Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BIRTHDAY GIRL

august 28, 2018, Personal

Taas on vuosi vierähtänyt ja meikäläinen täyttää tänään 26 vuotta. Tuntuu jännältä että mittariin tulee vasta 26 vuotta, sillä omassa mielessäni olen jo kolmekymppinen. Mutta onneksi näin, niin mulla on vielä huikeat pyöreät edessä muutamien vuosien kuluttua! Niitä nimittäin meinaan juhlia sitten kunnolla! Ja ehkä mä ehdin vähän vielä viisastumaan ja kerryttämään elämänkokemusta ennen sitä. Elämänkokemus on ollut muutenkin mun tämän vuoden kantava teema, josta mun ystävät ovat saaneet kuulla kyllästymiseen asti. Jos joku asia on mennyt poskelleen, niin hei elämänkokemusta! Ja jos joku asia jännittää erityisesti, niin hei, se lisää vaan elämänkokemusta! Suosittelemaan ottamaan ton motoksi, niin kaikki vastoinkäymiset ja vähän nolotkin tilanteet saa käännettyä positiiviseksi.

Tänään ohjelmassa on aamutreeni PT:n kanssa ja muutamat treffit ystävien kanssa, eli juuri sitä mistä tykkään – arkea parhaimmillaan. Tavallinen arki ei ole pitkään aikaan tuntunut näin ihanalta kun just nyt. ❤️

Year has gone by and I’m turning 26 today! It actually feels pretty weird to say that, because in my mind I’m already 30. That sounds pretty weird right? Maybe I’m an old soul or something, haha! But at least I have plenty of time to plan my big 30th birthday party, because then I’m totally going to celebrate! And hopefully I’ll gain more wisdom and life experiences before that. I have actually been all about life experiences this year, it has been my new motto. If something feels challenging or embarrassing I have just brushed it off by saying that it’s a new life experience for me. It always works and makes me feel better! 

Needle & Thread Dress (Zalando*) |  Manolo Blahnik  Shoes
*saatu blogin kautta 

Photos by Hanna Väyrynen

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *