Best of The Best: T-Shirt

Filippa K kuuluu Acnen rinnalla merkkeihin, joita vuodesta toiseen suosin. Molemmilla on niin ikään ajattomia ja laadukkaita vaatteita (toki Acnelta löytyy joka mallistosta myös niitä vähän jännittävämpiä kokeiluja), enkä ole koskaan joutunut pettymään. 
 
Yksi ihan iki-suosikeistani on Filipan perus pellava T-paita. Miksi pellava? (englanniksi linen) Se on yksinkertaisesti paras materiaali T-paitaan. Se ei kutistu pesussa, eikä myöskään ryppyynny tai nyppyynny käytössä. Täydellistä, eikö? Pellavasta valmistetusta teepparista joutuu varmasti pulittamaan hieman enemmän kun vaikka vastaavasta viskoosisesta, mutta takaan että pellavaisella on pidempi käyttöikä. 
 
//Filippa K is one of my favorite “basic” labels besides Acne. Almost all of my shirts are from them and they have never let me down. The best T-shirt of them all is a linen tee from Filippa K. Why Linen? It’s the best material for T-Shirts! It doesn’t shrink after washing and it keeps its form while wearing, perfect right? 

 

Filippa K Linen Tee täältä!

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Ninni July 24, 2013

  Filippa K on myös yksi suosikkimerkeistäni ja kyllä kannattaa panostaa ja ostaa pari kunnon t-paitaa mitkä kestää saatikka käy H&M:ltä hakemassa niitä peruspaitoja kuukauden välein :P

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 24, 2013

   Nimenomaan! Oon kyllä niin tykänny tosta :) Itse inhoan sitä kun vaatteet ryppyyntyy / nyppyyntyy, niin toi on kyl täydellinen!

   xx

   Reply
 2. Anonymous July 24, 2013

  Jee kiitos vinkistä! Hakusessa on ollut pitkään valkoinen perusteeppari ja nyt taisi löytyä! :) mikä koko sulla on tuosta paidasta?

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 24, 2013

   Hyviä vinkkejä on aina ilo jakaa :) Mulla on tosta S! :)
   xx

   Reply
 3. Siiri July 24, 2013

  Toimii aina :-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 24, 2013

   Nimenomaan! Mun pitäis varmaan ostaa toinen, kun käytän tota arkena niin paljon että aina kun kaipailen niin se on pesussa :D

   xx

   Reply
 4. Jonna H. July 24, 2013

  Kyllä! Pesusta ja vuodesta toiseen kestävät ihan uuden näköisinä, sijoitus, joka kannattaa!

  Reply