Cashback?

Moni teistäkin on varmasti kuullut sanan cashback tai ostohyvitys. Niin olen minäkin, mutta en aikaisemmin sen syvemmin tarttunut asiaan. Vierailen Nellyn ja Sokoksen kaltaisissa nettikaupoissa aika useasti, joten näin jälkiviisaana voin sanoa että olisi ehkä kannattanut tutustua kyseiseen juttuun jo aikaisemmin.
Cashbackin idea perustuu tosiaan siihen että olet Ostohyvitys.fi jäsen ja ostaessasi esim. Nellyltä jotain menetkin Ostohyvitys.fi-sivuston kautta Nellyn sivuille.
Ostaessasi esimerkiksi 250 eurolla Nellyltä jotain, Ostohyvitys.fi maksaa sinulle ostoksistasi 23,37 euroa rahaa takaisin. Eli saat käytännössä rahaa takaisin ostoksistasi, cashback = rahaa takaisin.
Yksinkertaista!


Ps. Ostohyvitys.fi lähettää kaikille jouluun mennessä linkkini kautta liittyneille Ärrä-koodin, jolla voi käydä hakemassa R-kioskilta ilmaisen Geisha-patukan.
Kuvien lähde: Wehearit, Postaus toteutettu Ostohyvitys.fi:n kanssa yhteistyössä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Anonymous December 18, 2012

  Olenkin ihmetellyt, miksei kukaan bloggaaja ole puhunut tästä :) Olet ensimmäinen, jonka olen itse huomannut! Tämä on kyllä huippu juttu! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 18, 2012

   Joo mielenkiintoinen konsepti:)

   xx

   Reply
 2. Anonymous December 18, 2012

  Eiks tossa oo mitään taka-ajatusta tollasella firmalla? Miten se muka pyörittää itseään? Tälläiset asiat pitäisi aina selventää jos jotain mainostetaan…

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 18, 2012

   En ajatellut kirjottaa pitkää romaania aiheesta:) Faktat kuitenkin löytyy Ostohyvityksen sivuilta. Idea perustuu siihen että Nelly maksaa Ostohyvityksellä komissiota ja komissio maksetaan suoraan asiakkaalle.

   http://www.ostohyvitys.fi/tietoa/usein-kysytyt-kysymykset

   xx

   Reply
 3. H December 18, 2012

  Täytyykin tutustua tähän tarkemmin, kuullostaa hyvältä! Sen sijaan minun blogista löytyy jotain, mistä sinä punaisten huulien käyttäjänä saattaisit tykätä! :)

  hillalap.blogspot.fi

  Reply
 4. Anonymous December 18, 2012

  Pitäisikö koodin tulla heti, sillä kirjauduin eka yhdellä s-postilla ja en saanut sitä niin luulin että tein jotain väärin niin loin tunnuksen toisellakin, mutta ei tullut silloinkaan..?

  Reply
 5. London December 18, 2012

  En oikein uskalla luottaa tuollaisiin palveluihin. Pian olisi kuitenkin sähköposti täynnä roskapostia… Ehkä luen sivut tarkasti paremmalla ajalla, muuten kyllä kuulostaa houkuttelevalta.

  Reply
 6. Anonymous December 18, 2012

  http://news.cnet.com/8301-13578_3-57559710-38/instagram-says-it-now-has-the-right-to-sell-your-photos/ Ajattelin vain jakaa kun tiedän, että olet Instagrammin käyttäjä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 18, 2012

   Kiitos artikkelista, eipä ole totakaan tullut ajatelleeksi! Mielenkiintoinen artikkeli muutenkin:)

   xx

   Reply
 7. Ostohyvitys.fi December 18, 2012

  Lähetämme Ärrä-koodit kerralla kaikille kampanja-aikana palveluumme liittyneille. Et siis tehnyt mitään väärin.

  Markus
  Ostohyvitys.fi

  Reply
 8. Ostohyvitys.fi December 18, 2012

  Lähetämme palvelumme käyttäjille noin kaksi kertaa viikossa sähköpostitse tietoa esimerkiksi tuplabonustarjouksista (kuten vaikkapa tällä hetkellä voimassaolevasta Nellyn korotetusta 11,5 % bonuksesta) sekä vaikkapa palveluumme liittyneistä uusista verkkokaupoista.

  Uutiskirjeemme voi kuitenkin halutessaan peruuttaa helposti jokaisen lähettämämme sähköpostin perästä löytyvällä uutiskirjeen peruutuslinkillä.

  Mikäli sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä palvelustamme, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin palveluamme koskien.

  Markus
  Ostohyvitys.fi

  Reply
 9. Ostohyvitys.fi December 18, 2012

  Kuten Alexa tuossa jo kertoikin, saamme rahamme palvelussamme mukana olevilta verkkokaupoilta. Käyttäjillemme palvelumme on ilmainen.

  Palvelumme idea on sama kuin kauppojen bonuskorteissa. Käyttämällä palveluamme voit kerätä ostoksistasi bonusta aivan kuten kaupan kassalla bonuskorttia vilauttamalla.

  Saadaksesi bonusta ostoksistasi sinun tarvitsee rekisteröityä käyttäjäksemme ja siirtyä verkkokaupan sivuille meidän sivujemme kautta.

  Kun olet kerännyt 15 euron arvosta bonusta ostoksistasi ja bonukset ovat tilityskelpoisia, voit pyytää niiden tilitystä suoraan omalle pankkitilillesi. Tilityskelpoisuudella tarkoitamme sitä, että ennen bonusten maksamista odotamme esimerkiksi sitä, että kauppa on varmistanut meille, että et ole palauttanut tilaamiasi tuotteita tai peruuttanut tilaustasi.

  Maksetun bonuksen suuruus riippuu verkkokaupasta ja joskus myös ostettavasta tuotteesta. Nellyn verkkokaupassa tehdyistä ostoksista maksamme tällä hetkellä 11,5 % bonusta tuotteiden arvonlisäverottomasta hinnasta. Nellyn lisäksi palvelumme kautta voi kerätä bonusta yli 400 verkkokaupasta. Löydät listan kaikista palvelustamme löytyvistä verkkokaupoista täältä: http://www.ostohyvitys.fi/kaikki

  Suomessa bonusten kerääminen verkko-ostoksista on uusi juttu, mutta esimerkiksi Iso-Britanniassa miljoonat ihmiset keräävät bonusta verkko-ostoksistaan vastaavien palveluiden avulla.

  Voit lukea vastaavista palveluista esimerkiksi tästä The Telegraph -lehden artikkelista: http://www.telegraph.co.uk/women/womens-life/9699210/Christmas-shopping-How-to-earn-money-while-you-spend.html

  Ostohyvitys.fi-palvelusta tehtyjä lehtijuttuja taas löydät tämän linkin takaa: http://www.ostohyvitys.fi/tietoa/ostohyvitys-mediassa

  Mikäli sinulla on palvelustamme mitä vain muita kysymyksiä, vastaamme niihin mielelläni. Saat meidät kiinni osoitteesta [email protected].

  Markus
  Ostohyvitys.fi

  Reply