Black & Midi

stockholm-outfit Huomenta täältä Tukholmasta! Ensimmäinen viikko alkaa olemaan takanapäin, mutta paljon on vielä nähtävää ja koettavaa. Tänään on laitettava taas kamoja kasaan, sillä huomenna koittaa koittaa muutto Söderille – siitä olen kyllä ihan super innoissani! Muuten ensi viikolla ohjelmassa on museoissa pyörimistä, yhdet festarit ja kuninkaallisten häiden fiilistelyä, eli ei tosiaan aika käy pitkäksi. Nyt säätkin ovat alkaneet pikku hiljaa kääntymään kesäisempään päin, joten täällä on ihan super mukavaa.

Tämä asu mulla oli päällä perjantaina sekä lounaalla että illallisella ja tykkäsin tästä ihan hurjasti. Hame oli ainoa vaateostokseni Pariisista ja se oli kyllä ihan mahtava löytö. Pari kymppiä ihan hurjassa alessa ja materiaali on todella ylellisen tuntuinen.

P.S. Sisustusblogissa viimein postaus vaatehuoneesta!

Good morning from Stockholm! The first week has been really nice so far and I’m so excited about moving to Södermalm tomorrow. Next week will be all about exploring Södermalm and I’m also going to attend the Summerburst festival next weekend. Can’t wait!

I was wearing this outfit on Friday when we had the first official summer day here in Stockholm. I totally love the skirt I bought from Paris, which was a total bargain. The discounted price was 20€ and the material feels super luxurious. Such a great catch!

P.S. New post on the apartment blog!
stockholm-outfit2stockholm-look black-midi-skirt-outfit

Photos by Linda Juhola

Céline Sunnies
Mango Top
Banana Republic Skirt
Topshop Shoes
Saint Laurent Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Heidi June 7, 2015

  Wow! Ihana, yksinkertainen asu. Oot upea!

  Reply
 2. Emilia June 7, 2015

  I’m in love with this midi skirt and the bag is so adorable. I really like all your photos!!

  Reply
 3. johannam June 7, 2015

  Upeita kuvia! :) hei en muista oot varmasti kertonut, mut ootko treenannu ihan pt:n kanssa tai harrastanu pitkää jotain urheilulajia? Sulla on niin urheilullinen kroppa et ei voi ku ihailla :)

  Reply
  • Alexa June 7, 2015

   Voi kiitos ihana! Treenaan PT: kanssa joka viikko ja sitten tietysti sen lisäksi oma toimisesti. Urheilu on kyllä ihanaa, mutta pitää myös muistaa ottaa rennosti ja antaa kropan levätä ja palautua. Mä onneksi tykkään myös herkutella ja syödä ulkona, niin pysyy myös kurvit kohdallaan haha! :) xx

   Reply
 4. sk June 7, 2015

  Oioiii miten kaunista!!! Upee toi hame sun päällä! :)

  Reply
 5. jenny-kate June 7, 2015

  Waw! I really like this all black look :)
  So pretty and classy.

  jenn

  Reply
 6. siiri June 7, 2015

  oot kyllä alexa ihan mielettömässä kunnossa, jotenkin niin tasapainoinen ja hyvinvoivan oloinen kokonaisuus :-) omiaan juuri tuohon asuun, joka on muuten sekin upea :-)xx

  Reply
  • Alexa June 7, 2015

   Voi kiitos ihana olet Siiri! :) xx

   Reply
 7. Natali June 7, 2015

  You blew my mind with this outfit!!! It’s so feminine and classy!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 8. Karolina June 8, 2015

  Perfect style! :)

  Reply
 9. Sanni K June 8, 2015

  Olen tulossa ensi viikolla Helsinkiin ja tarkoituksena oli käydä liikkeessä jossa työskentelet. Liike on varmaankin ihan normaalisti avoinna? Tarkoitus on ostaa itselle tuollainen Linari – huonetuoksu, josta oli juttua iltiksessä. Mitä tuoksuja kys. sarjasta suosittelisit?

  Reply
  • Alexa June 8, 2015

   Mahtavaa! Nyt kesäisin ollaan auki vaan ma-pe 11-18. Suosittelisin itse Amarenaa tai Puroa :) xx

   Reply
 10. papukaisa June 8, 2015

  Ai että on kaunis hame! Jotain tollasta olen mm. asoksen sivuilla katsellut mutta kynnys ostaa sovittamatta on ollut liian korkea. Oon lähdössä juhannukseksi Barcelonaan niin jospa sieltä löytyis joku tollanen ihanuus! :)

  http://mminimalisticss.com

  Reply
  • Alexa June 8, 2015

   Oi! Meilläkin oli tyttöjen kanssa aluksi suunnitelmana lähteä sinne, mutta nyt kun tulin tänne niin sunnitelmat muuttui! Toivottavasti löydät :) xx

   Reply
 11. Eneli June 8, 2015

  Definitely my favorite photoshoot for a long time in your blog! Love everything about those photos, lightning, outfit and your whole look, you look like gorgeous woman!

  Reply
  • Alexa June 8, 2015

   Thanks so much dear!! :) xx

   Reply