Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

My Favorite Cafés in Paris

may 15, 2017, Paris

Seasonin “pääkahvila” on osoitteessa 1 Rue Charles-Francois Dupuis ja pienempi take away-kahvila on kulman takana. Tilattiin iso tarjotillinen kaikkea listalta ja oli kyllä mielettömän hyvää! Suosittelen.

The “main” café is on 1 Rue Charles-Francois Dupuis and they have a little take away store just around the corner. We ordered pretty much everything and totally loved it. 

13 a Bakers Dozen sijaitsee Saint-Germainin kaupunginosassa ja sitä pitää reippaat jenkkimimmit. Ilmapiiri täällä oli aivan ihana! Musa pauhasi ja tytöt huutelivat tiskin toiselta puolen asiakkaille. Jotenkin niin ei-pariisimaista, mutta silti kivaa.

This place is located in Saint-Germain and I felt like I was in New York for a little while.T he owners are American and I really enjoyed the easygoing atmosphere. 

Ob-La-Di sijaitsee Maraisissa ja se on ihanan pieni sympaattinen kahvila. Listalta löytyi vaikka mitä granola bowleista avokado toasteihin ja oli muuten mielettömän hyvää.

This place is located in Marais and it’s such a sympathetic little cafe. They serve the best avo toast I have ever tasted! 

Ymmärtääkseni Kitsunella on useampi kahvila, mutta käyntiin Palais-Royalin sisäpihalla sijaitsevassa pikkukahvilassa. Syötävää listalla ei ollut, mutta ehdottomasti paras Pariisissa nauttimani kahvi. Jos teillä on yhtään samanlainen kahvimaku, niin testatkaa Dirty Chai soijamaidolla – mmm.

I’m quite sure they have several places but we ended up enjoying our coffees in their beautiful terrace at Palais-Royal. They serve definitely the best coffee in Paris, I loved their Dirty Chain with soy milk. 

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *