Fall and Winter Faves -20%

Tässä vähän omia syksyn lemppareita. En tiedä että onko juuri tänä syksynä mallistot erityisen hyviä vai mistä inspiraationi oikein kumpuaa. Tuntuu että skandimerkit (erityisesti Samsoe ja Tiger) of olleet ihan liekeissä, nimittäin voisin itse pukea kaiken päälleni. Ei turhaa kikkailua, vaan upeita mutta myös käytännöllisiä arkivaatteita. Kuulostaa tylsältä, mutta yksinkertaisuus kunniaan!

boozt-blogi

1. Coat 2nd Day / 2. Boots Billi Bli / 3. Pants Twist & Tango / 4. Sweater Samsoe & Samsoe
5. Knit Dress Samsoe & Samsoe / 6. Bralette Samsoe & Samsoe /7. Cardigan Tiger of Sweden
8. Jacket Only / 9. Trousers Tiger of Sweden /10. Loafers Rosemunde / 11. Jacket MDK

Oli pakko tulla vinkkaamaan teille että tänään koodilla MSS20 saat Booztilta kaikesta -20%, eli myös uutuuksista ja aletuotteista.  Sain itse vastaavan koodin pari päivää sitten ja homma lähti vähän lapasesta. Mukaan lähti nämä Billi Blin nilkkurit, Samsoen neule  jos toinenkin, ja Minimumin neulemekkokin. Ne  olivat pitkään odottaneet hetkeään toivelistalla, enkä alekoodin saatuani voinut enää vastustaa. Paketti tulikin päivässä kotiin ja kaikki ostokset meni nappiin. Näiden avulla lähden tekemään muutamat asuhaasteet tässä lähiviikkoina, jee.

I just wanted to let you know that you can get -20% off from everything at Boozt today with the code MSS20. I got a similar code a couple of days ago and I couldn’t resist using it. So I bought half of the stuff I picked to this collage (the lovely ankle boots and the grey and the black knit), oops… I actually received the package on Friday and I really loved everything.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. Piia October 23, 2016

  Moi Alexa!
  Kävin sua moikkaamassa lauantaina I love me -messuilla ja mainitsin sulle blogistani, jonka pyysit linkkaamaan. Mainitsinkin jo eilen ettei mulla ole vielä kovinkaan paljoa lukijoita, mutta luovuttaa en aio, sillä pidän bloggaamisesta todella paljon! Oli muuten todella kiva jutella :)

  http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa October 23, 2016

   Voi kuinka ihanaa että tulit vielä tänne moikkaamaan! Hyvältä näyttää hei blogi, tsemppiä ja nimenomaan pitää mennä unelmia kohti :) xx

   Reply