Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Cafe Kokko

january 18, 2016, helsinki

cafe-kokko3cafe-kokko6cafe-kokko4cafe-kokkocafe-kokko7
Pitkästä aikaa kahvilavinkkiä kehiin! Olen viime aikoina käynyt useaan otteeseen aivan ihastuttavassa Cafe Kokossa. Cafe Kokko sijaitsi aikaisemmin Katajanokalla, ja silloin siellä tuli pistäydyttyä vain harvoin. Olin maailman onnellisin Kokon muuttaessa Kalevankadulle, sillä se mahdollistaa extempore kahvireissut useammin. Tosin pakko sanoa että sijainti tekee Kokosta salapaikan, jonne ei helposti eksy. Paikka on sisäpihalla A-rapun toisessa kerroksessa, joten se täytyy todella entuudestaan tietää – siksi halusinkin siitä kirjoittaa!

Parasta valikoimassa on se että kaikki tarjolla oleva on terveellistä (gluteenitonta ja maidonta), ja mielettömän hyvää tietenkin. Välillä olen hakenut myös raakakakkuja mukaan viemisiksi kavereille, mikä on osoittautunut loistavaksi valinnaksi. Ei tarvitse arvuutella kaverin dieetteja tai allergioita, sillä raakakakut kelpaa lähes kaikille. Omat suosikkini Kokon valikoimasta on passion-laku ja raakasuklaa-mansikka – suosittelen testaamaan!

Here’s one Helsinki tip to kick off the week! One of my favorite cafes is Cafe Kokko, which serves the best raw cakes in town. Everything Kokko has on its menu is totally gluten and dairy free, so you can enjoy your afternoon tea moment guilt-free. The location is a bit tricky, so that’s why I wanted post about it. Cafe Kokko is located on Kalevankatu 31, but you need to go to the courtyard and then to the second floor. It looks like a normal apartment from the outside. My favorite cakes are the passion-licorice and raw chocolate – strawberry, yummy. More Helsinki tips here!

Photos by: Janita Autio / Cafe Kokko Kalevankatu 31 A 6 (Courtyard, 2nd floor)

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *