Black & Green

black-green-outfit
Helsinki oli vielä ihan lumen peitossa kun lähdettiin, mutta kuulemma se on ollutta ja mennyttä se! Pariisiin kuuluu kaikkea hyvää, tosin tänään on jo aika lähteä takaisin Helsinkiin. Kamera on täynnä kuvia ihanan keväisestä Pariisista ja koitan laittaa niitä pian teillekin nähtäville. Hotellin netti on sen verran huono että en viitsi enempää tähän hätään tarinoida, mutta palataan myöhemmin asiaan Pariisi -fiilistelyjen kera! Ihanaa viikonloppua!

P.S. Yksi ilmoitusluontoinen asia! Ensi lauantaina (06.02) The Cockissa Fabianinkadulla on blogikirppis klo 10 eteenpäin. Myymässä on lisäkseni ainakin Marianna, Julia, Kaisa, Didem, JanniKata ja ehkä Lindakin! Viimeksi tavarat loppui puolessa tunnissa, joten suosittelen tälläkin kertaa tulemaan paikalle ajoissa :)

We took these outfit photos before I left to Paris. It has been such a lovely week here, but tonight it’s time to fly back home. The Wi-fi connection is pretty poor at the hotel, so I’m not going to write much today. I’m trying to get my Paris photo diary and outfit pictures up as soon as possible! Have a lovely weekend guys!
alexa-dagmarblack-green-outfit2green-black-outfit3.1philliplim-pashli

Photos by: Maria Hästbacka
Sezane Coat
Tiger of Sweden Sweater
Allsaints Jeans (similar here!)
3.1 Phillip Lim Bag
Acne Boots

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Nelli January 29, 2016

  Toivottavasti Pariisin matkanne oli ihana! :) Mua jäi kauheasti vaivaamaan sun eilinen snäppi museosta ja pihasta, joka vilisi poliisiautoja.. Kaikki on kuitenkin ilmeisesti kunnossa? x

  Reply
  • Alexa January 29, 2016

   Kaikki hyvin! Meille ei koskaan kerrottu mistä oli kysymys… Varmaan halusivat välttää yleistä paniikkia! Mutta kiitos huolenpidosta, kaikki on kunnossa :) xx

   Reply
 2. Natali January 29, 2016

  Looking great!! Have a lovely weekend Alexa!

  http://lartoffashion.com/finish-the-sentence/

  Reply
  • Alexa January 29, 2016

   Thanks Natali! :) xx

   Reply
 3. Lotta January 29, 2016

  Tuo neule on niin kaunis! Täytyy ehkä itsekin lähteä etsimään jos vielä löytyisi
  Ja aivan aiheen vierestä: oon hetken aikaa metsästänyt hyvää meikkauksesta kertovaa kirjaa, ja tulin ajatelleeksi että onko sulla yhtään sellaista, kun ainakin muoti- ja sisustuskirjoja näkyy olevan olohuoneen pöydällä kuvissa :) Youtube tutoriaalit ja sun videot ajavat toki asiansa, mutta kirjoissa on se oma esteettisyytensä ja niitä selaillessa ihanan rauhallinen tunnelma! Olisko sulla siis vinkata hyvistä meikkauksesta kertovista kirjoista? :)

  Reply
  • Alexa January 29, 2016

   Se on ihana! :) Mulla ei oo mitään meikkikirjoja, mutta Bobbi Brownilla on tosi kivoja! Muistaakseni Stockan pisteeltä saa ja varmaan Adlibriksestäkin :) xx

   Reply
 4. miisa January 29, 2016

  Moikka, hei onks tosta sun laukusta kulunu nahka niinku laukun takapuolelta joka on vaatteita vasten? Itellä ollu reilu kk käytössä toi sama ja nyt jo se nahka kulunu siitä kahvojen kohdalta..

  Reply