Black & White City Outfit

stockholm-outfit
Tässä muutama kuva keskiviikon asusta, joka päällä lähdin seikkailemaan Gröna Lundiin. Meillä oli ihan hauska päivä kaiken kaikkiaan, vaikka sää ei ehkä ollut ihan lämpimämmästä päästä. Kirjottelin Tukholma.fi -blogiin Gröna Lundin kokemuksesta enemmän, joten jos hurvittelut kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti kurkata se.

Muuten mulla on ollut täällä vähän teknisiä ongelmia viimeiset pari päivää. Jostain syystä kuvat pikselöityy todella helposti ja nettiyhteys on ollut äärettömän huono. Postaaminen on siis ollut vähän ongelmallista! Onneksi IT-heppu tulee tänään fiksaamaan yhteydet kuntoon, sillä toimiva netti helpottaa blogin päivittelyä kummasti. Onneksi Lindakin saa tänään tenttinsä alta pois, niin me päästään vihdoin kuvailemaan kimpassa! On kieltämättä ollut vähän outoa olla yksin, kun on tottunut siihen että on aina joku jeesaamassa kuvien kanssa.

Pientä alkukankeutta lukuunottamatta täällä Tukholmassa on ollut kyllä tosi mukavaa. Eilen täällä oli ensimmäinen kunnon kesäpäivä ja ennusteiden mukaan hyvien säiden tulisi jatkua tästedes. Jee!

Here are a couple of outfit pictures from Wednesday, when we went to Gröna Lund with Marianna. I’m totally into black & white outfits, can you tell? I’m glad Linda is done with her exam today, so we can finally hang around together. I have been missing her and our photo sessions like crazy! The summer has finally arrived, so I hope we can shoot today. 

I have had a bit technical issues the past few days, but otherwise I’m doing great here. We have been skyping with my boyfriend everyday and even though I enjoy my time here, sometimes I wish I could share the special moments with him. Nevertheless, one month is such a short time, it’s gone in a blink of an eye. I got to enjoy the ride as long as I’m here.

asustockholm-outfit2outfit-details

Photos by: Marianna Mäkelä
Céline Sunnies
Tiger of Sweden Coat
Asos Body
Malene Birger Pants
Adidas Sneakers
Saint Laurent Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Natali June 5, 2015

  Great bag and pants! You look so cool in this outfit!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Anna June 5, 2015

  Ihanan raikas asu, valkoset tennarit tekee kaikesta jotenkin vielä astetta paremman! :) Ja tuo YSL:n laukku on kyllä aivan ihana! Nauti Tukholmasta! :)

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
 3. Siri June 5, 2015

  Hi, cool outfit! Love the bag and the pants :) Are the pants really 665€ or did you got them on a discount?!

  Reply
  • Alexa June 6, 2015

   Thanks! Yeah that’s the price for them, I bought them one year ago. :) xx

   Reply
 4. Alexa June 7, 2015

  Ah ne on ihan mun suosikkikengät! Just ne verkkopintaset. Koko on tosi normaali tennarikoko ja ihan super mukavat jalassa! xx

  Reply
 5. noora June 14, 2015

  Tyylikäs asu! Jotenkin kovin Tukholmalainen :) Sellainen kysymys tuli mieleen, että puhutko muuten ruotsia? Itsekkin mielelläni lähtisin pidemmäksi aikaa Tukholmaan, mutta haluan kyllä ensin oppia kielitaidon sujuvaksi!

  Reply
  • Alexa June 14, 2015

   Kiitos! Puhun joo, ja täytyy sanoa että puhumalla oppii parhaiten. Koulussa olin perus kasin oppilas, mutta kun tulin tänne ensimmäistä kertaa niin päätin että puhun ruotsia joka tilanteessa kävi miten kävi. Siitä on nyt nelisen vuotta ja täällä on tullut ravattua aika tiheään.Aluksi puhuminen oli hiukan hankalaa, mutta nyt sujuu oikein hyvin. Ruotsalaisten kanssa on todella mukavaa puhua, sillä vaikka ei heti uskoisikaan niin he puhuvat itse “vähän miten sattuu”. Paikalliset käyttävät englantia ja slangisanoja sinne tänne, joten kukaan ei oleta sinunkaan puhuvan kuin suoraan kielioppikirjasta. Eli ei mitään hätää, rohkeasti vaan tänne ja tekemällä oppii :) xx

   Reply