Breaking News: MyCosmo

Nyt on aika paljastaa uutinen, mitä jotkut teistä ovatkin osanneet arvailla. Nimittäin blogini muuttaa! Olen ollut blogimaailmassa mukana nyt reilut kaksi vuotta ja matka on ollut todella jännittävä ja kokemusrikas. Tähän saakka olen kirjoittanut itsenäisesti, mutta sen jälkeen kun kuulin MyCosmosta, ajattelin että se on vielä jotain parempaa. Parempaa kuin portaali, lehti tai independentinä työskenteleminen. Se on Cosmopolitanin uusin aluevaltaus eli blogazine.
 
Meillä on koossa ihan mahtava tiimi, jonka kanssa olemme työstäneet tätä projektia koko kevään. Mukana minun lisäkseni on entuudestaan blogimaailmassa tutut naamat eli LindaVilmaJulia ja tietysti 
Madde! Tulevan sivun osoite tulee olemaan MyCosmo.fi

Haluan kiittää teitä kaikkia siitä, että olette olleet mukana tähän asti ja saattaneet minut näinkin hienon mahdollisuuden pariin. Toivottavasti olemme yhä enemmän kontaktissa uuden sivuston myötä, sillä siellä tekin pääsette vaikuttamaan! Ja hei ei huolta, blogini sisältö ei tule itsessään muuttumaan.  Huomenna ilmestyvästä Cosmosta voi lukea lisää, mutta ensi viikolla tulee enemmän informaatiota muuttoon liittyen eli stay tuned! :) 
 
It’s time to reveal the big news! My blog is moving to a new site called MyCosmo. We have an amazing team and I’ve been so excited since we started this project. MyCosmo will be a great site and besides me there will be a bunch of awesome chicks (Linda, Vilma, Julia and Madde). I’ll inform you more next week, so stay tuned! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.