Calm Before The Storm

_MG_4493
Otettiin Marian kanssa nämä kuvat hetki sitten Eiranrannassa. Yhden mustavalkoisen kuvan jaoinkin jo “10 things about me” postauksen yhteydessä, ja tässä on loput samasta setistä. Ihmettelen että en ollut edes kylmissäni kun kuvattiin, mutta ehkä mun kroppa on vain tottunut siihen että nakuilen kesät talvet blogini vuoksi.

Eiranranta on muutenkin suosikkipaikkani ulkoilemiseen. Juuri sopivan matkan päässä kotoa löytyy nuo kauniit maisemat ja ihanat lenkkipolut. Itse tykkään juosta nimenomaan hiekkapoluilla ja puistoissa, sillä se on paljon armollisempaa jaloille tai oikeastaan kropalle. Kesällä jäi lenkit vähemmälle, mutta jostain syystä tykkään eniten juosta syksyisin. Pimeässä ja kosteassa säässä on ihan oma tunnelmansa, eikä sadekaan haittaa – päinvastoin. Ilma on happirikkaampaa ja tulee sellainen tietty taistelutahto.

We took these photos with Maria the other day and I totally love the melancholic feeling in them. So different comparing to the pictures I usually post! We took these in Eiranranta which is one of my favorite places in the city. Pretty close to home and it’s the best place for a long walk or a jog. There are also a lot of nice cafés by the sea, so next time you visit Helsinki, be sure to go there! :) 

Wearing Acne / Photos by: Maria Hästbacka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Natali November 3, 2015

  Romantic mermaid!! :) Beautiful photos Alexa, you look enchanting!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa November 3, 2015

   Thanks Natali! :) xx

   Reply
 2. Pinja November 3, 2015

  Täytyy sanoa, että sun kuvat on kyllä varmaan mun lemppareita koko blogimaailmassa! Aivan upeita joka kerta, oli ne sitten itse ottamiasi tai susta otettuja! :)

  Reply
  • Alexa November 3, 2015

   Voi kuinka ihana kuulla Pinja! Kuvaaminen on kyllä yksi mun suosikkiasioista ikinä, just sellanen mihin tunnen “kutsumusta” – jos nii voi sanoa? :D Kiitos kovasti! xx

   Reply
 3. Jenni November 3, 2015

  Todella kaunis ja erilainen kuvasarja. Varsinkin toi viimeinen kuva on kun suoraan jostain muotilehden editoriaalista! :D

  http://shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa November 3, 2015

   Mä tykkäsin näistä kans hurjasti! Vaikka ei nyt asukuvia olekaan, niin just jotain erilaista vaihteeksi :) xx

   Reply
 4. Lele November 3, 2015

  Hei!
  Mitä mieltä olet tästä?
  http://www.elle.com/culture/news/a31635/essena-oneill-instagram-social-media-is-not-real-life/
  Kuinka totta sanoisit tämän olevan sinun kohdallasi?

  Reply
  • Alexa November 3, 2015

   Just luin ton aikasemmin tänään! Todella mielenkiintoinen ja hieno veto. En koe minun tai “somepersoonani” olevan mitenkään feikki, vaikka tottahan se on että jokainen kuva ei välttämättä onnistu ensimmäisellä otolla. Itse en tosiaan harrasta minkään sortin piilomainontaa, eli kaikissa postauksissa on aina merkintä mikäli tuote on saatu / mikäli se on sisältöyhteistyökampanja = mainos. Katsoin myös Essenan tekemän videon, jossa hän kertoi voivansa huonosti somen vuoksi. Itse en voi allekirjoittaa sitä, sillä itse koen sen mukavaksi ja inspiroivaksi, enkä millään tavalla ikäväksi ja ahdistavaksi. Ehkä se johtuu siitä että tiedostan sen että ihmiset näyttävät ns. parhaan puolen itsestään, enkä koskaan kadehdi ketään, koska tiedän että en tunne / tiedä koko totuutta ihmisestä tai sen taustoista – jokaisella meillä kuitenkin on omat murheemme.

   Mulla kävi myös väistämättä mielessä että tämä temppu voi olla vain julkisuudenhakua, vaikka hieno kampanja onkin.

   xx

   Reply
   • Lele November 3, 2015

    Kiitos kovasti rehdistä vastauksesta! Osasin odottaakin sinulta hienoa näkökulmaa tähän :)
    Täytyy myöntää, että itselläkin julmasti käväisi mielessä tuo julkisuudenhakuisuus tällä vedolla, varsinkin kun YouTubestakaan eivät ihan kaikki videot ole kuitenkaan hävinneet, mutta onhan tuossa kyllä perääkin – itse tällaisena tavan talliaisenakin huomaan joskus siloittelevani Facebook-kuviani, ja minkä takia? Ihan turhaan.
    Tärkeintä on kuitenkin pyrkiä siihen, että itsellä on aidosti hyvä olla, tuli se sitten muokattujen tai muokkaamattomien kuvien kautta :)

    Mutta täytyy vielä sanoa näistä tämän postauksen kuvista että upeita ovat, etenkin tuo viimeinen! Ihanaa tiistaita sulle :)

    Reply
    • Alexa November 3, 2015

     Just näin! Kiitos loistavasta kommentista ja keskustelun avauksesta :) xx

     Reply
 5. Naomi November 3, 2015

  Oh wow! These photos are amazing! I love the place and the atmosphere. And the colors are incredible!

  Have a good day,
  xx Naomi

  Reply
  • Alexa November 3, 2015

   Thanks Naomi! :) xx

   Reply
 6. Michelle November 3, 2015

  Absolutely amazing photos, you look so beautiful Alexa! <3

  Reply
  • Alexa November 3, 2015

   Thanks so much dear! :) xx

   Reply