BLACK WEEKEND SALE TIPS

saint-laurent-shopping6Halloweenin vietto tuli näin vuosien jälkeen Suomeen ihan rymimällä, ja pikku hiljaa myös Jenkeissä perinteiset “Black Friday” -alet tekevät tuloaan. Halusin poimia teille parhaat alekoodit suosikki nettikaupoistani, jos niistä olisi teille vaikka jotain apua. Asosilla, Nellyllä ja Shopbopilla on ihan huikeen hyvät alet nyt viikonlopun ajan. Nyt on ainakin hyvä tilaisuus tehdä joululahjahankintoja!

Just wanted to give you little tips regarding the BLACK FRIDAY sales. Now it’s the best time to buy some Christmas gifts, right? Asos, Nelly and Shopbop among meny others, has crazy discounts during this weekend. You can find the codes below! 

Asos.com 
20% KAIKESTA koko viikonlopun ajan koodilla CYBER

Nelly.com
20% KAIKESTA koodilla BLACK20

Shopbop.com
15% yli 250$ ostoksista
20% yli 500$ ostoksista
25% yli 1000$ ostoksista
koodilla GOBIG15

ALLSAINTS
-30% koodilla CYBER 

ZALANDO
Zalandolla on oma kampanjasivu 24h tunnin ajan, josta löydät mm. Adidaksen (esim. Stanit ja Los Angelesit) ja Topshopin tuotteita alennetuin hinnoin.

Boohoo.com
50-70% KAIKESTA

THE OUTNET
Jopa -80% designer vaatteista ja asusteista.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments

 1. Saara November 27, 2015

  Moikka! Ei liity postaukseesi – Oletko sattunut näkemään siellä Anastasia Beverly Hillsin meikkejä myytävänä Sephorassa tai omassa liikkeessään? Joskus näin heidän instassa, että siellä olisi avattu liike kai Dubai Malliin. Mutta se saattaa olla myös se salonki et voi käydä hoitamassa kulmat siellä. Mut anyways hakusessa olisi tosiaan huulipunat ja cream contour kit kun olen muutaman viikon päästä tulossa myös Dubaihin! :) Ja nyt tässä tajusin että olisihan se kulmien laitto(kin) hauska kokeilla. Kun ei täällä Seppolandiassa tuollaisia ihanuuksia ole :D Kiitokset jo etukäteen avustasi ja nauti lomastasi! :)

  Reply
  • Alexa November 27, 2015

   En oo käynyt vielä Sephorassa :D Mutta meen varmaan tänään! Dubai Malliin en astu jalallanikaan, nimittäin tulen vaan ahdistuneeksi siellä:D Ois ollu kyllä kieltämättä siistiä fiksata kulmat siellä! xx

   Reply