Beni Ouarain Carpet in Our Living Room

beni-ourain-matto-suomi
Vihdoinkin kuvia meidän uudesta matosta! Olen nimittäin haaveillut marokkolaisesta Beni Ouarain -matosta jo pitkään, mutta sitä täydellistä yksilöä metsästäessä on mennyt tovi. Olen kurkannut säännöllisesti Tori.fi, Bukowskis marketin ja vaikka mitä, mutta aina tuloksetta. Muutamat liikkeet myy marokkolaisia mattoja Helsingissä, mutta edes oma budjettini ei taivu niihin. Pienen taustatutkiuksen jälkeen löysin Beyond Marrakech -sivuston, jossa oli toinen toistaan upeempia marokkolaismattoja. Olin lukenut suomalaisista blogeista ainoastaan hyvää palautetta Beyond Marrakechista, joten täydellisen maton löytyessä uskalsin ottaa sivuston ylläpitäjään yhteyttä.

Matto maksoi hiukan yli tuhat euroa, joka on isoksi marokkolaismatoksi oikein kelpohinta. Maksoin maton toimituskuluineen tilisiirrolla ja sain jatkuvasti tietoa (ja seurantakoodin) maton toimituksesta. Palvelu oli kaikinpuolin loistavaa ja luotettavaa, ja olemme mattoon äärimmäisen tyytyväisiä. Mitä te tykkäätte?

Finally pictures of our brand new carpet. I have been dreaming of Moroccan Beni Ouarain carpet for a long time, but it was nearly impossible to find from Scandinavia. And if I found one, it was either in bad shape or really expensive. Some time ago I discovered beyondmarrakech.com and it was a dream come true – original Beni Ouarain carpets with reasonable prices. I read many positive reviews from Finnish blogs before ordering and I can agree with the other bloggers. Great and trusty-worthy site with a high quality Moroccan carpet. After ordering I got a tracking number for DHL and the carpet came within a week from ordering. It’s at least as good-looking as in the pictures. Totally love it!
beni-ourain-carpet-beyond-marrakechalexa-dagmar-koti-olohuonebeni-ourain-matto_MG_8719

Leave a Reply

Your email address will not be published.

28 comments

 1. Jenni October 15, 2015

  Oi vitsi, nätiltä näyttää niinkuin aina ♥ Kyllä sulla vaan on pettämätön sisustusmaku :)
  http://shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa October 15, 2015

   Voi kiitos ihana! Vähän pitää fiksaa vielä tekstiileitä, mutta hyvä tosta tulee ;) xx

   Reply
 2. katri October 15, 2015

  Upea! Näyttää todella hyvältä :)

  Reply
 3. Eliisa October 16, 2015

  Voi kuinka hieno yksilö , kannatti etsiä ja odottaa! Mattojen pieni lämmin vivahde toimii teillä tosi hyvin ja tuo olohuoneeseen syvyyttä.

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Se on kyllä ihana! Kannatti todella odottaa! :) xx

   Reply
 4. Anne October 16, 2015

  Tosi hieno kokonaisuus! Ja ihana tuo taulu! Mistä se on? :)

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Se on Marjatta Tapiolan maalaama :) xx

   Reply
 5. Viola October 16, 2015

  Ihana! Sopiipa täydellisesti olohuoneen kokonaisuuteen! Erityisesti tuo taulu ja matto ovat kuin tehdyt toisilleen :) Toi paljon lisää kodikkuutta. Täydellinen valinta!

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   No eiks vaan! Vaihdoin tänään vielä mustavalkoiset tyynyt, niin avot! ;) xx

   Reply
 6. Tiina October 16, 2015

  Näyttää tooosi hyvälle! Mekin pohdittiin tuota beniä mutta päädyttiin sitten kotimaiseen Saanaan ja Olliin. Mutta kyllä noi jäi niin polttelee, että varmaan tulee tuollainenkin hankittua, hah! Mutta kysymys tuosta pöydästä. En löydä Zarron sivuilta kuin yhden pienen pyöreän marmoripöydän. Onko liikkeessä saatavilla myös muita kokoja?

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Tota ei oo nettikaupassa toistaiseksi ollenkaan! Mutta tosiaan löytyy eri kokoja 40cm, 55cm ja 70cm :) xx

   Reply
 7. sanna/Inspired by love October 16, 2015

  No onhan se nyt aivan superihana! Täytyy kaivaa ihan omakin beni esille taas! :D

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   No todellakin! Just tanssahtelin tossa olohuoneessa kun se tuntuu niin ihanalta varpaiden alla :D xx

   Reply
 8. valonööri October 17, 2015

  Hei koita ottaa matto pois sohvan alta niin näyttää ilmavammalta ja siistimmältä! Lupaan että on parempi sillai t. sisustussuunnittelija

  Reply
  • Alexa October 17, 2015

   Kokeiltiin sitä myös! Säädettin maton kanssa varmaan tunti :D Mutta tosiaan sillon jos maton ottaa veke sohvan alta, niin se tulee ihan tohon pilariin kiinni ja se näytti tosi ahltaalta :( Ei varmaan huomaa tosta kuvakulmasta, mutta livenä huomasi! xx

   Reply
 9. Susanna October 17, 2015

  Matto on täydellinen ♥ kiitos sinun, nyt tiedän millaisen maton haluan meidän olohuoneeseen :-)

  Reply
 10. Marjukka October 17, 2015

  Minusta matto on just hyvä vähän sohvan alla. Kokoaa ryhmän. Tosi kaunis matto ja hyvän kokoinen! Monesti näkee, että ihmiset ostavat liian pieniä mattoja.

  Reply
  • Alexa October 18, 2015

   Totta! Suomalaiset ostaa usein liian pieniä mattoja ja valaisimia, rohkeesti vaan :) xx

   Reply
 11. Catharina October 18, 2015

  Nätisti olet yhdistänyt eri sävyisiä valkoisia, tykkään! :)

  Reply
 12. Salla January 13, 2016

  Hei,
  tilasin juuri maton kotiini samaiselta sivulta ja löysin blogisi. Pakastitko / saunotitko maton ennen käyttöönottoa vai asetitko sen suoraan lattialle? Minua mietityttää kovasti mahdollinen vaara tuholaisista ja kuulisin mielelläni kokemuksiasi. :)

  Ystävällisin terveisin Salla

  Reply
 13. kirsi mömmö October 18, 2016

  Hei onko maton kuvioinnit mustat vai ruskeat, ihana matto..

  Reply
  • Alexa October 18, 2016

   Mustat on! Mutta Zarroon tuli just eilen kahta erilaista marokkolaista mattoa, niin sieltä kantsii kans kysellä :) Tai voin laittaa sulle myös meilillä kuvia! xx

   Reply
 14. Kirsi Mömmö October 22, 2016

  Hei ihana olen haaveillut juuri tästä matosta, miten toimin että tilaus onnistuu parhaiten.. Kiitos eli juuri kyseistä mattoa kaipailen <3

  Reply
  • Alexa October 22, 2016

   Meillä on muuten nyt Zarrossa myös marokkolaisia mattoja, hintaluokka sama kun tuolla paitsi säästyt tulli ja ALV maksuilta :) Voin laittaa meiliisi kuvan niistä malleista mitä meillä nyt on? Tuo oma mattoni on vintage eli juuri tuota samaa ei enää saisikaan, mutta toki vastaavia on paljon :) xx

   Reply
 15. päivi kinnunen July 12, 2017

  Moikka! Eksyin blogiisi etsiessäni tietoa Beni Ourain-matoista. Teillä siis on sellainen ja varsin hieno onkin! Mitä mieltä olet, sopiiko se allergiakotiin? Meillä oli aiemmin Ikean Stockholm-matto, ja sehän ei juuri pölissyt, kun oli kudottu. Mutta pistelevä toisaalta. Tuollainen pehmeä matto olisi ihana, mutta materiaali mietityttää mahdollisen pölyisyytensä vuoksi… Kiitos jos viitsit auttaa! :)

  Reply
  • Alexa July 12, 2017

   Se on kyllä ihana! ? Itse olen kovin allerginen ja siitä ei ole kyllä tullut mitään. Toki jotkut marokkomatot pölisee alkuun enemmän, mutta senkin tulisi tasaantua kun matto on ollut hetken käytössä. Mutta tosiaan täällä ei mitään ongelmaa, se ei ole missään vaiheessa päästänyt nukkaa / karvaa. ? xx

   Reply