettavien tutkimusten mukaan) parempi hinta-laatusuhde ja myöskin eläminen Meksikossa on edullisempaa. Meistä kumpikaan ei ole käynyt siellä aikaisemmin, joten why not. Tarkoituksena on nimenomaan seikkailla ja fiilistellä Losissa ja San Franissa ja sitten ottaa rennommin Meksikossa.

San Franciscon reissuun tuli myös pieni twisti, kun Joksu pääsi Stanfordiin intensiiivikurssille. Sain onnekseni ystäväni Emmin Nashvillestä pitämään mulle seuraa noille päiville, eli pieni tyttöjen loma tulee vielä tohon väliin. Joulukuun alussa lähdetään ja ollaan reissussa kolme viikkoa, varmasti todella hauska ja erilainen matka tulossa. ❤️

Earlier this year I wrote about our honeymoon plans and now we have finally decided where to go. Originally our plan was to head first to LA, then San Fransisco and end our holiday to Hawaii, but we decided to switch our final destination to Cabo, Mexico. Flying to Mexico is way faster, the hotels there are better value for money and living, in general, is cheaper. Neither of us has been to Mexico before so, why not. Our holiday is going to be all about adventuring and having fun in LA and San Fransisco and relaxing in Mexico!

There was also a little twist to our stay in San Fransisco, since my husband will be taking an intensive cours in Stanford. Luckily, I got my friend Emmi from Nashville to keep me company for those days, yay! Can’t wait for December and our three-week holiday together exploring and enjoying. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Pinja August 14, 2019

  Hahaha, ihan huikea honeymoon-twisti! ? Mutta ihanalta kuulostaa reissusuunnitelmat!

  Reply
  • Alexa August 15, 2019

   No eikö ?❤️ En malta odottaa! ? xx

   Reply
 2. Roosa August 15, 2019

  Kuulostaa ihan täydelliseltä – en malta odottaa kuvia tulevilta reissuilta <3

  Reply
  • Alexa August 15, 2019

   No eikö ? En mäkään! xx

   Reply
 3. elly August 15, 2019

  suosittelen vahvasti vuokraamaan auton ja tekemään highway 1 – roadatripin losista friscoon. paras ois tietty alaspäin mutta samat maisemat noinkin. parasta mitä oon koskaan nähnyt. kannattaa mennä 2-3 päivässä highway jos pystyy. on kyllä matkan arvoinen!

  Reply
  • Alexa August 15, 2019

   Oi joo! Vitsi oon haaveillut siitä ? xx

   Reply
 4. Sunshine August 16, 2019

  Ehdottomasti kannattaa pysähtyä Carmel by the Sea:ssa (San Franciscosta reilu parin tunnin ajo highway ykköstä alaspäin). Maailman kaunein kylä, hyviä ravintoloita, loputtomasti söpöjä viimeisteltyjä pieniä taloja kauniine puutarhoineen, upea hiekkaranta, josta näkymät maailmankuululle Pebble Beach golfkentälle (sielläkin voi vierailla) :)

  Reply
  • Alexa August 18, 2019

   Oi kuulostaa ihanalta, kiitos ? xx

   Reply
 5. Yonas August 17, 2019

  Oltiin vuosi sitten Hawajilla. Tuli halpa lento vastaan ja ajateltiin käydään nyt tuollakin. Ei ollut pettymys, kun ei mitään odottanut.
  Paljon matkustaneena hotellien hinnat olivat korkeat ja meidän edullinen hotelli oli kyllä nuhruinen .

  Bussit toimivat hyvin ja syöminen oli halvoissa paikoissa hyvinkin edullista. Yksi Amerikan mittapuun mukaan pieni outlet löytyi. Mutta koon puolesta meille suomalaisille riitti hyvin.

  Rannat ovat siellä se juttu.

  Nyt on nähty, voi laittaa ruksin sen kohdalle ja tuskin mennään enää ikinä uudestaan.
  Häämatkalla on kyllä kiva asua normaalia ympäristöä hienommassa ja vähän luksusta jos saa ympärille. Hawajilla luksus olisi maksanut mielestäni liikaa.

  Hyvän valinnan teitte !

  Reply
  • Alexa August 18, 2019

   Kiitos kommentistasi! ? Tota samaa kuulin juuri kahdelta ystäväpariskunnalta, että kiva että tuli nähtyä mutta ei menisi enää uudestaan. Se kyllä vahvisti meidän fiiliksiä päätöksestä. ? xx

   Reply
   • Luisa August 19, 2019

    Pakko oli tätä tulla kommentoimaan kun mulla jäi ihan eri fiilis Hawajista! Oltiin Honolulussa ja Kauain saarella ja etenkin jälkimmäinen teki suuren vaikutuksen! Ihanan autenttista ja rauhallista ja kaunista. Oltiin vuokrattu perheen kanssa air bnb talo niin sillä tietysti oma vaikutus kun tuntui että oltais ”asuttu” siellä. Ja luonto on niin erilaista! Itse kun oon sellanen pelkuri etten ehkä koskaan uskalla Aasiassa mennä
    viidakoissa niin tuolla tehtiin retkiä luontoon veteen ja viidakkoon ja parasta oli että saarilla ei ole MITÄÄN vaarallisia eläimiä jotka hyökkäisi kun saaret on niin kaukana ettei siellä oo käärmeitä tai muita petoja, kanoja vaan ? meistä jokainen haaveilee uudestaan Hawajille lähdöstä, ehkä eri saari ensi kerralla ? joten suosittelen joskus matkaamaan sinne! Itselleni oli paras reissu!

    Reply
    • Alexa August 19, 2019

     Huippua kuulla myös toisenlainen mielipide ? Pitää varmasti joskus antaa sillekin mahdollisuus! ❤️ xx

     Reply
 6. Jaana August 18, 2019

  Kuulostaapa ihan huipulta reissulta! ? Me lennetään Losiin marraskuun puolessa välissä ja suunnitelmissa on myöskin San Francisco. Ihan pakko on kyllä ajaa toinen suunta (todennäkösesti SF -> LA) Highway 1:a!

  Reply
  • Alexa August 18, 2019

   Oi ihanaa! Nauttikaa reissusta ? xx

   Reply
 7. Nanna August 18, 2019

  Hei ihanaa! Hotellivinkkejä odotellessa :) oltiin kuukausi sitten Las Vegas/Los Angeles ja LA jätti meidät ainakin ekalla kertaa aika kylmäksi. Ollaan mietitty että ens kerralla samat kohteet mutta San Francisco vielä mukaan.

  Reply
  • Alexa August 18, 2019

   Mä taas niin rakastuin Losiin, enkä malta odottaa että pääsen sinne taas ? Mutta vinkkejä varmasti tulee! San Frania odotellessa, kuulemma todella symppis kaupunki ? xx

   Reply
 8. Jennifer August 19, 2019

  Ihanalta kuulostaa, ja tuo Highway 1 on ihan must! Carmel, Monterey, Big Sur sekä Santa Cruz ovat kaikki ihania paikkoja. Jos olet katsonut Big Little Lies sarjaa siellä on paljon tuttuja paikkoja. ;)

  Meksiko kuulostaa ihanalta ja varmasti hyvä ratkaisu :) Niin kuin muutkin ovat täällä kommentoineet niin asuminen on Hawaijilla kallista, mutta suosittelen kuitenkin siellä käymistä joskus. Itse olen käynyt pariin otteeseen ja eri saarilla. Lentoliput seuraavalle matkalle on jo hankittu. Eli Hawaiji vei kyllä sydämeni täysin, luonto on siellä aivan omaa luokkaansa.

  Reply
  • Alexa August 19, 2019

   Joo ai että en malta odottaa että pääsemme ajelemaan siellä! ? Varmasti on paljon myös Hawaijin puolesta ja ehkä me tosiaan joskus myöhemmin annetaan sille mahdollisuus. ? xx

   Reply