BUCKET LIST ELOKUULLE

july 25, 2019, Personal

Heinäkuu on mennyt tosiaan pitkälti kotona, sillä yksikin aktiviteetti päivässä on keppien kanssa ihan riittävä urheilusuoritus. Olen tietysti viihdyttänyt itseäni päivittäin ajatusleikeillä, siitä mitä meinaan tehdä, kun saan kipsin pois. Päivä on maanantai 12.8, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Tukholma

Teen reissun Tukholmaan heti kun saan kipsin pois. Oli tarkoitus mennä jo heinäkuussa, mutta se siirtyi sairasloman takia elokuulle. Ikävöin tietysti Lindaa, Diplomatin Skagenia ja ranskiksia tryffelimayon kera. Podijaksoja pitäisi myös nauhottaa ja kunnostautua toki myös muun sisällön suhteen.

Retki Suomenlinnaan

Asia, joka kuulostaa ihan luksukselta täällä sairasvuoteella. Sen meinaan toteuttaa ehdottomasti elokuussa! Pitäähän sitä Jantsaa ja Arttua käydä moikkaamassa.

Rapujuhlat

Pidetään Vilman mökillä ensimmäistä kertaa rapujuhlat ja ollaan jo kovasti uhottu että tästä tulee perinne, josta pidetään kiinni. En malta odottaa!

Juhlimaan

Meillä oli suunnitteilla niin paljon hauskoja bailuiltoja, jotka nyt jalan myötä jouduttiin kuoppaamaan. En tosiaan juurikaan käy ulkona muina vuodenaikoina paitsi kesällä, joten elokuussa on päästä ehdottomasti vielä pari kertaa terassille hyvällä porukalla.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *