Best Brunch in Helsinki

brunssi-helsinki brunssi-helsinki2 brunssi southpark-helsinki2southpark-helsinki
Meillä on tosiaan perinteenä käydä aina kylpyillan jälkeen brunssilla, ja tänä vuonna suunnattiin Koffin puistossa sijaitsevaan Southparkiin. Mulla ei ollut kauheasti odotuksia brunssin suhteen, mutta yllätyin todella positiivisesti! Ihan mielettömän freesiä ruokaa ja jälkkäripöytä oli todella herkullinen – ei niitä ainaisia mini croissantteja. Ulkona oli myös livemusiikkia ja grilli kuumana, joten täytyy sanoa että tämä brunssi vei kyllä täydet pisteet kotiin. Jos ilma olisi ollut vielä hiukan lämpimämpi, niin brunssin olisi voinut nauttia terassilla. Joskin tämä ei varmasti jää ainoaksi kerraksi Southparkissa tänä kesänä!

Paikka on sen verran uusi että sana ei ole ehkä ehtinyt leviämään, mutta uskon että brunssista tulee vielä ajansaatossa todella suosittu. Hintaa brunssilla oli 19,90€, mikä oli mielestäni oikein kohtuullinen hinta sunnuntaibrunssista. Kannattaa siis ehdottomasti mennä kokeilemaan!

I just found my new favorite place to eat brunch at. It’s Restaurant Southpark, which is located in Sinebrychoff park. We had brunch there Sunday morning and it was beyond amazing. The food was super fresh and the American pancakes were to die for. There was also live music and BBQ outside on the terrace – pure perfection! This will be my go-to place during weekends this summer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Natali July 21, 2015

  Everything looks so delicious! I was just thinking of checking this place out last weekend, but then I ended up elsewhere. This weekend it’s a must try “spot” on my weekend brunch list. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa July 21, 2015

   Totally! Can’t wait to enjoy the brunch outside during some beautiful Sunday morning. :) xx

   Reply
 2. Beautybox by S July 21, 2015

  Hei! Kiitti suosituksesta. Southparkia pitää ehdottomasti kokeilla. :)

  Reply
  • Alexa July 21, 2015

   Ei kestä, hyvää sanomaa sietääkin levittää! ;) xx

   Reply
 3. Nancy July 22, 2015

  The food looks SO good! Pancakes are the best! :)

  Simply Nancy

  Reply
 4. Lulu July 23, 2015

  Jännä, että unohdit mainita koko Southparkin brunssin “jujun”, joka on nuo vaihtuvat teemat ja ilmeisesti nyt heinäkuussa nämä ihanat hodarit…..

  Reply
  • Alexa July 23, 2015

   Aijaa, näinkö on? En tosiaan tiennyt asiasta ollenkaan, mutta kiitos tiedosta :) xx

   Reply