Birthday Weekend

_MG_9025

Johan oli taas synttärit! Lauantai alkoi duunipäivällä ja riensin suoraan töistä kotiin siivoamaan sekä laittamaan itseäni kuntoon. Siinä tuli kiireessä sen verran sählättyä että onnistuin rikkomaan pari astiaa ja vielä juhlamekkoni vetoketjunkin repäisemään irti. Olin ilmeisesti imuroinut sirpaleet huonosti, sillä seuraava asia mihin havahdun oli jalkapohjaani uponnut terävä lasinsiru. No eipä siinä mitään! Illalla oli vielä toinenkin synttärisankari, nimittäin lapsuudenystäväni Linda. Hän soitteli tienpäältä ja kertoi että oli kadottanut avainnippunsa, jossa oli siis tietysti kaikki avaimet aina työavaimista pyöränavaimiin. Tämä rassukka kantoi sitten pyöränsä kainalossa kotipihalle, sai vara-avaimet äidiltään ja pääsi hyvin kotiin. Pienen freesauksen jälkeen Linda lähti kävelemään meillepäin ja havahtui matkalla siihen että sekä lompakko että vara-avaimet olivat jääneet kotiin. Kenelle voi käydä noin ja vielä synttäripäivänä? Lopulta Linda pääsi meille vasta kymmenen jälkeen, joten juhlinnat alkoi vähän ajateltua myöhemmin.

Isäni laittama ruoka oli super hyvää ja meillä oli kaikista kommelluksista huolimatta ihan super hauska ilta. Tällaisinä iltoina se kuuluisa huumori on tarpeen! Eilinen päivä alkoi taas Storyn ihanalla brunssilla ja kiireettömällä haahuilulla keskustassa, juuri täydellinen synttäripäivä. Suurkiitos vielä teidän ihanista onnentoivotuksita, niistä tuli tosi hyvä mieli. ♥

What a weekend! On Saturday I was working all day and after work I rushed home to get myself ready for the evening. I had just one hour to get everything done so I was a little bit nervous and so it all begin. At first I broke my dress and right after I managed to drop a couple of plates on the floor and you all know how it all ended up. I thought that I cleaned everything well, but soon I found a huge wound on my sole. Oops! Fortunately my friends arrived a little bit later and we had such a lovely night. 

Yesterday we had brunch at Story, which is definitely one of the best brunch spots in town. After brunch we just wondered around in the city, like usual. Such a perfect laid-back birthday. Thanks for all your lovely wishes, they made my day even better! ♥

alexa-dagmar-kitchen _MG_9688

Ensimmäisestä mekosta lähti vetskari irti, toiseen onnistuin läikyttämään rasvat lautaselta ja tässä on sitten illan mekko numero 3.

_MG_9718 vilma

_MG_9783

helsinki

Ihan puusta pudonnut synttärisankari sunnuntaiaamuna. Paketista kuoritui ihana nahkatakki, josta pitääkin postailla vielä erikseen.

P.S. Tänään on tämä lukijatapahtuma Zarrossa ja vielä ehtii mukaan. Toivottavasti nähdään tänään!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

24 comments

 1. Natali August 29, 2016

  Oh my, b-day weekend might have started bit on the “bad”/ classy note but it sure sounds like you had great time with your closest friends and yes, Story is amazing, breakfasts, lunches, brunches, anything is super delicious there. :)

  https://lartoffashion.com/different-kind/

  Reply
 2. Erica August 29, 2016

  Onnea näin jälkikäteen! :)

  Reply
 3. Pinja August 29, 2016

  Mutta hei, ainakin oli varmasti unohtumattomat synttärijuhlat joita voi muistella nauraen vielä vuosienkin päästä :) xx

  Reply
  • Alexa August 29, 2016

   Hahaha nimenomaan :D xx

   Reply
 4. Marianne August 29, 2016

  Olet todella kaunis Alexa :)
  Ihanaa lukijatapahtumaa!!
  xx
  http://mariannelle.com/

  Reply
  • Alexa August 29, 2016

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 5. Ida August 29, 2016

  Oi vitsi ootte molemmat kauniina! Onnea vielä :) Mistä ihana mekko nro. 3 on? :D Ihanaa et muutkin sählää!

  Reply
  • Alexa August 29, 2016

   Se on Zaran aleista tehty löytö :D Kiitos! xx

   Reply
 6. Pinja August 29, 2016

  Ihania kuvia taas kerran ja onnittelut vielä! Yritin eilen kommentoida postaukseesi puhelimella mutta ilmeisesti koko kommentti katosi kuin tuhka tuuleen! Upeana olet taas ollut liikkeellä <3 ps. käytätkö kuviisi jotain filtteriä? :-)

  http://pinjafin.com/

  Reply
  • Alexa August 29, 2016

   Voi kiitos ihana! Eikä, no voi vitsi. No mutta nyt ainakin tuli perille :) En käytä mitään yksittäisiä filttereitä yleensä, että ihan Photarilla muokkaan kuva kerrallaan :) xx

   Reply
 7. Ev August 29, 2016

  Nice! :)

  Reply
 8. Siiri August 29, 2016

  ihanasti hiukset tuossa juhlakuvassa, miten olet ne laittanut? :) hauskaa iltaa! Ja milloin teet taas meikkivideoita, niitä kaipailen!

  Reply
  • Alexa August 29, 2016

   Kiitos ihana! Ihan vaan kiharruspuikolla :) En ole yhtään kerennyt videohommiin kun on ollut niin kova kiire viime aikoina. Muutama video on kyllä suunnitteilla, mutta tutoriaalia en ole kyllä miettinyt kun olen tehnyt saman meikin joka päivä sitten viime tuton :D Tuleeko ideoita? xx

   Reply
 9. sk August 29, 2016

  Hei myöhästyneet synttärionnittelut! Onpa teillä tosiaan ollut sählinkiä ihan vaikka koko kylälle jakaa, mutta tollasten jälkeen kaikki onnistuneet hetket tuntuukin sitten tuplasti paremmilta :)

  Reply
  • Alexa August 29, 2016

   No joo todellakin! Kiitos ihana :) xx

   Reply
 10. Jenni August 30, 2016

  Myöhästyneet onnittelut!

  Täällä odotellaan jo innolla hammasupdatea! :) Haluaisin kysyä, koetko hankalaksi syömisen porukassa, jos pitää olla koko ajan tsekkaamassa rautoja? Opiskelen ja haaveilen raudoista niin kauhulla mietin niitä lunchbreakeja yliopiston täydessä ruokalassa :D entäs auttoiko burana tms lääke kuinka hyvin niihin alun koviin kipuihin? Kiitos vastauksista :)

  Reply
  • Alexa August 30, 2016

   Kiitos paljon! :) Joo pitää ehdottomasti kuvata taas video, mutta se menee kyllä valitettavasti syyskuun puolenvälin tienoille. Sen verran reissuja tulossa että ei ehdi ennen ja sillon mulla on kiristyksin, niin pääsee taas oikeisiin tunnelmiin :D Kyllä tohon syömiseen tottuun ja tsekkaan aina vasta lopuksi että mitä pitää siistiä. Kun ei kukaan kuitenkaan siinä ruokailutilanteessa sinne suuhun näe. Töissä mulla on aina hammasharja ja käyn nopsaa harjaamassa, niin sillä saa pikaisesti fiksattua. Toki on myös ruokia jotka ei jää rautoihin pyörimään, mutta esim. pinaatti, rucola jne. on pahimpia takertujia. Kivut oli aluksi kovia, siitä ei pääse mihinkään. Nyt olen tyytyväinen että lusin ne ensimmäiset kuukaudet, sillä nyt kiristysten yhteydessä tulevat kivut kestävät vain muutaman päivän ja on kyllä ihan siedettäviä :) Toki kivut on aina yksilöllisiä ja itse olin siinä mielessä onnekas, että suurinosa kivuista tuntui vain jos jotain yritti syödä / purra, eikä muuten. :) Toivottavasti tästä oli jotain apua! Suosittelen ehdottomasti hankkimaan raudat, se oli elämäni paras päätös :) xx

   Reply
 11. Anni August 31, 2016

  Myöhästyneet onnittelut! ?

  Reply
 12. Karoliina Kazi September 8, 2016

  Moi Alexa! Mä olen uusi täällä sun blogin puolella ja vaikuttaa aivan ihanalta, sun kuvat on upeita. Halusin kysyä et mistä toi sun kaunis kattovalaisin on?
  http://www.karoliinakazi.com

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Voi kiitos, ihana kuulla! :) Se on Zarrosta! xx

   Reply