Black & White Photos

_04A0811
Tässä ihanan erilainen kuvasarja, jonka Dorit Salutskij nappasi minusta hetki sitten.  Kuvat napattiin ihan kodin ja työpaikan läheisyydessä, eli niin sanotusti mun huudeilla. Oli ihana aurinkoinen aamu ja oli vielä niin aikaista että kadut olivat täysin autioituneina. Kuvissa päälläni on tämän hetken suosikkiasuni; Acnen Raya, revityt farkut, body ja nilkkurit. Todella perus, mutta toimii aina.

P.S. Sisustusblogissa uutta!

I totally adore these black & white pictures Dorit Salutskij took of me awhile ago. We took them near by home, in my “hoods” and I was wearing my favorite fall outfit; Acne Raya Cardigan, just a basic bodysuit, ripped jeans and my Chloé ankle boots. Hope you like to pictures!

 P.S. New on the apartment blog!

_04A0826_04A0803
Photos by: Dorit Salutskij – Paikka Auringossa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 comments

 1. Pinja October 16, 2015

  Vitsi miten kivoja kuvia! :)

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Joo mä tykkäsin myös kovasti! :) xx

   Reply
 2. Natali October 16, 2015

  Black and white photos always have some special magic to them! You look gorgeous!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Totally! Thanks! :) xx

   Reply
 3. ey October 16, 2015

  Ahh aivan upeita kuvia!! Niin raikkaita, utuisia, kaunis malli, upeaa kertakaikkiaan! Ihania..!

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 4. Oona October 16, 2015

  Ihania kuvia! Vau fiilis<3

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Voi kiitos! Dorit on taitava! :) xx

   Reply
 5. Kaisa October 16, 2015

  Onpa kauniita kuvia. Mustavalkoinen on aina tyylikästä!

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Ne toimii kyllä aina! Ja kiitos :) xx

   Reply
 6. Sarri October 16, 2015

  Näistä kuvista menee se aitous pois kun kasvot blurrattu /photoshopattu virheettömiks. Itse henk koht oon kyllästynyt sun kuviin just sen takia että näytät niissä joltain nukella kun kasvot ja iho on aina käsitelty täydellisen smoothiksi. Kuitenkin videoillasi huomaa ettet oikeesti näytä virheettömältä niin kuin ei kukaan. Haluutko olla mukana luomassa virheettömyyden illuusiota? Vai miks aina tällainen jälkikäsittely. Oot kaunis ja varmasti hieno ihminen, kuviin tois persoonaa ja llähestyttävää touchia se että niissä ei olis näin paljon käsittelyä.

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Ikävä kuulla, joskin olen hiukan eri mieltä kanssasi. Kun kerta suostun ongelmitta näyttämään itseäni videolla täysin meikittä kaikkine virheineni, niin miten voisin tukea virheettömyyden illuusiota? Arvostan kuitenkin palautettasi kovasti, kiitos siitä! xx

   Reply
  • Dorit October 19, 2015

   Heippa! Alexan kasvoja ei ole erikseen blurrattu/käsitelty, koska siihen ei ole pienintäkään tarvetta. Naisella on aivan ihana iho, johon ei korjailuja kaivata. Itsekin tosin kiinnitin ekassa kuvassa huomion siihen, että onpas tullut siloposkinen kuva, mutta se on sitä kauttaaltaan, kasvoille ei ole erikseen tehty mitään. Käsittely menee minulla fiiliksen mukaan, tuolloin taisi olla lempeä olo. :)

   Kuvia otettiin paljon, osan jätin värillisiksi, osan käänsin mustavalkoiseksi. Tähän on valikoitunut hyvin samantyyliset, pehmeärakenteiset kuvat.

   Iloa syksyyn <3

   Reply
 7. Sarri October 16, 2015

  Niin, kyse taitaa sitten olla esteettisestä mausta.
  Miksi siis haluat muokata ja käsitellä kuvistasi ja ihostasi täydellisen kun itsetunto-ongelmaa ei ole ja mielellään näytät videossakin oman itsesi.

  Itse tykkään esim kenzan kuvista, niissä luonnollinen viba vaikka toki ollaan käsiteltykin. Itse tykkään että blogissa kuvista erottaa ihmisen ja kasvot ei oo niinkun nukella posliini blurrit :)

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Juurikin näin! En tosiaan ole käsitellyt näitä kuvia itse, enkä myöskään maanantaina postattuja asukuvia. Sillon kun käsittelen kuvani itse, niin en juurikaan käsittele ihoa, kun siihen ei ole tarvetta. Sunnuntaina tulee kuvat jotka olen käsitellyt itse ja voin käsi sydämellä sanoa että en ole käsitellyt ihoani ollenkaan. Se miltä kuvissa näyttää on pitkälti valosta kiinni ja jos valo on epäimarteleva, niin se saa hyvänkin ihon näyttämään huonolta.

   No mutta, joka tapauksessa pahoittelen aiheuttamastani mielipahasta ja toivotan sinulle kaunista viikonloppua! :) xx

   Reply
 8. Katarina October 17, 2015

  Upeat kuvat ja upea sinä! Näissä on jotenkin vähän eri tunnelma kuin kuvissasi yleensä, kenties johtuu kuvaajasta? Miten vaan, lisää tällaista! x

  Reply
  • Alexa October 17, 2015

   Voi kiitos! Niin on selkeesti ;) xx

   Reply