Berlin Shopping

all-saints-leather-jacket2Berliinistä tuli tehtyä varsin hyviä löytöjä! Olen jo pitkään etsinyt lyhyempää nahkatakkia, sillä muutama kesä takaperin päätin hävittää sellaisen. Täydelliseen nahkikseen törmäsin jo aikaisemmin keväällä Allsaintsin nettikaupassa, mutta Berliinin reissusta kuultuani päätin odottaa että pääsen paikan päälle sovittamaan takkia. Se oli juuri sellainen mitä etsinkin, joten se oli ehdottomasti hankittava.

everyday-essentials

Mariannalla meni tovi vaatteita sovittaessa, joten ajankuluksi fiilistelin muitakin perusvaatteita. Kyllä, vapaaehtoisesti sovitin farkkuja. Se tuskin on kenenkään lempipuuhaa, mutta vitsi sitä fiilistä kun ne oikeat löytyy – se vasta harvinaista herkkua onkin. Etenkin mulle, kun peppua ja reittä on, mutta vyötärö on taas suhteessa kovin pieni. Satuin nappaamaan vain yhden koon pukkariin, ja heti nappasi. Istuvat, mutta mukavat ja lahkeenkin pituus täydellinen – bravo. Farkut pääsi reissussa samantien koekäyttöön, ja täytyy sanoa että nappiin meni. Jos olette siis hyviä farkkuja vailla, niin Allsaintsin ja Acnen farkut saa kyllä multa ihan täyden kympin.

Alesta löytyi myös yksi perusteeppari, niitä kun ei ole koskaan liikaa! Laadusta en vielä osaa sanoa, mutta hyvältä tuntui. Braletet löysin Lindexistä, samaiset mulla onkin ollut valkoisena aikaisemmin. Todella perusjuttuja, mutta juuri sellaisia joista on iloa vuosiksi eteenpäin.

all-saints-jeans-shirt

I found so many great pieces from Berlin! I have been looking for a cropped leather jacket since I lost mine a couple of years ago. I mean who looses a leather jacket? Well, apparently I do. I found this one from Allsaints’ website a couple of months ago, but I didn’t dare to order it before trying it on. Fortunately we headed to Allsaints’ store in Berlin and I finally found the jacket. Marianna spent quite awhile in the fitting room, so I tried a pair of jeans on “just to kill some time”. To my surprise they were perfect, so I chose to buy them as well. I have been wearing them a lot ever since getting them. The T-Shirt is also from Allsaints and the bralet is from Lindex.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. nanette July 17, 2015

  Mulla on sama ongelma noiden farkkujen kanssa. Se on todella tuskallista kierrellä kauppoja ja yrittää löytää sopivat. Tosiaan peppua on, mutta vyötärö on todella kapea. Lisäksi olen niin lyhyt että kaikissa farkuissa lahkeet pitää kääriä kahteen kertaan että ovat sopivat.

  Olen onneksi lähdössä Berliiniin 3 viikon päästä, niin pitää ehdottomasti mennä katsastamaan Allsaintsin valikoima. :) Kiitos siis vinkistä!

  Reply
  • Alexa July 17, 2015

   Joo ymmärrän tuskasi :D Siis todellakin kannattaa tsekkaa, ihan huikeet löydöt oli kyllä! xx

   Reply
 2. Anna July 17, 2015

  Ihania löytöjä tosiaan, tuo nahkatakki varsinkin on älyttömän kiva! Haha farkkujen sovitus ei tosiaan hauskaa ole, mutta jes että löysit noinkin helpolla hyvät!

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
  • Alexa July 17, 2015

   Eiks vaan! :D Joo aikamoinen suoritus että kerralla nappiin! xx

   Reply
 3. Marjukka July 17, 2015

  Mulla on toi sama nahkatakki, tai ainakin samantapainen, eikö tuossa olekin 3/4 hihat? Tilasin nettikaupasta, kun se toimittaa myös Suomeen.

  Kiitos ihanasta blogista, saan sulta tosi paljon inspiraatiota pukeutumiseen! Ja kaunista loppukesää!

  Reply
  • Alexa July 17, 2015

   Joo just se! Varmaan sama just :) Voi kiitos ihana olet ja samoin! xx

   Reply
 4. Sasha July 17, 2015

  Great haul! I really love this bralet!
  xx

  SASHA

  Reply
 5. Julia July 17, 2015

  Onpas ihania juttuja, piti heti mennä selailemaan allsaintsin nettisivuja! Mulla on ihan sama ongelma farkkujen kanssa, aina jää harmittamaan jos löytää kivan näköiset jotka ei istu ollenkaan. Onko noissa allsaintsin farkuissa millainen mitoitus, otitko minkä koon? Ollaan aika saman kokoisia niin tietäis edes vähän mitkä pari kokoa kannattaisi tilata sovitukseen :)

  Reply
  • Alexa July 17, 2015

   Niillä on niin kivoja juttuja! Mä otin 27 :) xx

   Reply
 6. Pinja July 17, 2015

  Ihana nahkatakki, innolla odotan että saadaan nähdä se asukuvissakin! :)

  Reply
  • Alexa July 17, 2015

   Joo todellakin! Pian pian! :) xx

   Reply
 7. Josefiina July 18, 2015

  Heippa!
  Tuli mieleen kysyä, onko sulla kokemuksia Juran kahvikoneista? Etsin kotiini kahvikonetta jolla saisi sen täydellisen latten aamuihin! :)
  Blogiasi on ihanan inspiroivaa lukea! Kiitos siitä!

  Reply
  • Alexa July 18, 2015

   Heippa! Ei valitettavasti oli :( Kiitos kovasti! xx

   Reply
 8. Coterie (Riika W.) July 18, 2015

  Kiitos bralette-vinkistä, pitää käydä hakemassa myös!

  Reply
  • Alexa July 19, 2015

   Lindexissä on ihan parhaat! :) xx

   Reply