Bobbi Brown Favorites

Moni kyselikin Bobbi Brownin tuotteiden perään, joten päätin tehdä pienen tiivistelmän suosikeistani. Olen kuullut myös hurjasti hyvää kyseisen merkin sudeista, joten seuraavat sudit täytyy ehdottomasti hankkia Bobbilta.Mitkä muuten ovat teidän suosikkituotteita Bobbi Brownilta?  :) 

Since I posted about the Bobbi Brown event,  I thought that it would be nice share some BB tips. Here are my favorite products from Bobbi! 

Lip Balm (22,50€)

Syksyn myötä huulet ovat kuivuneet ja huulipunien käyttö on jäänyt vähemmälle. Tätä huulirasvaa päätin kokeilla lukijan suosituksesta ja ihan mielettömän hyväksi se osoittuikin. 

I’ve been rocking a natural lip look lately and I totally fell for this Bobbi Brown Lip Balm. 

Creamy Concealer Kit & Corrector (33,00€ & 27,00€)

Mulla on luonnostaan aika tummat silmänaluset ja olen aina innokkaana kokeilemassa erilaisia peittareita ja valokyniä. Lanseeraustilaisuuden jälkeen menin ostamaan nämä paljon hehkutetut peittarit ja täytyy sanoa että hyvin toimii. Sitä täydellistä etsin kuitenkin vielä!

 Idea on tosiaan se että persikkaisella “correctorilla” peitetään tummuus ja “creamy concealerilla” viimeistellään. Jälkimmäisen setin mukana tulee sävyyn soveltuva puuteri. Plussat siis käsilaukkuystävällisyydestä! :) 

I’ve been hunting for a perfect concealer for years, because I’ve always had dark under eyes. I really like this combo, but I’m still looking for the perfect one! 


Hydrating Eye Cream (40,00€)

Säilytetään teema silmänalusissa. Luulin pitkään että silmänympärysvoiteita käyttävät vain “vanhukset”, mutta noin vuosi sitten ihoanalyysin jälkeen heräsin nykypäivään. Siitä lähtien olen siis käyttänyt silmänympärysvoidetta ja tämä BB:n yksilö on kyllä tähän saakka parhaimmistoa! Hinta tosin on aika kova, mutta tuote on todella riittoisa.

Let’s keep our focus on the under eyes. I’ve been using eye cream for a year now and this one is so far my favorite. 

Shimmer Brick: Pink Quartz (45,00€)

Tämä ikoninen “Shimmer Brick” tuli lahjakassin mukana ja tästä pidän kovasti. Poskipunia käytän muuten harvoin, mutta tämä heleän persikkainen kombo tuo terveen kuullon kasvoille. Shimmer Brickejä löytyy muuten viidessä eri sävyssä, että varmasti löytyy jokaisella jotakin. Tätä ostan varmasti jatkossakin! :) 

Shimmer Brick has been an iconic Bobbi Brown product and I don’t wonder why. Nowadays there is five different shades available, but I really like this peachy shade. 

Shimmer Brick & Eye Cream saatu lahjakassin mukana. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. penelope October 30, 2013

  Mä oon käyttänyt silmänympärysvoiteita 15-16-vuotiaasta lähtien. Ja en tiedä johtuuko mun geeneistä vai ahkerasta itsestään huolta pitämisestä, mutta mulla ei ole samanlaisia ‘naururyppyjä’ silmissä kuin muilla ikäisilläni. Olen tyytyväinen että aloin huolehtimaan silmienympärysihostakin jo nuorena.

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 30, 2013

   Okei wau! Kiva kuulla, nyt on suurempi motivaatio ;) xx

   Reply
 2. Anna October 30, 2013

  I love that shimmer brick, it’s already on my birthday wish list. And I’m hunting for the rich chocolate palette! :)

  Is the concealer set worth to buy it?

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 30, 2013

   The shimmer brick is perfect! Well I’d say that the concealer set is worth buying it, because it’s quite handy (in a bag) with the powder in it. But I’m sure you will get along without the corrector :) xx

   Reply
 3. saraverjans October 30, 2013

  Great choice of products! The shimmer brick looks really tempting!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 30, 2013

   Haha, it really is a great product:) xx

   Reply
 4. Anna October 30, 2013

  Ok thank you :) and I’m surprised that the price is the same as in Germany’s, as normally it’s way more expensive in Finland. But good for you! :)

  Reply
 5. iina October 30, 2013

  ah toi huulirasva on maailman parasta. sillä vierotin itseni huulirasva”riippuvuudesta” ja nykyään vain laitan tota nukkumaan mennessä ja herätessä huulille. :) sitä sainkin kyllä sitten kissojen ja koirien kanssa etsiä ympäri maailmaa kun suomesta ei saanut.. :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 30, 2013

   Haha:) No mut hei nyt sitä saa ;)xx

   Reply
 6. Sasha October 30, 2013

  Beautiful photos! Shimmer brick looks amazing!
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 30, 2013

   Thanks, it really is amazing!:) xx

   Reply
 7. juuliae October 30, 2013

  Shimmer Brick näyttää niin syötävän hyvältä näissä kuvissa, en kestä !! (: Jotenkin mua aina kuitenkin noissa superkimaltelevissa poskipunissa epäilyttää, että se on ihan liian sparkly iholla. On kuitenkin ilmeisesti enemmän kuultava ? (:

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 30, 2013

   Haha joo mulla on aina vähän sama juttu :) Varjostan posket ensin Nars:in Lagunalla, joka on todella mattapintainen ja neutraali ruskea. Sen kaveriksi tuo Shimmer Brick sopii loistavasti, se tuo sellasta pientä eloa kasvoille olematta kuitenkaan liian bilehile :) xx

   Reply
 8. <3 October 30, 2013

  Kyseinen Shimmer Brick hipoo kyllä täydellisyyttä..tosi kiva kun sitä voi käyttää luomivärinäkin.
  Oletko koittanut Bobbi Brownin long-wear gel eyelineria? sitä ainakin hehkutetaan kaikkialla! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 31, 2013

   Hihi nimenomaan! :) Joo sain myös ton long-wear gel eyelinerin testiin ja olen sitä vain kerran ehtinyt testaamaan, niin en vielä uskaltanut tulla hehkuttamaan! Mutta hyvältä kyllä vaikuttaa! Mulla on yleensä se ongelma että monet linerit tarttuvat helposti luomiin / leviävät päivän mittaan, niin olen todella tarkka linereista mitä käytän. Ylitse muiden on so far ollut Maybellinen Express Liner, mitä olen parisen vuotta käyttänyt :) Mutta tosiaan ainakin yhden käyttökerran perusteella tuo BB:n lineri todella vakuuttaa, sillä se pysyi kyllä kun tauti ja levitys oli todella helppoa! Moni arkailee kakkujen / geelilinereiden käyttöä, mutta ne todella ovat iisejä! xx

   Reply
 9. Salla October 30, 2013

  Maailman mustimmat silmänaluset omaava ilmoittautuu!
  Mulla on siis todella tummat silmänympärykset, johtuin ohuesta ihosta ja pinnalla olevista verisuonista. Ilman meikkiä näytän todella sairaalta – ihan oikeasti- niin sairaalta, että ihmiset luulee mun olevan vakavasti sairas.
  Tämän takia olen testannut kymmeniä, ellen jopa satoja silmänalustuotteita ja peittäjiä, ja yksi kombo on yli muiden:
  Urban Decayn silmäluomenpohjustaja, värissä Eden, jota levitetään niin silmien ylä- kuin alapuolellekin. Tämän jälkeen päälle Lily Lolon mineraali peiteaine (mineral cover up), omalle iholle sopivassa värissä. Pysyy kuin tauti ja peittäisi varmaan mustat tauoinnitkin.
  Suosittelen testaamaan!

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 31, 2013

   Hei vau, kiitti ihan SAIRAASTI vinkistä :) Mulla tota UD:n primeriä onkin, joten pitää testailla! :) xx

   Reply
 10. Siw October 31, 2013

  Mä otin tän vinkin kanssa samantien ylös! Ja eikun tilaukseen ^_^

  Reply
 11. Sara October 31, 2013

  I love Bobbi Brown! I am addicted to the corrector and together with MAC’s pro longwear concealer it’s the best way to cover up my extremely dark circles :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 31, 2013

   Thanks for the tip! I actually already have the pro longwear concealer in two different shades, so I need to try your secret combo ;) xx

   Reply