Bulevarden

_MG_4607
Tässä viimeisen parin työpäivän asua. Täytyy sanoa että tuo Tiger of Swedenin takki on ollut varmasti yksi syksyn parhaita ostoksia. Se on ihanan lämmin, täydellisen sävyinen, ja toimii ihan kaiken kanssa. Sama pätee kyllä tuohon Twist & Tangon huiviin! Tämä asu on ollut kyllä näille syysilmoille mitä täydellisin, juuri sopivan lämmin ja rento.

En tiedä oletteko huomanneet, mutta oikeaan sivupalkkiin on remppablogin lisäksi ilmestynyt “My Videos” -kohta. Siellä on muutama aikaisempi video entuudestaan, ja tulen tuottamaan sinne uusia videopostauksia aina säännöllisen satunnaisesti. Halusin sen erilliseksi kategoriaksi remppablogin tavoin, sillä koen että videopostaukset poikkeaa mun normaalista sisällöstä. Haluan säilyttää etusivun siis rauhallisena ja tyyliini sopivana, ja voin sitten aina ajoittain irrotella videoblogin puolella. Mitään erityistä konseptia mulla ei ole mielessä, mutta se jää nähtäväksi! Joka tapauksessa, ensimmäinen video on nyt julkaistu ja sen löydät täältä!

Here’s my outfit from the past couple of days. I’ve been constantly working, so I haven’t had time to dress up. Messy bun, oversized coat and sneakers are definitely my go-to pieces during the busy days. What do you think about the look? 

Have you noticed that there is a new “My Videos” section in the sidebar, right after “Apartment Blog”? There’s a couple of old videos and from now on, I’ll be producing more video material for you guys. The first new video is up today, I hope you like my new concept. I’m not sure what exactly I’m going to post in the future, but we will see! 
_MG_4600 _MG_4602 1as _MG_4614
Photos by: Dora Dalila

Tiger of Sweden Coat
Twist & Tango Scarf
By Malene Birger Leather Pants
Prada Bag
Nike Sneakers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 comments

 1. Natali November 13, 2014

  Beautiful scarf and perfect oversized coat!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa November 13, 2014

   Thanks Natali!:) xx

   Reply
 2. Miia November 13, 2014

  Aivan ihana asu, kuolaan tota huivia! :D olisun mutten todella kiinnostunut jos joskus tekisit jonkun postauksen siitä, miten muokkaat kuvasi! Ne näyttää aina niin upeilta!

  Reply
  • Alexa November 13, 2014

   Voi kiitos! :) Pistetään mieleen! :) xx

   Reply
 3. Marie November 13, 2014

  I absolutely LOVE your look, you’re gorgeous !!
  Kisses from french riviera :)

  Reply
  • Alexa November 13, 2014

   Thank you so much Marie! :) xx

   Reply
 4. Sasha November 13, 2014

  I love your sneakers!
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa November 13, 2014

   Thank you Sasha!:) xx

   Reply
 5. Lina November 13, 2014

  Great pics!

  http://www.thenewnewyorkers.com

  Reply
 6. Anett November 13, 2014

  Heippa! Mä oon useasti selaillut sun blogia mutta nyt perehdyin vähän enemmän ja mulla heräs pari kysymystä: ootko siis 22v niin kuin tiedoissa lukee vai jo vanhempi? Ja mitä siis teet työksesi (en tosin tiedä jaatko tätä tietoa muille)? Ja sitten ehkä hölmöin kysymys, miten oot noin nuorena noin varakas? Tarkoitan, että esim. tän hetkinen (ja no, myös tuleva) asunto vaikuttaa erittäin laadukkaalta ja sen vuoksi hintavalta, ja oikeastaan kaikki muukin omaisuutesi jos niin voi sanoa! Heh, kuulostan varmaan ihan typerältä, mutta uteliaisuus nousi pintaan varsinkin, jos kerta olet niin nuori ;-D

  Reply
  • Alexa November 13, 2014

   Heippa!

   Kyllä, olen 22-vuotias. Työskentelen äitini yrityksessä osan viikosta, ja sen lisäksi hoidan omaa yritystäni (työni koostuu siis blogista, ja muusta markkinointiin liittyvästä). Olen siis tehnyt kahta duunia jo pitkään, joten se selittänee taloudellisen tilanteeni. Moni kattoo tässä kohtaa verotietoja, mutta kun tuloni tulee eri lähteistä niin eipä se vastaus täysin sieltäkään löydy. Ymmärrän ilman muuta uteliaisuutesi, kun elän näin “julkista” elämää. Ja elän toki hieman poikkeavaa elämää ikäisekseni :)

   Mukavaa joulunodotusta! xx

   Reply
 7. Angelique November 13, 2014

  I know i already said that before but … i love so much the outfits you are posting here ! I always loved your outfits since i discovered your blog (many years ago now :p) but i don’t know why, i think you are absolutely fabulous these times ! Love the kicks btw ! Love from Paris, x.

  dslvfr.blogspot.fr

  Reply
  • Alexa November 13, 2014

   Aww thank you so much Angelique, you’re so sweet! :) xx

   Reply
 8. sofia November 14, 2014

  aaaah ihana takki <3 ja niin söpö sotkunuttura, musta tuntuu että aina kun yritän tehdä ittelleni nutturakampausta joka päässä vois lähteä ulos siitä tulee ihan vääränlainen, mutta sitten illalla kun on naamapesun aika niin tadaa, täydellinen effortless sotkunuttura hah :D

  Reply
  • Alexa November 14, 2014

   Hahah toi on niin tyypillistä :D xx

   Reply
 9. Mia November 14, 2014

  Ihana nuttura! Tekisitkö pienen tutorialin miten saat noin täydeelisen “sotku”nutturan? :)

  Reply
  • Alexa November 14, 2014

   Joo ilman muuta! :) xx

   Reply