My Favorite Cafés in Paris

Seasonin “pääkahvila” on osoitteessa 1 Rue Charles-Francois Dupuis ja pienempi take away-kahvila on kulman takana. Tilattiin iso tarjotillinen kaikkea listalta ja oli kyllä mielettömän hyvää! Suosittelen.

The “main” café is on 1 Rue Charles-Francois Dupuis and they have a little take away store just around the corner. We ordered pretty much everything and totally loved it. 

13 a Bakers Dozen sijaitsee Saint-Germainin kaupunginosassa ja sitä pitää reippaat jenkkimimmit. Ilmapiiri täällä oli aivan ihana! Musa pauhasi ja tytöt huutelivat tiskin toiselta puolen asiakkaille. Jotenkin niin ei-pariisimaista, mutta silti kivaa.

This place is located in Saint-Germain and I felt like I was in New York for a little while.T he owners are American and I really enjoyed the easygoing atmosphere. 

Ob-La-Di sijaitsee Maraisissa ja se on ihanan pieni sympaattinen kahvila. Listalta löytyi vaikka mitä granola bowleista avokado toasteihin ja oli muuten mielettömän hyvää.

This place is located in Marais and it’s such a sympathetic little cafe. They serve the best avo toast I have ever tasted! 

Ymmärtääkseni Kitsunella on useampi kahvila, mutta käyntiin Palais-Royalin sisäpihalla sijaitsevassa pikkukahvilassa. Syötävää listalla ei ollut, mutta ehdottomasti paras Pariisissa nauttimani kahvi. Jos teillä on yhtään samanlainen kahvimaku, niin testatkaa Dirty Chai soijamaidolla – mmm.

I’m quite sure they have several places but we ended up enjoying our coffees in their beautiful terrace at Palais-Royal. They serve definitely the best coffee in Paris, I loved their Dirty Chain with soy milk. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Marianne May 15, 2017

  Ob-La-Di on aivan ihana :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 2. Westend Mum May 15, 2017

  Ihania kahviloita tuo kaupunki täynnä..! Onneksi kahvilakulttuuri on rantautunut jo tänne meillekin :)
  http://westendmum.fi

  Reply
 3. Anja May 15, 2017

  Kitsunessa on todella hyvää banaanileipää, mut kannataa ehdottomasti tulla heti aamulla:)

  Reply
 4. A~ May 15, 2017

  Hei! Aivan off topic: osaisitko suositella hyvää hääkampaajaa ja -meikkaajaa Helsingissä, ts. kehen itse luottaisit, jos viettäisit häitäsi Suomessa? Hyviä vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan! :)

  Reply
  • Alexa May 15, 2017

   Kampaajista suosittelen Peilin Hannea ja meikkaajista esim. MAC:in Jonssia tai Tiina-Maria Pukemaa ? xx

   Reply
 5. Veera May 16, 2017

  Ihana postaus! :-) sun blogin kuvat on kyllä ihan omaa luokkaansa, todella kauniita ja tunnelmallisia. Teki mieli lähteä Pariisin heti, haha! :-D
  https://byveera.blogspot.fi/2017/05/pienet-varpaat.html?m=0

  Reply
 6. Ikram May 22, 2017

  Great post! I should try out Season for sure!!!
  Xx
  anxiouslystylish.blogspot.be

  Reply
 7. Ida May 26, 2017

  Nuo aurinkolasit on avian ihanat! Minkä merkkiset ja malliset ne on? :)

  Reply
  • Alexa May 26, 2017

   Ne on Bottega Venetan. ? xx

   Reply