Breakfast With a View

nomo-soho-hotel

nomo_soho_hotel _MG_1609 _MG_1670

Ei kyllä harmittaisi herätä näihin näkymiin vaikka jokainen aamu! Tällä reissulla ollaan asuttu Nomo SoHo -hotellissa, jota olen ihaillut Instagram-kuvissa jo ties kuinka monta vuotta.  Sijainti on täydellinen ja ei ole tosiaan huoneessakaan valittamista. Tosin ensimmäiset yöt oltiin ihan toisessa huoneessa jossa ei kummosia näkymiä ollutkaan, mutta otettiin tälle työreissulle omaan piikkiin muutama extra yö ja toiveesta saatiin huone kerroksesta 22. Vaikka ns. huonetyyppi on sama, niin kyllä siinä leuat loksahti auki kun siirrettiin matkalaukut ylempään kerrokseen. Täällä pääsee kyllä ihan todelliseen NYC-fiilikseen, kun herää aamulla auringon noustessa pilvenpiirtäjien takaa.

Pian lähtee viimeinen päivä täällä reissussa käyntiin ja sitten on taas aika palata arkeen. Kolmen viikon reissailun jälkeen tietyllä tapaa kaipaakin normaalia tasapainoista arkea, vaikka reissaillu aina yhtä ihanaa onkin. Tämä matka on ollut todella erityinen, sillä nämä olivat ensimmäiset muotiviikot essien lähettiläänä. Takana on basckstage-hetkiä, sykähdyttäviä näytöksiä ja kourallinen muita uusia kokemuksia. Koneessa on taas aikaa alkaa editoimaan vlogia ja kyllä tässä on vielä kuvamateriaaliakin varastossa. Nyt laitan täällä hotellissa viimeisen kerran pään tyynyyn ja huomenna (tai siis nyt keskiviikkona) nautitaan vielä puolen päivän verran tästä ihanasta kaupungista.

I wouldn’t mind waking up to this view every morning. We have been staying at fabulous Nomo SoHo hotel during our trip and it’s such a lovely hotel – the location is everything. Broadway and all the cool cafes are just around the corner. I just can’t get enough of this beautiful view, wish I could take it home with me! Tomorrow is time to go home, but hopefully I’ll be able to come back soon again. I just love this city! Fortunately I have some footage left, so you don’t need to say good bye to my NYC posts yet. Have a beautiful day! 

_MG_1602

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Natali February 15, 2017

  Ah… Pure zen! :) Beautiful mood on these photos!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Jenni / big mamas home February 15, 2017

  Oi. Mitkä maisemat. Meidän olisi tarkoitus lähteä häämatkalle NYCiin, heti kun ollaan saatu toinen lapsi ja hän on riittävän vanha viettämään hetken hoidossa.

  Reply
 3. Westend Mum February 15, 2017

  Ei tosiaan voi valittaa näkymistä..!
  http://westendmum.fi

  Reply
  • Alexa February 15, 2017

   No ei kyllä! :) xx

   Reply
 4. Jeannay February 15, 2017

  Täydelliset maisemat!♥

  Reply
  • Alexa February 15, 2017

   No eikö vaan! :) xx

   Reply
 5. Anne Sofie S. February 15, 2017

  Looks amaazing!! Enjoy your stay <3

  Reply
 6. Marianne February 20, 2017

  Hei, millä linssillä olet ottanut kuvat? Ihania kuvia.

  Reply
  • Alexa February 20, 2017

   Kiitos :) Sigman 35mm :) xx

   Reply
 7. Omppu February 24, 2017

  Moikka! Me just varattiin kesälomamatka Nykiin ja juurikin tähän hotelliin :) Saanko kysyä mikä huone teillä oli, näyttää niin upealta? Varattiin Queen Suite ja toivottavasti saatais näin upeat näkymät! Ihana päästä lempparikaupunkiin – asuin siellä pari vuotta, ja sen jälkeen en ole käynyt kohta neljään vuoteen, apua! Hirveä ikävä! xx

  Reply
  • Alexa February 25, 2017

   Jee, huikeeta :) Siis tietääkseni meillä oli joku ihan perus huone, mutta vaan kerroksesta 22. :) Eli muistakaa pyytää mahdollisimman korkealta huone! Ihanaa lomaa :) xx

   Reply