Borta Bra men Hemma Bäst

Miniloma on takana ja on aika palata arkeen, ainakin hetkeksi. Oli kyllä varsin ihanaa reissussa, Tukholma kun tuntuu melkein kotikaupungilta. On tietyllä tavalla ihanaa kun reissussa netti ei toimi puhelimessa ilman Wi-Fiä, niin en voi koko aikaa olla tarkistelemassa meilejä. 
 
Eilen olin vielä vapaalla, mikä oli sinänsä hyvä kun edellisyön reisana oli allergia ja uni ei meinannut millään tulla. Päivä meni siis aika kohmeessa, onneksi pääsin sentään salille asti! Kurkussa tuntuu vieläkin olevan kaktus, mutta kyllä tämä tästä pikku hiljaa rauhoittuu. Reissussa tuli jonkun verran herkuteltuakin, joten tämä viikko menee tiiviisti treenaamisen ja puhtaan ruoan merkeissä. Modailin tossa juuri tulevaa treenipostausta, laitan sen varmaankin tällä viikolla tulemaan :) 
 
// My mini vacay is over and now I’m back at the office! It was so nice to relax in Stockholm, it feels like another hometown for me. It’s always so relaxing to be there, I can’t check my e-mails all the time (my mobiles internet doesn’t work without Wi-Fi abroad) and I can’t go by the office.

But it’s always nice to come home as well. You know, get the routines going!
 
 
 
Tämän reissun agendana oli oikeastaan vaan rentoutua, ei niinkään käydä kaupoissa. Ostin vain muutaman täsmäjutun itselleni ja kiikutin muutamat toivotut tuliaiset ystäville. :)
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Anonymous August 6, 2013

  Mistä nuo VS tuotteet on?:) Jos ne on Arlandan 5 terminaalista niin miten sinne pääse eikö se kauppa oo turvatarkastuksen toisella puolella?

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 6, 2013

   Joo siis on juurikin sieltä ja nimenomaan turviksen toiselta puolen eli jos lentää esim. Norwegianilla tai Sasilla, niin silloin pääsee terminaali vitoseen :)

   xx

   Reply
 2. Venla August 6, 2013

  Ihana blogi sulla ! Oon lueskellut jo jonkun aikaa :) löytyykö tukholmastakin nykyään victorias secret ? :D kiitos etukäteen !

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 6, 2013

   Voi kiitos! :) Lentokentältä, terminaali 5 löytyy! Tosin valikoima ei ainakaan tällä hetkellä ollut mieluinen, parinkympin alushousuja ja ne Fantasies -sarjan rasvat ja mistit puuttuivat kokonaan! :(

   xx

   Reply
 3. Venla August 7, 2013

  Ihana blogi sulla ! Oon lueskellut jo jonkun aikaa :) löytyykö tukholmastakin nykyään victorias secret ? :D kiitos etukäteen !

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 7, 2013

   Voi kiitos:) Lentokentältä löytyy!

   xx

   Reply
 4. Anonymous August 7, 2013

  Pakko nyt kysyä että mistä tuo ruokapöytä on:) ihanan näköinen ja muutenkin aivan ihana asunto teillä! :)

  -Anna

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 7, 2013

   Heippa ja kiitoksia!

   Se on Eero Saarisen alkuperäistuotantoa 60-luvulta :) Nykyään Knoll omistaa oikeudet tolle tulppaani-sarjalle ja niitä jälleenmyy mm. Stockmann!

   xx

   Reply
 5. Casey Sorrell August 7, 2013

  I completely understand, I like taking a vacation but also love my daily routines. I think having a routine gives you less to stress about in life.

  follow me on bloglovin please
  http://www.caseyslife365.blogspot.com/

  Reply