Casual Friday

adidas-look3
Onneksi mulla on vielä parit asukuvat jäljellä Tukholmasta! Olisin luullut että kuvia olisi kerääntynyt tuossa ajassa paljon enemmän, mutta säiden armoille mentiin. Kesäkuu ei nyt muutenkaan ole tunnettu paahtavista hellepäivistä, joten eipä se nyt kovin suuri yllätys ollut. Onneksi heinäkuu on vielä edessä, ja olen kovin toiveikas sen suhteen. Vaikka lomat onkin pian lomailtu, niin teen vain puolta viikkoa päivätöissä. Eli olen periaatteessa joka viikko ihan vähän lomalla. Loistava kombo, sillä tollasina viikkoina saa eniten irti sekä töistä että vapaa-ajasta. Pakko nimittäin sanoa että näin pitkällä lomalla vähän passivoituu. Todella outoa, sillä olen normaalisti ihan super aktiivinen ihminen ja aina menossa. Toisaalta todella virkistävää joskus vaan yrittää olla ja rauhottua, etenkin kun edellisvuosi ja alkuvuosi oli aikamoista haipakkaa asuntokauppojen, rempan ja blogimuuton vuoksi.

Heinäkuussa luvassa on ainakin yksi hauska työmatka Berliiniin ja legendaariset kylpybileet tyttöjen kanssa. Berliinissä tuli teininä ravattua useammankin kerran, mutta viime kerrasta on vierähtänyt jo vuosia. Hauskaa päästä käymään siellä, vaikka kyseessä onkin vain muutaman päivän reissu. Kylpybileet taitavat olla jo seitsemän vuoden perinne mun kahden lapsuudenkaverin kanssa, josta olen vuosittain postannutkin. Kyseessä on siis kesän hauskin bailuilta ihan mahtavassa seurassa. Normaalisti käyn ulkona ehkä muutamia kertoja vuodessa ja kesällä on ehdottomasti hauskinta bailata ja viettää aikaa terasseilla auringonlaskua ihaillen. En malta odottaa!

I still have a couple outfit pictures from Stockholm to show you guys! The weather hasn’t been summery yet, but I still have my hopes high for July. It’s usually the best month in Finland. Last summer during July the weather was crazy hot like five weeks in a row, and I hope it will be the same this year. I don’t have much planned for July. I’ll be working 3-4 days a week at my mom’s store and the rest of the time I’ll be blogging and enjoying (hopefully) the beautiful weather. I’m also heading to an event to Berlin in the beginning of June, already looking forward to it. Other than that, I’ll be free as a bird. Maybe I’ll book a last minute trip somewhere, who knows… ;) 

adidas-look5 adidas-outfitcharlotte-olympia

Photos by: Linda Juhola
Céline Sunnies
Adidas Top
Gina Tricot Coat (similar here and here)
Club Monaco Shorts (similar here and here)
Charlotte Olympia Ballerinas

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Natali June 26, 2015

  I like this casual and sporty outfit very much! You aways look so cool in these minimalistic outfits.

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Anna June 26, 2015

  Moikka!onko sulla suositella itseruskettavaa mitä itse käytät?

  Reply
  • Alexa June 26, 2015

   Käyn suihkurusketuksessa, mutta välillä käytän St.Tropezin darkia :) xx

   Reply
 3. Anna June 26, 2015

  Enjoy Berlin!!!
  The weather here in Germany is gonna be hot as hell next week…be prepared… :) :)
  Have a lovely weekend…

  Reply
  • Alexa June 26, 2015

   Sounds great :D Thank you! xx

   Reply
 4. Sofia June 26, 2015

  IHANAT kengät, mä oon niin kissafani, että rakastuin ensisilmäyksellä. <3 Muutenkin rento ja sporttinenkin asu miellyttää mun silmää!

  Reply
 5. beautyboxbys June 26, 2015

  Oi! Ihana casual asu. Kengät ovat hauska yksityiskohta. Odotan jo innolla niitä kesän helteitä. Toivottavasti tulevat pian. :))

  Reply
  • Alexa June 26, 2015

   Kiitos! :) No joo, toivotaan niin! xx

   Reply
 6. Roosa June 27, 2015

  Niin nätti asu taas! Oot kyllä niin inspiroiva :)

  Reply