Blogin ulkoasu

Heippa! Oli pakko tulla kirjoittamaan asiasta, mikä ainakin itseäni häiritsee. Nimittäin uuden blogini ulkoasu on vielä ihan kehitysvaiheessa ja se ei kyllä omaa silmääni tällaisenaan miellytä. Eniten mua ehkä häiritsee tämä harmaa tausta ja sen toivon vaihtuvankin mahdollisimman nopealla aikavälillä.  

Kommenttiboksiin on myös tulossa muutoksia. Kommentit ovat nyt todella kirjavalla taustalla ja se tulee ehdottomasti muuttumaan. Mikäli kommentteja on paljon, ne jakautuvat monelle sivulle ja se on myös inhottavaa. 

Myöskin toi “pääkuva” tulee todennäköisesti jäämään blogifeedistä pois ja kuvakoko tulee muuttumaan isommaksi. 

Eli tämä ei tosiaan ole jäämässä tällaiseksi ja kehitysehdotuksia saa ehdottomasti laittaa Miinalle ja Yazminelle (linkit sivupalkissa)! 

P.S. Blogilistalla ja Bloglovinilla on ollut häikkää, ne korjataan viikon aikana! Pahoittelen muutosta aiheutunutta hässäkkää, kyllä tämä tästä hyväksi muuttuu :) 

 

Hi! I just wanted to say my opinion about the layout. It’s “under construction” at the moment and I’m not comfortable with the current look. I’m hoping to get the normal all white background and bigger pictures in the near future. 

We are also making some changes to the comment form, it’s definitely too bright at the moment. So we have bunch of things to get done, hope you’re patient enough to wait! :) 

And P.S. There’s currently a bug at Bloglovin’, they are going to fix it during the week. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Tiuku September 2, 2013

  Olitko jo 5.00 kirjottelemassa blogiin?:) itekki olen miettinyt että voisin aloittaa blogin kirjoittamisen mutta musta tuntuu että aika ei riitä siihen hommaan, 7,5 kk tytsy vie melkein kaiken ajan ja muutenkin en tiedä mistä sitä aloittaisi.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 2, 2013

   Tää oli ajastettu valmiiksi, mut tosiaan piti olla kello 7:00 joten tässäkin ilmeisesti jotain häikkää :D Kannattaa mennä fiiliksen mukaan! Onnea matkaan:) xx

   Reply
 2. linda September 2, 2013

  bloggerin kautta seuraaminen on vielä itselleni mysteeri, olisko joku toimiva linkki minkä vois sinne laittaa että pääsis seuraamaan sua?

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 2, 2013

   Siihen lukulistaan pystyy kyl lisäämään, mut musta siinäkin oli jotain häikkää… Ylläri :/

   xx

   Reply
 3. JenniF September 2, 2013

  Mua ihmetyttää kovasti. Kun blogia aletaan siirtämään, niin miten ihmeessä se uusi sivu ei voi olla valmis, kun se otetaan käyttöön? Etenkin kun siirrosta on jo tovi varmasti tiedetty. Tämä ei koske ainoastaan MyCosmoa, vaan sama juttu on toistunut useiden blogiportaalien kohdalla. Keskeneräisyys ei mielestäni anna kovin hyvää kuvaa ko. mediasta ja heidän viestinnästään meille lukijoille.

  Reply
 4. Vilma September 3, 2013

  Olen samaa mieltä. Cosmon uusi alusta on suoraan sanottuna aika paha – eikä yhtään tämän blogin näköinen. Tästä tulee varmaan vielä ihan hyvä juttu (ehkä?) mutta ihmettelen että sivu lanseerataan tämän näköisenä. First impressions count…
  Mutta kiitos kuitenkin sulle ihanasta blogista :)

  Reply