Cape Town Vineyards

february 3, 2017, Cape Town
cape_town_wineyards capetown_vineyard4 capetown-vineyards2 capetown_vineyards5 cape_town_vineyards capetown_best_vineyards capetown_vineyards

Yksi tämän reissun ehdottomia kohokohtia on ollut päivämatka viinitiloille. Matkattiin Stellenboschiin aamulla ja ensimmäisenä vuorossa oli Delaire Graffin kuuluisa viinitila. Se oli kyllä mieletön paikka! Paikan ravintola oli täyteen buukattu, mutta kierrettiin tilalla ja otettiin loppuun tasting. Muutaman tunnin vierailun jälkeen siirryttiin toiselle pienemmälle Vrede en Lust -tilalle. Sieltä nappasin myös nämä kuvat, niin sympaattinen maalaisromanttinen paikka. Vaikka en mikään viiniasiantuntija olekaan, niin täytyy sanoa että nautin viinitiloista älyttömästi. Miljööt oli vertaansa vailla ja ruoat ja juomat tiettävästi mielettömiä.

Eilen pidettiin vapaapäivä aktiviteeteista, sillä nyt loman loppupuolella niitä on rutkasti luvassa. Tänään päästään safarille, sitä olenkin odottanut kuin kuuta nousevaa. Ihanaa päivää sinne!

One of the highlights of this trip was the day we headed to Stellenbosch, to see all the beautiful vineyards. We started the day at Delaire Graff’s Estate and the place itself was breath-taking. The restaurant was fully booked, but we did a little tour and also tasting. Then we continued to Vrede en Lust vineyard, which was such a romantic place. All of the pictures here are taken from there. Even though I’m not a wine enthusiast, I still really enjoyed seeing the beautiful places. 

vineyards1

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *