Brandy Melville Shopping

brandy-melville-4brandy-melville5brandy-melvillebrandy-melville3morning1
Ah mä rakastan kotivaatteita yli kaiken! Kai se johtuu siitä että olen tosi mukavuudenhaluinen tyyppi, ja etenkin kotona mukavuus menee kaiken edelle. Kirjottelinkin joululomalla suosikki kotivaatteistani, ja tässä hiukan jatkoa sille. Aamutakin heitän yleensä aina herättyäni päälle, mutta myös verkkari ja t-paita komboa kulutetaan täällä päivittäin. Ne päällä voi hyvin käydä lähikaupassa tai viettää leffailtaa ystäväpariskunnan kanssa.

Tutustuin aikoinaan amerikkalaiseen vaatebrändiin Brandy Melvilleen. Aluksi en ymmärtänyt hypeä ollenkaan, sillä vaatteet näyttivät aikamoisilta räteiltä. Lähdin putiikista monesti vain tyhjin käsin. Vuosia myöhemmin Marianna osasi vinkata, että Brandylta löytyy maailman mukavimmat kotipaidat. Ensimmäisellä kerralla Tukholmasta ostin yhden paidan, ja vakuutuin täysin. Paidat on ihanan kevyitä ja niin mukavia. Tosin ainoa miinus Brandyn valikoimassa on koot, nimittäin kaikki vaatteet ovat onesize.

Viimeisellä reissulla halusin taas täydentään varastoa ja mukaan lähti muutama paita ja uudet verkkarit. Osaan aina selitellä itselleni että on täysin ok ostaa lisää kotivaatteita.  Eli jos tosiaan käytte esimerkiksi Tukholmassa tai Jenkeissä, niin käykää ehdottomasti nappaamassa muutamat ihanan pehmeät kotipaidat matkaan.

As you guys know, I totally love comfy homewear. I’m just such a homebody, I love being at home more than anything.  I wrote about my favorite robes a few of weeks ago and today I wanted to share a couple other great homewear tips for you guys. A couple of years back Marianna recommended me to get cozy home tees from Brandy Melville. When I bought my first one, I totally fell in love. So soft and lightweight! The nearest Brandy Melville store is in Stockholm, so every time I visit there I need to get a new home tee. Somehow I just always explain to myself that it’s totally fine to go crazy with comfy homewear. So next time you visit Stockholm or The States for example, stop by to grab some comfy shirts. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 comments

 1. Elinakui January 19, 2016

  Ooh, täytyy pistää korvan taakse Chicagon ja Tukholman reissua silmällä pitäen ;) Kotivaatteet on kyllä niin ihania, mutta tulee silti turhan harvoin ostettua – tuo paita ainakin ihanan näköinen!

  Reply
  • Alexa January 19, 2016

   Ah joo todellakin! Mä niin rakastan noita :) xx

   Reply
 2. Charlotte January 19, 2016

  Mulla on myös Brandyltä maailman mukavin ja pehmeä tpaita. Käytän sitä myös ihan kodin ulkopuolellakin haha ja varsinkin matkustaessa!!

  Reply
  • Alexa January 19, 2016

   Ah joo ihana reissuvaate, totta! :) xx

   Reply
 3. Noora January 19, 2016

  Aina ennen menin Brandy Melvilleen ajatellen, että haluan ostaa sieltä kaiken, mutta lähdin tyhjin käsin liikkeestä kun mitään ei löytynytkään. Vasta eilen sieltä tuntuikin löytyvän ihan hirveesti kaikkea. Sattumalta muuten myös samat housut ja paita, jotka tästä postauksesta löytyy :D

  Reply
  • Alexa January 19, 2016

   Haha eikä :D Just hauska sattuma! xx

   Reply
 4. Nancy January 19, 2016

  Thanks for the tip! I live in the states and I’ve never bought anything from them but now you’ve made me want to check out their comfy tees :)
  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
 5. Brigitte Hayley January 19, 2016

  I have that New York T-shirt from Brandy too, absolutely love it!
  Brigitte x

  brigittehayley.com | youtube.com/brigittehayley

  Reply
  • Alexa January 19, 2016

   It’s so comfy! Lovely blog by the way! :) xx

   Reply
 6. Janna January 19, 2016

  Brandyn vaatteet on kyllä ihania! Enemmänkin kyllä juuri kotivaatteina, en ehkä muualla käyttäisi :) Sattuisiko sinulla olemaan jotakin Pariisin hotellivinkkejä? Kevään ylppäri ja pääskoe rumbien jälkeen nimittäin luvassa pikku reissu sinnepäin ptikästä aikaa :D

  Reply
  • Alexa January 19, 2016

   Mä asun aina melkeen eri hotellissa, mutta samalla alueella eli 1. Louvre! Sieltä kannattaa katsoa, joko Rue De Rivolilta tai Saint-Honorélta, rakastan asua siellä! xx

   Reply
 7. Sasha January 19, 2016

  Nothing better than a comfy homeware! I love the shirt you got!
  xx
  SASHA

  Reply
 8. Annn January 20, 2016

  Koska olitkaan menossa tässä Pariisiin? Suunnittelin että menen nyt viikonloppuna jonnekin Eurooppaan kaupunkimatkalle.. En ole vielä saanut päätettyä minne :-D Äkkilähtö kaupunkimatkalle siis :D

  Reply
  • Alexa January 20, 2016

   Maanantaina lähdetään! :D xx

   Reply
 9. Jenni January 20, 2016

  Brandy Melvillellä on kyllä ihan supermukavia kotivaatteita. Niillä on myös Lontoossa liike! Ihan Covent Gardenin nurkilla. :)

  Reply
 10. Rosa January 21, 2016

  Mun käsittääkseni brandy melville on italialainen yritys ja sen jälkeen levinnyt jenkkeihin yms :) tuli vaan mieleen :)

  Reply